Dizi Savaşları - 3. Sezon | 1. Hafta Sonuçları

Yarışmanın konsept hakları bana ait olur da erken elenirsem fişini çektiririm ona göre @Aserat :F
Geçen sene astronomik bir para karşılığında tüm hakları almıştım, yani çok beklersin. :A

Ama ben sahne hatası yaptığımı düşünüyorum All-Stars'a normal sezonlarda strateji kurbanlarının alınmasından doğal bir şey yok :X
Zaten sezonun sonlarına doğru bir anket başlatacağım, o sonuçlara göre görürüz artık. :X

Hem forumdan hem Twitterdan baskıyla yorum aldın resmen pis.ss
O konuda biraz sıktığımın farkındayım, ama ne yapabilirim ki? :A

Yani tamam olur desen nolur yani ayrıca napacaksın yani her sezonun en iyilerini yarıştırıp diğer yarışmacıları almayacak mısın yoksa @denizz19 un 2 dizisi de All-Starsta falan mı olacak öyle saçma olur :X @Aserat

Final puanı alamamak kötü ama sağlık olsun yine de fena puanlar almadık bence. :)

Tek merak ettiğim @Billy Kane karşıt düşüncede olduğum için düşük verip vermediğin. Gerçekten merak ettim yanlış anlama. AFK izlemiş birisin çünkü. :)

@batuhankaralar mobilden yazdığım için emojiler çıkmamış tahta kurusu lafına kızmazsın sen :F

Final puanı alamamak kötü ama sağlık olsun yine de fena puanlar almadık bence. :)

Tek merak ettiğim @Billy Kane karşıt düşüncede olduğum için düşük verip vermediğin. Gerçekten merak ettim yanlış anlama. AFK izlemiş birisin çünkü. :)

@batuhankaralar mobilden yazdığım için emojiler çıkmamış tahta kurusu lafına kızmazsın sen :F
Hic alakasi yok :D:D Sahne yetersizdi diger sahnelerde atlama vurulma falan varda sende cok sade :D

Böyle düşünmeni anlıyorum dünki durum güncellememde aslında seninle ilgili değildi senden sonra xli eleman 3 4 tane dis atınca ona yazdım :A
Ben durum güncellemelerine alışığım ya çok yaşıyorum yaşatıyorum gereksiz şeyler ama yapıyoruz sanırım böyle olunca üstümüzdeki siniri atabiliyoruz. :D

Ben durum güncellemelerine alışığım ya çok yaşıyorum yaşatıyorum gereksiz şeyler ama yapıyoruz sanırım böyle olunca üstümüzdeki siniri atabiliyoruz. :D
sen billy kulumuzla bizim planlarımızı anlayamazsın bak mesela seninle hep anlaşıyor gözükürüm ama yarışmaalrda 1i basarım billy ile hep kavgalıyız ama yüksek pointleri hep biribirimize kullanırız tayyip amca ve fetö amca gibiyiz forum yok olana dek kavgalı tavrımıza devam edicez takas oyunlara ayak uyduramadı kısa adam olarak devre dışı kaldı ben de uzun adam billy ile devam etme kararı aldım sizlerse sadece birer piyonsunuz @Çiğdem- piyon bile değil aslında:A @eskici @cookies

sen billy kulumuzla bizim planlarımızı anlayamazsın bak mesela seninle hep anlaşıyor gözükürüm ama yarışmaalrda 1i basarım billy ile hep kavgalıyız ama yüksek pointleri hep biribirimize kullanırız tayyip amca ve fetö amca gibiyiz forum yok olana dek kavgalı tavrımıza devam edicez takas oyunlara ayak uyduramadı kısa adam olarak devre dışı kaldı ben de uzun adam billy ile devam etme kararı aldım sizlerse sadece birer piyonsunuz @Çiğdem- piyon bile değil aslında:A @eskici @cookies
sen yine gece gece ne saçmalıyorsun bee :F :F :F

@papuleoo tebrik ederim o sahneyle birinci olacağın belliydi zaten :D Diğer final puanlarını alan @xemrexxx @eskici @vadikızı @turkuazz sizlere de tebrikler :D

Elenen @MayısKralı'na da geçmiş olsun sahnen maalesef zayıftı.

@eskici 1 verdiğim için üzgünüm aga nasıl üçüncü oldun şaşırdım valla demek ki Uçurum'un seveni çokmuş forumda :A Diziyi izlemediğim için haliyle o sahneden hiçbir duygu alamadım ama bu demek değil ki diğer sahnelerinden duygu alamayacağım :D Bu haftayı telafi edecez inşallah önümüzdeki haftalarda :A

@papuleoo tebrik ederim o sahneyle birinci olacağın belliydi zaten :D Diğer final puanlarını alan @xemrexxx @eskici @vadikızı @turkuazz sizlere de tebrikler :D

Elenen @MayısKralı'na da geçmiş olsun sahnen maalesef zayıftı.

@eskici 1 verdiğim için üzgünüm aga nasıl üçüncü oldun şaşırdım valla demek ki Uçurum'un seveni çokmuş forumda :A Diziyi izlemediğim için haliyle o sahneden hiçbir duygu alamadım ama bu demek değil ki diğer sahnelerinden duygu alamayacağım :D Bu haftayı telafi edecez inşallah önümüzdeki haftalarda :A
Ay nasil duygu alamadin bu duygusal sahneden :A ben sana biraz sahnenin sebebini anlatayim simdi iki kardes var zorla hayat kadinligi yaptiriyorlar ve kücük kardes birkac kere yapti ama ablasi ilk defa yapacak ve kiz ablasina hayatta kalmasi icin dayanmasi icin destek veriyor simdi sahneyi tekrar izle aglayacaksin :A :A