Doğum Günün Kutlu Olsun mrt-06!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
58,704
Puanı
1,060
Bugün forumumuzun sevilen ve değerli yöneticilerinden, benim de canım kardeşim, dostum @mrt-06'nın doğum günü. Sevgili süper moderatörümüzün doğum gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.

Bu arada kendisinin Ağustos başında foruma döneceğinin müjdesini de verelim.

İşte hediyen Atacan'ım:

540006_487512297951292_2032641963_n.jpg

Gardaşların bir tanesi en süper modu en Atacan'ı, afacanı (eheh) doğum günün kutlu olsun. :bhr: Ağustos ayının gelmesini iple çekiyorum. Yine aynı hediyeyi veriyorum. :D Nice senelere.
gAlNML.jpg

Atacan'ım doğum günün kutlu olsun. Nice güzel, Mutlu, sağlıklı yaşlara. Hediyeni geldiğinde vereceğim. :)

Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Gerçekten seni çok özledim. Nice mutlu, başarılı ve sağlıklı yıllara :love1:

Dönüşünü merakla bekliyor ve hediyeni veriyorum :bhr: :Z @mrt-06
bd01d2683f8e2e3650458b40096901ba.jpg

forumda hep olması gereken 4-5 kişiden birisin vlla canım dönücek olmana çok sevinmiştim zaten bu yaz 2 şeyi sabırsızlıkla bekliyorum bak birisi mustafa sandalın albümü diğeride senin gelmen okadar bak aynı kefeye koydum seni mustimle :A :A :A
ikinizede kavuşmama çok az kaldı :F :F :F

buda hediyen al bakalım anılarını tazelersin baya yararlı bir site olmuş :F

Eski üyeleri forumda görmeyi çok özledim dönecek olmana ise çok mutlu oldum iyi ki doğmuşsun iyi ki seninle burada tanışma fırsatı bulmuşum mutlu yıllar. :)

forumda hep olması gereken 4-5 kişiden birisin vlla canım dönücek olmana çok sevinmiştim zaten bu yaz 2 şeyi sabırsızlıkla bekliyorum bak birisi mustafa sandalın albümü diğeride senin gelmen okadar bak aynı kefeye koydum seni mustimle :A :A :A
ikinizede kavuşmama çok az kaldı :F :F :F

buda hediyen al bakalım anılarını tazelersin baya yararlı bir site olmuş :F

Hep karşıma çıkıyor bu youtubede :FF

@mrt-06 aşkom gel hadi, özledik seni. :Z

Doğum günün kutlu olsun. Nice hep birlikte, güzel ve mutlu yıllara inşallah. :)

Doğum günün kutlu olsun, döneceğin günü de şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada yokluğunda Mom'a da başladım, bir daha ortalardan kaybolmazsan 4. sezonu da birlikte izleyip yorumlarız belki. :X @mrt-06

Bu da hediyen:
CL1Z32vUYAAwJoQ.jpg

Vay be doğum günüm unutulmamış. Çok teşekkürler arkadaşlar, sağolun. 🙂