Ne alaka böyle sahneler ilgi çeker her zaman öyle boş müzikle fragman mı olurSen de her dizi Karagül'e bağlasın istiyorsun. Oldu olacak uçurum ve masa çekme sahnesi de olsun.
Ne alaka böyle sahneler ilgi çeker her zaman öyle boş müzikle fragman mı olurSen de her dizi Karagül'e bağlasın istiyorsun. Oldu olacak uçurum ve masa çekme sahnesi de olsun.
Yüksek sosyete den korkun bizde hikaye yeni başlıyor aşk üçgen olayı falan ezcez siziFragman enfes olmuş, tekrarlarımız da güzel gidiyor yükseliş kesin şimdi Yüksek Sosyete düşünsün
Niye kaldırmışlar ki, son kez verselermiş keşke.Yapacağınız işe sizin yaa. Sabah baktığımda 22:15 tekrarı gözüküyodu şimdi film koymuşlar..
Anneme mısır aldırdıydım akşam izler yerim diye.Niye kaldırmışlar ki, son kez verselermiş keşke.
Akışa koydukları film de film olsa.
Yayın akışında özetsiz görünüyordu, özet vermesine şaşırdım. Ama özet doğru karar, millet zaten 21.00'dan sonra ekran başına geçiyor.Özetli başladı, doğru karar.
Aynen ama saçna sapan saatte yeni bölüme sokuyor kanal 21:07 gibi falan eskisi gibi 20:45 girse iyi olurdu.Yayın akışında özetsiz görünüyordu, özet vermesine şaşırdım. Ama özet doğru karar, millet zaten 21.00'dan sonra ekran başına geçiyor.
Asli'yi seviyor musun hosgeldin bu aradaBölüm bomba gibi başladı
Hemde cok güzel ve komik Hilmicem kahkaha attiriyor bana ya az önce ki Uzayla atismasi cok komiktiGüzel gidiyor bölüm.