Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya Patladı: 1-5

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,223
Puanı
1,060
14316846_1238657499526092_8958207322960364484_n.png

Fenerbahçe, ligde galibiyer hasretini Kasımpaşa karşısında son verdi!

Fenerbahçe, ligde 2 yenilgi ve 1 beraberlik ile yaşadığı ligde, ilk galibiyetini Kasımpaşa deplasmanında alıyor. Maçta Fenerbahçe'nin gollerini 11. dakikada Josef, 20. dakikada Ozan, 45. dakikada Emenike, 73. dakikada Sow ve 84. dakikada İsmail attı. Kasımpaşa'nın tek golünü 57. dakikada Tunay attı.

Fenerbahçe, puanını 4'e çıkarak 10. sıraya yerleşti. Kasımpaşa ise, 1 puanla sonuncu sırada yer aldı. Fenerbahçe, gelecek maç pazar günü Gaziantepspor ile oynarken; Kasımpaşa, pazar günü Bursaspor ile oynayacak.​

Son düzenleme:
Ligde kalma mücadelesi veren iki takim bakalim kim kazanacak :D

Bu maçta ya farklı kazanırız ya da işte "ya da" diye bir şey kalmadı. Tek çaremiz farklı kazanmak. Ancak farklı kazanarak tekrar yukarılara çıkacağımızın sinyallerini verebiliriz.

Van Persie ya da Lens'in 10 numara pozisyonunda oynayacağı söylentileri vardı. Hatta Alper Potuk bile gündeme geldi. 10 numara 10 numara olalı, bu kadar sahipsiz kalmadı. En çok yakışanı Alex'ti, o da yok.

ayvayı yedik sozuza 11 de salih 18 kişilik kadroda bile yok

Derbilerin favorisi olmaz derler ama ben RVP faktörüyle feneri bir adım önde görüyorum :A

Az önce aldığım bir bilgiye göre RVP kadro dışıymış :F Hemşehri hemşehriyi gurbette öpermiş ne yaptın be Dick reis :A

Bu büyük derbide Favorim yok 2 takımda birbirine eşit başarılar diliyorum 2 takımada sonuç 1-1 düşünüyorum :F

Gelen gideni aratır sözü Fenerbahçe için söylenmiş sanki böyle bi kulüp yeryüzünde yok​

Fenerbahçe bu hafta mı olur haftaya mı olur bilemiyorum ama bir takıma kötü şekilde patlayacak. Yani 4'lük maç olursa şaşırmam.