Advocaat İsyan Etti

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
1282209_8a33508957515405a06d9d339f90015b.jpg

Fenerbahçenin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, göreve geldiği gibi futbolcuların bireysel test sonuçlarını inceledi. Sonuçları tek tek ele alan teknik adam ekibiyle yaptığı toplantıda "Bu takım 1.5 sene ne yapmış! Oyuncuların tam olarak hazır duruma gelmesi 1 ayı bulur." dedi.

Bilindiği üzere Sarı-Lacivertlilerin eski hocası Pereira ise Hollandalıdan farklı bir anlayışa sahip olup "Benim metotlarım farklı. Zaten bunlar şampiyonluğu getirir” şeklinde konuşmuştu.

İstifa etti diye okudum ve küçük çaplı bir kalp krizi geçirdim.

Pereira çapsızı maalesef enkaz bıraktı arkasında. Umarım 1 ay sonra tempomuza kavuşuruz.

Göreve gelipte şu lafı söylemeyen teknik direktör yoktur zaten :D Klasik bu takım daha önce ne yaptı kondisyonları yetersiz bla bla. Sonra bu ayrılacak yerine gelen kişi de aynı lafları buna söyleyecek döngü devam edecek :A

Fizik olarak çok yetersiz bir görüntü vardı Kayseri maçında. Vitor geçen sezon takımı defansif oynatmaktan, geriye yaslandırmaktan dolayı kondisyon çalışması yapmayı unutmuş :A Önünüzdeki antrenmanlarda fenerli futbolcuları zor günler bekliyor, aşırı yüklemeyle Dick'i tutabilirler :A Dick Advocaat hocam işini bilir takıma şok mangası uygulamasını bekliyorum :A

Göreve gelipte şu lafı söylemeyen teknik direktör yoktur zaten :D Klasik bu takım daha önce ne yaptı kondisyonları yetersiz bla bla. Sonra bu ayrılacak yerine gelen kişi de aynı lafları buna söyleyecek döngü devam edecek :A
Doğru ama hiç çalıştırmadı takımı Pereira. Test falan da yaptırmıyordu kısaca bilim ve ilime karşıydı. :A

İçimden bir ses bu adam 2. Ersun Yanal olacak diyor :D

Doğru ama hiç çalıştırmadı takımı Pereira. Test falan da yaptırmıyordu kısaca bilim ve ilime karşıydı. :A
Adam geldiğinden beri hiç performans testi yaptırmamış düşün artık yani arkasında nasıl bir enkaz bıraktı :D

İçimden bir ses bu adam 2. Ersun Yanal olacak diyor :D

Adam geldiğinden beri hiç performans testi yaptırmamış düşün artık yani arkasında nasıl bir enkaz bıraktı :D
Aynen öyle diyorum ya bilim ve ilime karşıydı bu Pereira. :A Cemaat ile bağlantılı olabilir bir bakmak lazım. :A

Advocaat 2. Ersun Yanal olursa kovulur yalnız ha olamazsa da kovulcak değişen bir şey yok.

Aynen öyle diyorum ya bilim ve ilime karşıydı bu Pereira. :A Cemaat ile bağlantılı olabilir bir bakmak lazım. :A

Advocaat 2. Ersun Yanal olursa kovulur yalnız ha olamazsa da kovulcak değişen bir şey yok.
Dick amca unu elemiş eleğini asmış bu yaşından sonra Aziz Ersun'daki bahaneleri buna bulamaz :F

Yalnız Pereira da ilk geldiğinde bu lafları söylemişti hatırlatırım. Sonucu gördük :D O yüzden bu hocaya da temkinli yaklaşın derim ben :A

Vitor Pereira, bilimsel metotlara karşı olması, takımda birlik ve beraberliği sağlayamaması sebebiyle haliyle takım doğru dürüst çalışamadı ve dolayısıyla Dick Advocaat isyanında haklı. Ersun Yanal'dan sonra diri bir takım göremedik ne yazık ki. Dick Advocaat çok geç geldi takıma ne yazık ki ve bu da takıma daha hızlı adapte olmasını gerektiriyor. Tecrübeli bir teknik direktör olduğu için hızlı adapte olma işini yapabileceğini düşünüyorum, öyle de olması gerekiyor.

Yalnız Pereira da ilk geldiğinde bu lafları söylemişti hatırlatırım. Sonucu gördük :D O yüzden bu hocaya da temkinli yaklaşın derim ben :A
Bu adam umut veriyor bana. Daha iyi ilk 11 çıkarmalı onun dışında sıkıntım yok ve daha yeni geldi en azından 1 ay sabır. :D

Sezon başlamadan Vitor ile ayrılmış olup advocaat ı getirseydik belki de bu sıkıntıları çekmeyecektik herhalde finansal fair play yüzünden takımdan ayrılması Zaman aldı