Dizimi takip etmeyi bıraktın pis herif fark etmedim zannetme. Ayrıca dizi şu an total değil ama totalimiz yüksek çıkıyor nedenseTebrikler @denizz19 Kırgın Çiçekler izleye izleye total işini çözmüşün
Dizimi takip etmeyi bıraktın pis herif fark etmedim zannetme. Ayrıca dizi şu an total değil ama totalimiz yüksek çıkıyor nedense
Ayy yalan söyleme dizi savaşları ile bunun ne ilgisi var@Aserat ın yüzünden dizi savaşlarına soktu beni vakit bulamiyom sayemde onun da reyingi artmiş biraz
Ayy yalan söyleme dizi savaşları ile bunun ne ilgisi var
Kötü mü davrandım sana şimdi ne kadar alıngansın. Sahnem iyiydi aynenDizi Savaşları demişken bu hafta ki oyum mutlu edecek seni söylim iyi davran bana..
çaylakların bildirimlerini engellediler ceza niyetine ama ben @Yiğitt eğer o bildirimleri düzeltmezsen bütün yöneticilere kötü puan veririmOsmanlı savaşı çok kötü gitmiş ya acilen yükeselmesi lazım dyicem aa olmaz
benim bildirimler düzelmediği sürece adminden operasyon var bana oyüzden kötü puan verdim yöneticilere düzeltin diyeKötü mü davrandım sana şimdi ne kadar alıngansın. Sahnem iyiydi aynen
bende total seyrediyorum ama benim durumum kötüTebrikler @denizz19 Kırgın Çiçekler izleye izleye total işini çözmüşün
birazda benim senaryoma bak
Senaryomuz AB ama mesajlar total o yüzden total olduk.
Bakıyorum hemen reyizbirazda benim senaryoma bak
Neyse benim gelmemle Ab oranları artarSenaryomuz AB ama mesajlar total o yüzden total olduk.
Valla bu hafta neler olur bilmiyorum bakalımBakıyorum hemen reyiz
Neyse benim gelmemle Ab oranları artar
ben bu bombalı tuzak işlerine 21 ekime kadar ara verdimValla bu hafta neler olur bilmiyorum bakalım
benim son okuduğum bölümde vardım yoks başka bölüm dahamı yayınladınBu bölüm sen de yoktun
Halkın polisi battıbenim son okuduğum bölümde vardım yoks başka bölüm dahamı yayınladın
Yani vardın da etkili değildin bölüm Yusuf ve Melek üzerineydibenim son okuduğum bölümde vardım yoks başka bölüm dahamı yayınladın
ben yan rolum zaten ayoll hem azda olsa sahnemde vardı bully efendi dizinin başrolu hatta dizi ona tasarlandı demekki halk istemiyor onuYani vardın da etkili değildin bölüm Yusuf ve Melek üzerineydi
Benim dizimde başrol yok üzgünüm.ben yan rolum zaten ayoll hem azda olsa sahnemde vardı bully efendi dizinin başrolu hatta dizi ona tasarlandı demekki halk istemiyor onu