Hahaha kırk takla kırk yalanKenanı yeni projeye bağlamak için![]()
Hahaha kırk takla kırk yalanKenanı yeni projeye bağlamak için![]()
Kenan'ı kırmamıştır Ay YapımEvet Sinem Kobal'ın peşinden bayağı koşmuşlar diye duydum![]()
@MayısKralı oy topluyor arkadaş .ssKenan'ı kırmamıştır Ay Yapım
Bu arada sevgili @Forumdash Yıldızlar Yarışıyor Yarı Final'de oyunu bekliyorum![]()
![]()
Hatırlatma yapıyorum bir kere@MayısKralı oy topluyor arkadaş .ss
Dediğim gibi iyi oyuncuların peşinden koşarız ve her zaman isteklerini yerine getiririzHahaha kırk takla kırk yalan![]()
@denizz19 sen de belki özelden oy topluyorsunHatırlatma yapıyorum bir kereHem Forumdash her zaman jürimiz sadece unutmasın diye şey ettim
![]()
Hazar seni eleyecek inşallah aldığın tüm final puanları çöpe gidecekHatırlatma yapıyorum bir kereHem Forumdash her zaman jürimiz sadece unutmasın diye şey ettim
![]()
Ben en azından gizli saklı yapıyorumDediğim gibi iyi oyuncuların peşinden koşarız ve her zaman isteklerini yerine getiririz
@denizz19 sen de belki özelden oy topluyorsun![]()
Yaptığını kabul ediyorsun yani.ssHazar seni eleyecek inşallah aldığın tüm final puanları çöpe gidecek
Ben en azından gizli saklı yapıyorum![]()
Hazar seni eleyecek inşallah aldığın tüm final puanları çöpe gidecek
Ben en azından gizli saklı yapıyorum![]()
Ss al @ozgur2113Yaptığını kabul ediyorsun yani.ss
Göreceksin eleyecem seni çok pis hırs yaptım![]()
Elinden geleni ardına koyma yahu @Forumdash İftiracının teki zaten malum Ay Yapımın dizilerine iltimas geçen kendiyle karıştırıyorYaptığını kabul ediyorsun yani.ss
Göreceksin eleyecem seni çok pis hırs yaptım![]()
Ay Yapım'a nasıl laf söylersin sen ülkenin en iyi yapım şirketi be.ssElinden geleni ardına koyma yahu @Forumdash İftiracının teki zaten malum Ay Yapımın dizilerine iltimas geçen kendiyle karıştırıyor![]()
Sen önce kabul et sonra bana iftiracı deElinden geleni ardına koyma yahu @Forumdash İftiracının teki zaten malum Ay Yapımın dizilerine iltimas geçen kendiyle karıştırıyor![]()
Bu ülkenin en iyi yapım şirketi NTC Medya Kırgın ÇiçeklerAy Yapım'a nasıl laf söylersin sen ülkenin en iyi yapım şirketi be.ss
Sen daha fansın amaSen önce kabul et sonra bana iftiracı deforum fan kaynıyorken ay yapıma iltimas geçiyor demen de abesle iştigal
![]()
Sen de en beter fansınBu ülkenin en iyi yapım şirketi NTC Medya Kırgın Çiçekler
Sen daha fansın ama![]()
Yuh be. 😱 NTC Medya'yı Bedel'den dolayı severim ama orada da berbat senaristlerle çalıştı.ssBu ülkenin en iyi yapım şirketi NTC Medya Kırgın Çiçekler
Sen daha fansın ama![]()
Kes be zevzek şike senden sorulur ben eskiden şikeciydim şimdi uslandımSen de en beter fansınİnş hesabına kayyum atanır şikeci herif seni
![]()
Ay Yapum'ın esamesi okunmuyor artık.Yuh be. 😱 NTC Medya'yı Bedel'den dolayı severim ama orada da berbat senaristlerle çalıştı.ss
Ay Yapım birçok ismin tanınmasına vesile oldu.Mesela Sedef'im
![]()
NTC Medya'nın hiç okunmuyor.Kes be zevzek şike senden sorulur ben eskiden şikeciydim şimdi uslandım
Ay Yapum'ın esamesi okunmuyor artık.Kara Sevda dışında tırt
![]()
Kırgın Çiçekler tek başına yeterNTC Medya'nın hiç okunmuyor.Onca dizi yaptı kaçı tuttu
![]()
Yok gizliden yapıyorum, yok eskidendi mıy mıyKes be zevzek şike senden sorulur ben eskiden şikeciydim şimdi uslandım
Ay Yapum'ın esamesi okunmuyor artık.Kara Sevda dışında tırt
![]()
Ayy senle ne konuşayım ben iftira atıp duruyonYok gizliden yapıyorum, yok eskidendi mıy mıyböyle küçük küçük itiraf yapma konu aç orda konuşalım hem canım sıkılıyor
![]()