Bu Şarkıcının En Sevdiğim Şarkısı

destere gelirse o zamana kadar elenmezsin merak etme :A

Al işte koskoca Kıraç'dan seçtiği şarkıya bak :T:

Belalım

Feridun Düzağaç?
GunesinOglu forumdan bir süre ayrıldı, gelmesi ve başlaması derken ben daha bu sezon yarışamam reyiz. :D Bir daha ki sezona artık. :(

Biçare

Yavuz Bingöl?

Yaş gelmedi mi askerlik boy gösteriyor. :A

Yalan Dünya

Serdar Ortaç?

He tamamdır hayırlı tezkereler şimdiden :) Kısa dönem mi bari ne zaman gidiyorsun bir de ?

Serdar Ortaç'ın sanırım sevdiğim bir şarkısı yok o derece nefret ederim kendisinden :A Onu başkası cevaplasın benden bu kadar :A

He tamamdır hayırlı tezkereler şimdiden :) Kısa dönem mi bari ne zaman gidiyorsun bir de ?

Serdar Ortaç'ın sanırım sevdiğim bir şarkısı yok o derece nefret ederim kendisinden :A Onu başkası cevaplasın benden bu kadar :A
Gitmeden konu açıp veda edeceğim, öyle habersiz değil. :D Tabi kısa dönem, celp dönemi artık Kasım'a kaldı. Ama erken ayrılıp İzmir'e gitmeyi düşünüyorum. Yani ay sonundan itibaren pek aktif olamam, Eylül sonu da tamamen giderim. :)

Ben söyleyeyim bare ''Kalleş'' :bhr:

Ahmet Kaya?

Gitmeden konu açıp veda edeceğim, öyle habersiz değil. :D Tabi kısa dönem, celp dönemi artık Kasım'a kaldı. Ama erken ayrılıp İzmir'e gitmeyi düşünüyorum. Yani ay sonundan itibaren pek aktif olamam, Eylül sonu da tamamen giderim. :)

Ben söyleyeyim bare ''Kalleş'' :bhr:

Ahmet Kaya?

Tamam gideceğin zaman ayrıca yazarız ne olmuş bir şey de kalmamış zaten :D

Kum Gibi

Yıldız Tilbe?

demet akalının çok bayıldığım şarkısı yok ama evli mutlu çocuklu iyidir :A

Mustafa Sandal :A :A :A

Hangimiz Sevmedik (İlker Kaleli yorumunu daha çok seviyorum gerçi :bhr:)

Gökhan Tepe