ben öbür arkadaşlarada dediğim gibi mesajın başında smile yapmadığım için sizler beni yanlış anladınız..böylece laf lafı açtı herkes birşey yazdı..amacım sadece normal bir cevap yazmaktı ama dediğim gibi smiley yapmadığım için yanlış anlaşıldımBak olaylar böyle gelişti.Ben senin bu mesajlarına cevap yazdım yoksa bende okudum Kırgın Çiçekler'i daha çok seyrettim diye ona oy attığını.
Bu diziyi 29 kişi izleseydi reyting rekoru kırardı Bence çok adaletsiz bir oylama oldukarınca ordusu gibi çoğalıyorlar maşşallah
ŞU KONUYU BİR TUZLAYALIM
10 kişi dışında hiçbiri reklamda bile denk gelmemiştir bak dizinin neye benzediğini bile bilmiyordurBu diziyi 29 kişi izleseydi reyting rekoru kırardı Bence çok adaletsiz bir oylama oldu
Etkinliği düzenleyen üyecik bile anticilik yapıyor Co admin olmuş hala diss atıyor10 kişi dışında hiçbiri reklamda bile denk gelmemiştir bak dizinin neye benzediğini bile bilmiyordur
kırgın çiçeklere diyen herkes diziyi kıyıdan köşeden izlemiştir ama
hahah aa çok ayıp gerçekten @Bully biz üyelere davranış şeklin çok iyi diye oy kullanıyoruz 1.oluyorsun değerlendirmede tabi bu hayaller oluyor hayatlar ise üyelere dis atıyorsun düşüncelerini kısıtlıyorsunEtkinliği düzenleyen üyecik bile anticilik yapıyor Co admin olmuş hala diss atıyor
Deniz'le anca bu şekilde başa çıkabilirim oturup da onun Kırgınlar'ı finale çıkarmasını izleyemezdimhahah aa çok ayıp gerçekten @Bully biz üyelere davranış şeklin çok iyi diye oy kullanıyoruz 1.oluyorsun değerlendirmede tabi bu hayaller oluyor hayatlar ise üyelere dis atıyorsun düşüncelerini kısıtlıyorsun
O zaman al sana bir diss daha çaylakçığımEtkinliği düzenleyen üyecik bile anticilik yapıyor Co admin olmuş hala diss atıyor
Diss senin köpeğin olsunDeniz'le anca bu şekilde başa çıkabilirim oturup da onun Kırgınlar'ı finale çıkarmasını izleyemezdim
O zaman al sana bir diss daha çaylakçığım
ben 46 ya oy atanların listesinin açıklanmasını istiyorum aslında o üyeleri bir göstersinler kimlermişKiz @Çiğdem- baksana deniz marulu yeni üyeler getirmiş Ka- dirilişte 45 oy var burada 55
ben 46 ya oy atanların listesinin açıklanmasını istiyorum aslında o üyeleri bir göstersinler kimlermiş
Konuyu görüntüleyen üyeleri inceliyorum ben henüz bir fake üyelik bulgusuna rastlamadım, oylama gayet adil bir şekilde ilerliyor sıkıntı yok yaniben 46 ya oy atanların listesinin açıklanmasını istiyorum aslında o üyeleri bir göstersinler kimlermiş
ayy inceleyenede bakın kendisi bas antici belki sen fake üyelik açıp oy atıyorsun @Yiğitt e güvenirim bu konuda sana güvenemem şuan şeytan yüzlü bir çocukta koymuşsun avatara ruhunu elemi geçirdi ne yaptı bilememKonuyu görüntüleyen üyeleri inceliyorum ben henüz bir fake üyelik bulgusuna rastlamadım, oylama gayet adil bir şekilde ilerliyor sıkıntı yok yani
Konuş beee helal olsun.ayy inceleyenede bakın kendisi bas antici belki sen fake üyelik açıp oy atıyorsun @Yiğitt e güvenirim bu konuda sana güvenemem şuan şeytan yüzlü bir çocukta koymuşsun avatara ruhunu elemi geçirdi ne yaptı bilemem
Bir Co Admin olarak gerçekten çok adi(l)sinKonuyu görüntüleyen üyeleri inceliyorum ben henüz bir fake üyelik bulgusuna rastlamadım, oylama gayet adil bir şekilde ilerliyor sıkıntı yok yani