Kebapçı Celal! (İçerde - 1. Bölüm)

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
unutmuşum @Aserat onuda ekleyelim :A

Kral karakterinden sonra tam anlamıyla jubile karakteri olmuş harika Çetin bey :love1:

Adamın kafasını kesti sanmıştım ne sahneydi :A

Bende kafayı kesti sandım. Dedim "yürek mi yediniz RTÜK sizi.." derken olmadığını anladım.:F

Efsane oyuncunun efsane sahnesi:clapping::clapping: Karadayı'da da aynı heycanla izlerdim sahnelerini çünkü efsane:handfist:

Efsane oyuncunun efsane sahnesi:clapping::clapping: Karadayı'da da aynı heycanla izlerdim sahnelerini çünkü efsane:handfist:
Çetin bey bu dizide her sahnesi efsane olucak gibi yanındaki adamlarda çok cins çok eğlenceli bir ekip olmuşlar yaa :F açıkcası çağataya oranla arasın çetinle olmasını daha çok sevdim :F

Çetin bey bu dizide her sahnesi efsane olucak gibi yanındaki adamlarda çok cins çok eğlenceli bir ekip olmuşlar yaa :F açıkcası çağataya oranla arasın çetinle olmasını daha çok sevdim :F
Bence Çağatay'la Çetin Tekindor'un sahneleri daha güzel ama senaryo olarak oturtamamiştim kafamda sıkılırak izlemiştim biraz:X Son sahneyle patlattılar:A

Ya minik dediği adamı nerden bulmuşlar. Yok böyle bi karakter :F Game Of Thrones'ta bile bulamazsın @xemrexxx :F

Son sahneye kadar diziyi siliyordum gerçekten ama o son sahne her şeyi değiştirdi :)

Çetin Tekindor çok büyük bir oyuncu. Bunu bir kez daha bizlere gösterdi, gerçekten hayranlıkla izliyoruz.

Dizinin ilk bölümü de çok iyiydi bu arada. Son sahne herkesi ters köşe yaptı zaten. :)

Çetin beyin oyunculuğu süperdi ama ses tonu çok güzeldir şive eklemese
daha iyi olur bence ya çok karakteri çok sevdim ben😉