O Bana Çok Benzer | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
ClzkM4jWAAQZ8I1-1024x513.jpg
Show TV'nin yeni ve iddialı programı ''O Bana Çok Benzer'' her cumartesi izleyicisiyle buluşuyor!

Yapımcılığını FORMED’in üstlendiği, ABD’nin en çok izlenen programlarından “I Get That a Lot”ın Türkiye uyarlaması olan “O Bana Çok Benzer”in her bölümünde ünlü isimleri, satış görevlisi, aktar, kasap, kasiyer gibi işlerde görüyoruz. Programda ünlüler, 12 gizli kamera ve her yere gizlenmiş 24 mikrofon sayesinde alışverişe gelen müşterileri satıcı olduklarına inandırıyor ve izleyiciye eğlenceli zaman geçirtiyor.

''O Bana Çok Benzer'' yeni bölümleriyle her cumartesi 21.30'da Show TV'de!

Programın yeni bölümüyle ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

@Çiğdem- ısrarın üzerine açtım konuyu, al bol bol yorum yap. :T: :A
hhah çok teşekkürler gerçekten mutlu oldum sonunda hafta sonu izleyecek birşey buldum serdar ortaç çok komikti @Bully :A

ünlülerin hepsine sen osun dediler direk demet akalını kimse sallamadı ayol demette neden şaşırmıyorlar diyor program sonundada ona kaş göz işareti yapmışlard demetin gerçekten çalışıtğına inanmıslarda kendini avutuyordu kimse sen demetsin demedi ayoll :A
@cookies @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06

hhah çok teşekkürler gerçekten mutlu oldum sonunda hafta sonu izleyecek birşey buldum serdar ortaç çok komikti @Bully :A

ünlülerin hepsine sen osun dediler direk demet akalını kimse sallamadı ayol demette neden şaşırmıyorlar diyor program sonundada ona kaş göz işareti yapmışlard demetin gerçekten çalışıtğına inanmıslarda kendini avutuyordu kimse sen demetsin demedi ayoll :A
Bir ara müsait olunca ben de bakayım, gülüp stres atayım. :D

Bu demet akbağ'nın ünlülere yaptığı şaka programı mı(b)

Bir ara müsait olunca ben de bakayım, gülüp stres atayım. :D
deniz seki,ümit karan,serdar ortaç, kuşum aydın falan çok komik olmuşlardı en beğendiklerimden ama genel olarak güzel bir program olmuş en önemliside gerçekten ünlü kişileri kullanıyorlar yani acun gibi çakma ünlüleri değil :A :A :A

deniz seki,ümit karan,serdar ortaç, kuşum aydın falan çok komik olmuşlardı en beğendiklerimden ama genel olarak güzel bir program olmuş en önemliside gerçekten ünlü kişileri kullanıyorlar yani acun gibi çakma ünlüleri değil :A :A :A
Acun'uma laf yok, Acun fanı @eskici yi yollarım üzerine görürsün. :A

Yapımcısı da Armağan Çağlayan'mış @xemrexxx inki :A

Bu demet akbağ'nın ünlülere yaptığı şaka programı mı(b)
yok cnm bu o bana çok benzer programı bu başka ünlüler meslek sahibi olup insanların karsısına çıkıyor serdar parfümcü olmustu deniz seki kasiyer demet burda pizzacı insanların öyle karşısına çıkıp o çalışan olduğuna inandırmaya çalısıyorlar başka birisi gibi :F

yok cnm bu o bana çok benzer programı bu başka ünlüler meslek sahibi olup insanların karsısına çıkıyor serdar parfümcü olmustu deniz seki kasiyer demet burda pizzacı insanların öyle karşısına çıkıp o çalışan olduğuna inandırmaya çalısıyorlar başka birisi gibi :F
O Demet Akbağ'nın şakalarını da izle oda komik. :F Youtubede var.

Buna da netten bakarım. :F

Çok güzel format ama bazılarının inandırıcı olması çok zor. Mesela Serdar Ortaç'ın her şeyi çok bariz, başkası olması imkansızdı. :D

Aynen Serdar fanıyım diye söylemiyorum ama en iyisi Serdar'dı :A Oyunculuğu süperdi hiç bozuntuya vermedi ama adam star yani herkes tanıdı haliyle :F Diyaloglar komikti baya :D

Ben İbrahim, kimya mühendisiyim dediği yerde gülmüştüm baya :F

Alakaya maydanoz esege sarimsak yedirmisler esek kendini yerden yere vurmus bu arada @Bully agam gelmis hosgelmis :A :A
Hoşbulduk aga yokluğumu fark ettin demek mutlu ettin beni :A

Reel hayat yoğun gidiyor biraz sık giremesem de ara ara girmeye çalışacağım :D

Aynen Serdar fanıyım diye söylemiyorum ama en iyisi Serdar'dı :A Oyunculuğu süperdi hiç bozuntuya vermedi ama adam star yani herkes tanıdı haliyle :F Diyaloglar komikti baya :D

Ben İbrahim, kimya mühendisiyim dediği yerde gülmüştüm baya :F

Hoşbulduk aga yokluğumu fark ettin demek mutlu ettin beni :A

Reel hayat yoğun gidiyor biraz sık giremesem de ara ara girmeye çalışacağım :D
Aaa senin yoklugun farkedilmez mi aga farkettim tabiki de :A

Çoook kötü ve tebessümü bile zor yaptım o da sondaki adamın elinin hala titremesine:X Demet Akbağ'ın yaptiği program daha güzeldi.

Çoook kötü ve tebessümü bile zor yaptım o da sondaki adamın elinin hala titremesine:X Demet Akbağ'ın yaptiği program daha güzeldi.
bu en sıkıcısıydı zaten ayoll demeti sallamadılar bile ben bunu dalga geçmek için gösterdim
:A :A :A
Deniz Akkayı izle en beğendiklerimden oldu :F