Ama oy kullanacak :ssbuliyi üyeden sayan mı var
Ama oy kullanacak :ssbuliyi üyeden sayan mı var
Gerçi senin anlayışın, sevdiğin şeyleri tartışmak, geyik yapmaktı. Hep böyleydin, niye şaşırıyorum. İnsan değişmez.O benim bileceğim iş ben tek boyutlu işleri klişe bulurum işi eğlenceye dökmeyi daha çok seviyorum. Azıcık eğlenceye açık olun. Burada KÇ kazansa ödül almayacağını biliyorum ama vakit geçirmek için herkesle atışıyorum olan bu.
Dedeler gibi içinize kapanmışsınız az hareketlenin.Gerçi senin anlayışın, sevdiğin şeyleri tartışmak, geyik yapmaktı. Hep böyleydin, niye şaşırıyorum. İnsan değişmez.
Fazla geyiği post kasma olarak algıladığım için çok fazla hareketlenmiyorum. Tabi bu olay kendim için geçerli, sana bir şey demedim.Dedeler gibi içinize kapanmışsınız az hareketlenin.
Adam emekli olmuş sen ne diyorsunDedeler gibi içinize kapanmışsınız az hareketlenin.
Gencecik adamsın geyik yapmadan hayat mı geçer içine yaşlılık enjekte etmişler senin. Az relax ol. Post kasmamın bana ne yararı olacak madalya mı verecekler.Fazla geyiği post kasma olarak algıladığım için çok fazla hareketlenmiyorum. Tabi bu olay kendim için geçerli, sana bir şey demedim.
Diyorum ya, kendim için geçerli bu. Her şeye "olmamış" verip duruyorsun. Geyiği gerçek hayatta yaparım, yapıyorum da, sıkıntı yok. Buralarda ciddi olmayı tercih ediyorum.Gencecik adamsın geyik yapmadan hayat mı geçer içine yaşlılık enjekte etmişler senin. Az relax ol. Post kasmamın bana ne yararı olacak madalya mı verecekler.
Olmamış butonuna bir alışamadın gitti. Hem ne bu ciddiyet sen benle böyle ciddi konuşmazsın senin ciğerini bilirim ben Fazla ciddiyet iyi değildir kasma bu kadar.Diyorum ya, kendim için geçerli bu. Her şeye "olmamış" verip duruyorsun. Geyiği gerçek hayatta yaparım, yapıyorum da, sıkıntı yok. Buralarda ciddi olmayı tercih ediyorum.
O butonu sevmiyorum da, ondan olabilir.Olmamış butonuna bir alışamadın gitti. Hem ne bu ciddiyet sen benle böyle ciddi konuşmazsın senin ciğerini bilirim ben Fazla ciddiyet iyi değildir kasma bu kadar.
Enlerde en ciddi seçildin diye mi bu görevini idame ettiriyorsun yoksa.O butonu sevmiyorum da, ondan olabilir.
Enlerde "en ciddi üye" seçilmiş bir üyeyim ben, gerisini sen düşün.
"Genel yapım böyle" diyelim.Enlerde en ciddi seçildin diye mi bu görevini idame ettiriyorsun yoksa.
papuleoo protesto ediyor yoksa Kırgın Çiçekleri birkaç bölüm izlemiş biri ikna et onu takashaydi be 2 oy daha
Bully kullanmadı demek 46 30 olur demek.papuleoo protesto ediyor yoksa Kırgın Çiçekleri birkaç bölüm izlemiş biri ikna et onu takas
eskici de kullanmadı yine 1 oy fark olacakBully kullanmadı demek 46 30 olur demek.
Yanlış alıntı oldu neyse.
Bully kullanmadı demek 46 30 olur demek.
Yanlış alıntı oldu neyse.
Sonuç olarak 46 finalde.eskici de kullanmadı yine 1 oy fark olacak
papuleoo protesto ediyor yoksa Kırgın Çiçekleri birkaç bölüm izlemiş biri ikna et onu takas