160 yorum olmuş el insaf be.ssTamam hızlı olacağım dedim işte.
160 yorum olmuş el insaf be.ssTamam hızlı olacağım dedim işte.
@Billy Kane İnşallah sevdiğin bir dizi kötü reyting alarak başlar mesela cesur yürek
Son 4 oy kaldı ve bundan sonra araya reklam veya başka bir şey almadan açıklayacağım çünkü ben de sıkıldım. Şampiyon için ayrı bir konu daha açmam gerekiyor çünkü.Teşekkür ederim biricik ortim @Billy Kane
Zahmet oldu ya nihayet aklına gelebildi.ssSon 4 oy kaldı ve bundan sonra araya reklam veya başka bir şey almadan açıklayacağım çünkü ben de sıkıldım. Şampiyon için ayrı bir konu daha açmam gerekiyor çünkü.
Açıkla o halde .ssSon 4 oy kaldı ve bundan sonra araya reklam veya başka bir şey almadan açıklayacağım çünkü ben de sıkıldım. Şampiyon için ayrı bir konu daha açmam gerekiyor çünkü.
İşte o yüzden yavaş gidiyorum alıştıra alıştıra olsun diye.Son oylar resmen yıkım oldu benim için.ss
Gör bak insanlar ne ümitlerle giriyor.ss @AseratKonuya neredeyse 2 saat sonra girdim direk Aşk Yeniden'in galibiyetini kutlarız dedim ama yarışma hâlâ devam ediyormuş
Birazdan kim kazanırsa onunkini kutlayacaksınız ama 5-10 dakika daha beklemeniz lazım.Konuya neredeyse 2 saat sonra girdim direk Aşk Yeniden'in galibiyetini kutlarız dedim ama yarışma hâlâ devam ediyormuş
1 saati biraz geçmek mi :O 2 saat olacak neredeyse 1 saat 48 dakika oldu.Bazı diziler reklamsız 3 saat sürerken (@xemrexxx anlar) sonuçların 1 saati biraz geçmesi mi sorun oldu?
Kendini dizilerle bir mi tutuyorsun sen be alt tarafı bir yarışmaBazı diziler reklamsız 3 saat sürerken (@xemrexxx anlar) sonuçların 1 saati biraz geçmesi mi sorun oldu?