NOW N'olur Ayrılalım - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
13613648_920118328099447_9215081902064177234_o.jpg
FOX'un yeni ve iddialı dizisi ''N'olur Ayrılalım'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği dizinin başrollerinde Gürgen Öz, Nilperi Şahinkaya, Aras Aydın, Nilay Duru, Osman Karakoç, Hüseyin Gülhuy, Hilal Uysun, Duygu Karaca, Hüseyin Soysalan, Bahtiyar Engin, Hakan Eke, Meriç Başaran, Tarık Şerbetçioğlu ve Ayşe Selen yer alıyor.

''N'olur Ayrılalım'' yeni bölümleriyle her cuma 20.00'da FOX'ta!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Tutacak inşallah Allah'ım! :bhr::Z:oley:🙂😛😳🙄:ok:

CnZqUMxXEAE8jAe.jpg:large

Son düzenleme:
Dün gece ilk 1 saatini izledim, bu sabahda kalan 1 saati izledim on numara bir dizi olmuş. :D Tanıtımları soğuk ve anlaşılır değildi o yüzden izlemeyi düşünmemiştim ama dün öyle açıp bakmak isteyince beklentimin üstünde çıktı. Romantik komedi kısmı pek yok daha çok dram ve gençlik dizisi kıvamında. Başlangıçta ki ödül töreni sahnesi çok gerçekciydi hiç bi şekilde yapaylık yoktu, oyuncular çok başarılı özellikle Gürgen Öz çok enerjik ve sırıtmıyor. Nilperi Şahinkaya'da öyle enerjik ve dizide ki karakteriyle stilini çok beğendim. Aras Aydın'da nihayet başrolde kendini gösterdi. Kiraz Mevsimi'n de geri plandaydı Serkan Çayoğlu sırf daha karizmatik diye o adamın gölgesinde kalıyodu burda yeteneğini ıspatlar. Nilay Duru gibi bi oyuncu yok ya ne kadar masum. :D Dizide genel olarak güzeldi espriler özellikle sesli güldüğüm çok kısım oldu inşAllah bu ayarda devam eder. :D

Bu dizi olmuş ya yemin ediyorum mükemmel bir dizi. :D Senaristleri tebrik ediyorum farklı işler üretmeye çalışıyolar ve bu dizi ile onu başardılar bence. Espriler harika bu bölüm dahada fazla ve sesli bi şekilde güldürdü. :D Azize ile Ulaş'ın sahil sahnesi saniyesi saniyesine güldürdü zor kendime geldim. :F Onun dışında Ulaş'ın Turgay'a söyledikleri ve Turgay'ın tepkileri harikaydı. Şu replik;

Ulaş: Azize?
Azize: Efendim.
Ulaş: Patronun hani senin adını 2 senede öğrenmiş ya salaklık etmiş.
Turgay: Salak kim haberi yok ya. :F Tabi burda söylerken hareket ve mimikleri öne çıkıyor. :F

Ya diziyi sabaha kadar yorumlayasım var. :D Tüm karakterler ef-sa-ne! :handok: Babaanne favorim. :D :D Bi yerde okudum tiyatro eğitimliymiş izlerken hissettiriyor zaten. :clapping:Bu kadına biraz daha yoğunlaşmaları lazım reyting yapar. :D Babaannenin torunu Saadet'te çok iyi mimikler ses tonu hareketleri ve sahneleri güzel. :D Temmuz'da yıktı bu bölüm. :D Görev esnasında pirsingini çekmeye düşürdü Yusuf görür gelecek bölüm büyük ihtimal o kötü oldu. :D Ulaş'ın kız tavlama sahneleride güzeldi denerim bikaçtanesini. :A Genel olarak muazzam ötesi bir bölümdü nazar değmesin. :D

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Dizi tutmadı :)
Fox o kadar tekrar yayınlıyor ama dizi izlenmemek için direniyor resmen :) 13 olmasada 20 ye kadar biter :)

Dizi tutmadı :)
Fox o kadar tekrar yayınlıyor ama dizi izlenmemek için direniyor resmen :) 13 olmasada 20 ye kadar biter :)
Şu günlerde haberlerden başka yapım izlenmiyor pek vede dizinin tekrarı gece yarısı yayınlanıyor pek bişey bekleme yani. :D 3.bl zirveyi aldık tabi düşük oranlar ama artmaya devam eder dizi bu şekilde devam ederse. :oley:

Yaaa çook sevdim ben bunu. :bhr: 3.bölümde diğer bölümler kıvamındaydı özellikle son 1 saat yarıldım. :D Azize Ulaş'dan ayrılmak için yaptığı çocukluk hareketleri harikaydı. :F Saadet'de suşiyi çiğ diye pişirmiş zor kendime geldim o sahnede. :F :F :F Bu bölümde zirveyi almıştık 4.bölümde de dahada artarız.:oley:

Aynen. İlk 3 bölümdeki kaliteli olaylar neredeee bu bölüm ki olaylar neredeee. Fark var.
Konu çok tuhaf yerlere gidiyor 😱
Bu arada bu nolur ayrılalım 1 hafta sonra olmayacakmı yahu ne zamana kadar sürcek çekimler aa bunlar komple sezonu mu çekiyolar yoksa :F