Boş Yere
İbrahim Tatlıses
Akşam akşam güldürdün. (İlk haftaya koyayım da eleneyim onu istiyon sen )Dam üstünde un eler dam üstünde un eler tombul tombul memeler Musicsurvivora bunu da ekle
Neyse beni benden alırsan diyeyim bari
Kıraç ?
Akşam akşam güldürdün. (İlk haftaya koyayım da eleneyim onu istiyon sen )
Fenerbahçe Marşı
Sezen Aksu?
GunesinOglu forumdan bir süre ayrıldı, gelmesi ve başlaması derken ben daha bu sezon yarışamam reyiz. Bir daha ki sezona artık.destere gelirse o zamana kadar elenmezsin merak etme
Al işte koskoca Kıraç'dan seçtiği şarkıya bak
Belalım
Feridun Düzağaç?
GunesinOglu forumdan bir süre ayrıldı, gelmesi ve başlaması derken ben daha bu sezon yarışamam reyiz. Bir daha ki sezona artık.
Biçare
Yavuz Bingöl?
Yaş gelmedi mi askerlik boy gösteriyor.Sahi sen nereye gidiyorsun ya niye ayrılcan forumdan?
Değmen Benim
Neşet Ertaş?
Yaş gelmedi mi askerlik boy gösteriyor.
Yalan Dünya
Serdar Ortaç?
Gitmeden konu açıp veda edeceğim, öyle habersiz değil. Tabi kısa dönem, celp dönemi artık Kasım'a kaldı. Ama erken ayrılıp İzmir'e gitmeyi düşünüyorum. Yani ay sonundan itibaren pek aktif olamam, Eylül sonu da tamamen giderim.He tamamdır hayırlı tezkereler şimdiden Kısa dönem mi bari ne zaman gidiyorsun bir de ?
Serdar Ortaç'ın sanırım sevdiğim bir şarkısı yok o derece nefret ederim kendisinden Onu başkası cevaplasın benden bu kadar
Gitmeden konu açıp veda edeceğim, öyle habersiz değil. Tabi kısa dönem, celp dönemi artık Kasım'a kaldı. Ama erken ayrılıp İzmir'e gitmeyi düşünüyorum. Yani ay sonundan itibaren pek aktif olamam, Eylül sonu da tamamen giderim.
Ben söyleyeyim bare ''Kalleş''
Ahmet Kaya?
Tabi yazışırız.Tamam gideceğin zaman ayrıca yazarız ne olmuş bir şey de kalmamış zaten
Kum Gibi
Yıldız Tilbe?
Tabi yazışırız.
Haberi Olsun.
Demet Akalın?