Gossip Girl Dizisi | Resim Galerisi

King08

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
1
Puanı
157

Gossip-Girl-gossip-girl-936161_1280_1024.jpg

tv_gossip_girl07.jpg

gossip-girl-gossip-girl-961533_1024_768.jpg

Gossip-Girl-gossip-girl-316079_1024_768.jpg

GossipGirl.jpg

gossipgirlcast-2.jpg

GossipGirl-Cast-2007-02.jpg

gossip-girl-gap-ads-02.jpg

gossip-girl.png

gossip-girl19.jpg

Görüntüleme 9187

Konuyu açanı ve konunun açılmasını sağlayan beni kutluyorum :D

İkinci resimde bakışlar fena :D

Son düzenleme:
kadromu oluşturdum tims e göndereyim baştan çeksinler ilk denem kötüydü kadir doğulu-sinem kobal falan :F serena karakterini serenay yapacaktım ama artık yaşlı kaçıyor :F @GunesinOglu torpiliyle bige yi de aldım kadroya:F @Forumdash @Çiğdem- @eskici @Harunnn60 @cookies @vadikızı @MayısKralı @Aserat @gizem ak

http://i.hizliresim.com/kEBJMy.png

Sarı oğlanla koca gözü yine katmiş kadroya adagsaf:F resmen onların fanısın haa itiraf da edemiyon yazık:F

Sarı oğlanla koca gözü yine katmiş kadroya adagsaf:F resmen onların fanısın haa itiraf da edemiyon yazık:F
fan olmakla ne alaka tolga sarıtaşın canlandırdığı ali mertoğluyla chuck bass arasında bir sürü benzerlik var izlesen görürdün :F koca gözlü kız da popüle yaşı da uygun 22 yaşında olup o kadar ünlü olan kaç tane daha kadın oyuncu var dizi liseden başlıyor unutma:F

kadın oyuncu seçimelri fiyasko olmuş aaa :( :( :(
sensin fiyasko.ss

fan olmakla ne alaka tolga sarıtaşın canlandırdığı ali mertoğluyla chuck bass arasında bir sürü benzerlik var izlesen görürdün :F koca gözlü kız da popüle yaşı da uygun 22 yaşında olup o kadar ünlü olan kaç tane daha kadın oyuncu var dizi liseden başlıyor unutma:F

sensin fiyasko.ss
İnkar saflarını atlatacan hadi hayırlısı:X