Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 12. Hafta Elemesi

Kim Kalsın? (Tüm yarışmacılar oy kullanabilir)

• batuhankaralar

Oy: 1 10.0%
  • Çiğdem-

Oy: 9 90.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
FİNAL PUANLARI:
@Since2011 10 Puan
@legolas9900 4 Puan
@FurkanTB 3 Puan
@denizz19 2 Puan
@Polat Şaşmaz 1 Puan

Bilindiği üzere artık takımlar birleşti. Artık elemeye son iki kişi kalacak ve oylama 'Kim Kalsın' şeklinde olacak. Oylamaya herkes katılabilecek.

Tüm sıralama:
1.Since20113,121
2.legolas99002,121
3.FurkanTB1,733
4.denizz191,294
5.Polat Şaşmaz819
6.MasacRE-818
7.Yiğitt638
8.Harunnn60528
9.DarkLeqenD488
10.Çiğdem-131
11.batuhankaralar 0

Yalnız batuhan'ın 26 final puanı var. :D
Herkes @Çiğdem- kalsın dese bile yine Çiğdem eleniyor. :F Ne anladık bu işten.ss :F @Yiğitt
Hahaha noldu bize atar falan yapıyordun, yollayacağım falan diyordun? :A @Harunnn60 çatı çöktü. :F

Bir şey anlamadık, bizde ortam böyle. :A Elveda Çiğdem ve yandaşları. :Z
çocuk yattığı yerden tur geçti hiç oyun oynamadan bu final durumu olayına çözüm bulamadık adı üstünde finalde olmalıydı sağlık olsun napalım :F

çocuk yattığı yerden tur geçti hiç oyun oynamadan bu final durumu olayına çözüm bulamadık adı üstünde finalde olmalıydı sağlık olsun napalım :F
Yarışma başından beri her hafta çalışıp o kadar final puanı toplamış bir hafta oynamadı diye elense daha mı adil olacaktı? Sen de puan toplasaydın boş durmayıp. :A

Yarışma başından beri her hafta çalışıp o kadar final puanı toplamış bir hafta oynamadı diye elense daha mı adil olacaktı? Sen de puan toplasaydın boş durmayıp. :A
ayoll adı üstünde final puanı bunlar finalde işe yarıyor şimdi zor oyunlarda puanı iyi olan kişiler hiç oynamadan tur atlayacak ben az puan olsada çok oynadım oyunu çocuk yattığı yerden tur geçiyor benim albümüm 3.sezonunda seninle hesaplaşırız nede olsa sana özel kurallarım olacak :A :A :A

Formalite gereği yapılan oylamada @Çiğdem- e attım oyumu zaten eleniyor bari sıfıra karşı elenmesin yazıktır :A Yalnız kırmızı takım üyeleri olarak bu oyunu bozmamız lazım artık dökülmeye başladık son 4 sıra bizim takımdakilerden olmuş kendimize gelelim arkadaşlar :A

Formalite gereği yapılan oylamada @Çiğdem- e attım oyumu zaten eleniyor bari sıfıra karşı elenmesin yazıktır :A Yalnız kırmızı takım üyeleri olarak bu oyunu bozmamız lazım artık dökülmeye başladık son 4 sıra bizim takımdakilerden olmuş kendimize gelelim arkadaşlar :A
Ben ne dedim takımlar birleşince her şey sizin için çok kötü olacak diye. :A

İnşallah kısa sürede seni de yolcu ederiz. :bhr: