Bu yorumu yapmak istemiştim de, biraz ayıp kaçacak diye vazgeçtim.Fenerbahçe uzun dönem askerlikten dönmüş ve ilk iş olarak pavyona gitmiş gibiydi.
Bu yorumu yapmak istemiştim de, biraz ayıp kaçacak diye vazgeçtim.Fenerbahçe uzun dönem askerlikten dönmüş ve ilk iş olarak pavyona gitmiş gibiydi.
10 numara tespit.Fenerbahçe uzun dönem askerlikten dönmüş ve ilk iş olarak pavyona gitmiş gibiydi.
Yanlış konuya geldin genç. Dizi konusuna yazacağına, yanlışlıkla spor konusuna yazdı.Yılların birikmişliği
Yoo bile isteye konu başlığına gönderme yaptımYanlış konuya geldin genç. Dizi konusuna yazacağına, yanlışlıkla spor konusuna yazdı.
Spora girme bence, sana yakışmıyor hiç. Sen dizi konularına yaz.Yoo bile isteye konu başlığına gönderme yaptım
Konu sahibi sensin diye yazdım çünkü sana kıl oluyorumSpora girme bence, sana yakışmıyor hiç. Sen dizi konularına yaz.
Yorum konusuydu az önce, şimdi geyik konusuna çevirdi arkadaş geldiği gibi. Spor konuşuyoruz burada, dizi yok. Başka konularda kıl ol bana, buralarda olma.Konu sahibi sensin diye yazdım çünkü sana kıl oluyorum
Konun hit kazanıyor işte daha ne istiyonYorum konusuydu az önce, şimdi geyik konusuna çevirdi arkadaş geldiği gibi. Spor konuşuyoruz burada, dizi yok. Başka konularda kıl ol bana, buralarda olma.
Arslan Bey atasözü der ki: "Geyik yaparak kazanılan hit, hit değildir."Konun hit kazanıyor işte daha ne istiyon
Bu cümleyi @mrt-06 görsün o sever böyle saçma sözleriArslan Bey atasözü der ki: "Geyik yaparak kazanılan hit, hit değildir."
Konu zaten Fenerbahçe yani en sevmediğim takımO da görsün zaten, konuyu iyice saptırın.
Vay be, takımları da bilirmiş, sevmezmiş. Şaşırtıyor.Konu zaten Fenerbahçe yani en sevmediğim takım
Sensin saçma. Konu dışına çıkmayalım Abdullah ikimizi de pataklar valla. O bu konularda hassas.Bu cümleyi @mrt-06 görsün o sever böyle saçma sözleri
Bir GS li olarak kendi çevresini bile aydınlatmayan Fener'i mi sevecemVay be, takımları da bilirmiş, sevmezmiş. Şaşırtıyor.
Ateş olsa ile başlayan bir sözümüz vardırSensin saçma. Konu dışına çıkmayalım Abdullah ikimizi de pataklar valla. O bu konularda hassas.
"Galatasaray'ın ilk 11'ini say" desem, maçları hakkına soru sorsam, susar kalırsın. Kalkıp "Bir GS'li olarak" diye cümle kuruyorsun.Bir GS li olarak kendi çevresini bile aydınlatmayan Fener'i mi sevecem
Bana hiçbir yararı yok"Galatasaray'ın ilk 11'ini say" desem, maçları hakkına soru sorsam, susar kalırsın. Kalkıp "Bir GS'li olarak" diye cümle kuruyorsun.
O zaman yorum yapmanın da yararı yok.Bana hiçbir yararı yok