2016 En Favori Dizi 2016 | Yarı Final | Kırgın Çiçekler vs 46: Yok Olan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi dizi finale yükselsin?

• Kırgın Çiçekler

Oy: 29 49.2%
  • 46: Yok Olan

Oy: 30 50.8%

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskici ve Bully kullanmadı diye biliyorum. Bizim izleyicimiz olduğu halde forumda olmayan @destere @cevaa ve @ABAY_06 var :A

@ABAY_06 bizim izleyicimiz be nereden sizin oluyormuş :A O gelse 46'ya atardı. Sonra bir de @Master.1000 var 46'nın forumdaki en fanatik izleyicisi odur muhtemelen ama ortalıkta yok. @s10 da var. Her türlü 46'nın izleyicisi fazla da işte bu kadar çabayla baş başa getirdin durumu :A

Ha bir de @sürgünüm var. Abi seni de konuda görmedim. Oy atmadıysan senden bi son dk golü bekliyorum sen de sıkı takipçisiydin 46'nın :)

@ABAY_06 bizim izleyicimiz be nereden sizin oluyormuş :A O gelse 46'ya atardı. Sonra bir de @Master.1000 var 46'nın forumdaki en fanatik izleyicisi odur muhtemelen ama ortalıkta yok. @s10 da var. Her türlü 46'nın izleyicisi fazla da işte bu kadar çabayla baş başa getirdin durumu :A

Ha bir de @sürgünüm var. Abi seni de konuda görmedim. Oy atmadıysan senden bi son dk golü bekliyorum sen de sıkı takipçisiydin 46'nın :)
İlk saydıkların forumda yok ama sürgünüm konuyu görüntülemiş :A Muhtemelen atmıştır. :F

tek beğendiğim rolü köprüde oynadığı roldü orda idare ederdi gerisi bana göre değil konu kapanmıştır
İstediğim kadar yazayım, yine aynı cevapları vermeye devam edeceğin için konuyu kapatsak daha iyi tabi. Sevme, sıkıntı değil. Oyunculuğunu seven kitlesi var, o yeter. :)

İstediğim kadar yazayım, yine aynı cevapları vermeye devam edeceğin için konuyu kapatsak daha iyi tabi. Sevme, sıkıntı değil. Oyunculuğunu seven kitlesi var, o yeter. :)
işte ondan diyorum aga konuyu kapatalım boşver :D erdal bana lazım değil :D

Karı dizisi dediğin için diss attım :) Kırgın Çiçekleri başta ben olmak üzere Billy Kane - DarkLeqenD - KADİR - MayısKralı ve izleyen kitlemiz var forumda. :A
Başta niye sen oluyorsun onu anlamadım :A benim olmam lazım :A ve ayrıca Billy Kane dizimizi kaç kere sırtından bıçakladı , kendisi bir haindir :A

@12.Adam sen Kırgın Çiçekler izlemiştin sanki bir ara öyle hatırlıyorum. :) Kırgın Çiçeklere oyunu bekleriz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...