Yabancıya gitmemiş olurBana bişeyler oluyor mutluuuuu
Yavaş gel koçum Diriliş Ertuğrul diye bir gerçek var
Yabancıya gitmemiş olurBana bişeyler oluyor mutluuuuu
Yavaş gel koçum Diriliş Ertuğrul diye bir gerçek var
Siz 46cılar ne kadar çabuk yola geliyorsunuz öyleYabancıya gitmemiş olur
Önce sen verKc ye oy verecek 2 güzel insan araniyor
Siz 46cılar ne kadar çabuk yola geliyorsunuz öyle
Ben zaten verecem 2 kisi daha bul da kazanalim yaaavvvÖnce sen ver
Hayatım da gördüğüm en güzel rüyaÇiçek ol arkana yaslan 46'nın zaferini sessizce izle
Bizde en iyi bulucu Deniz di ama yok yurtdışına kaçtı büyük ihtimalBen zaten verecem 2 kisi daha bul da kazanalim yaaavvv
Zafer seslerini duyuyor musun ? Kulaklarını kapamaHayatım da gördüğüm en güzel rüya
Bizde en iyi bulucu Deniz di ama yok yurtdışına kaçtı büyük ihtimal
@MasacRE- ve @Since2011 gerçek hayatta karşıma çıkmayın ağzını burnunuzu neyse çirkinleşmek istemiyorum
Bence bu dissleşmeler bizi birbirimize kenetledi
46yı övdüğün an diss i yersinAl hadi bu sefer güldürdünü hakettin Sakın karşılık olarak diss atayım deme fena olur
Denizli'deydin diye hatırlıyorum, 24'ünde orada olurum, gel. Onlara bulaşma.@MasacRE- ve @Since2011 gerçek hayatta karşıma çıkmayın ağzını burnunuzu neyse çirkinleşmek istemiyorum
Tükenmez kalem mi var elinde , o ne öyle yaz yaz bitmediSeneyede buraya yazıyorum Behzat Ç İmamların Öcü'nü ,2017 Fav10 En Favori Dizisi yazdıracağız !
Abi sen beni yanlış anladın bundan önce kaç tane konuya etiketlemiştim seni ama etiket gelmemişti heralde yer saat zaman konum ? her zaman buluşmaya hazırımDenizli'deydin dimi, 24'ünde orada olurum, gel. Onlara bulaşma.