Fav10 Senaryo Reytingleri | 10-21 Ağustos 2016

Tebrikler @denizz19 Kırgın Çiçekler izleye izleye total işini çözmüşün :A

Osmanlı savaşı çok kötü gitmiş ya acilen yükeselmesi lazım dyicem aa olmaz
çaylakların bildirimlerini engellediler ceza niyetine ama ben @Yiğitt eğer o bildirimleri düzeltmezsen bütün yöneticilere kötü puan veririm

Kötü mü davrandım sana şimdi ne kadar alıngansın. :A Sahnem iyiydi aynen :D
benim bildirimler düzelmediği sürece adminden operasyon var bana oyüzden kötü puan verdim yöneticilere düzeltin diye

Tebrikler @denizz19 Kırgın Çiçekler izleye izleye total işini çözmüşün :A
bende total seyrediyorum ama benim durumum kötü

Lacivert ağır total olmuş yine :A Ama oranların çok iyi tebrikler :A @denizz19 Yıldızlar Yarışıyor da benim olduğum son bölümle yine iyi gitmişim daha bu kadar reytingi göremezsin. :A

Dizi Savaşları ve Aşkın Peşinden de iyi gitmiş, hadi gözün aydın :A @Aserat

Vee fark-ı ben :bhr: :A Hey Gidi Karadeniz sayemde yükselmiş :A

Lacivert ağır total olmuş yine :A Ama oranların çok iyi tebrikler :A @denizz19 Yıldızlar Yarışıyor da benim olduğum son bölümle yine iyi gitmişim daha bu kadar reytingi göremezsin. :A

birazda benim senaryoma bak

Senaryomuz AB ama mesajlar total o yüzden total olduk. :A

hahaha okadarda reytingim var diye övünür @Bully ayol sen son bölümde yoktun senin olmadıpın bölümde almışız bu reytingi :F @denizz19 sen 3-5 bölüm daha uyutmaya devam et @Bully u bence reytingimiz yükseliyor :A :A :A