tebrikler bizden bir adet semih kazandınBeklemiyordum derken düzenli sana tam puan veriyor zaten.![]()
tebrikler bizden bir adet semih kazandınBeklemiyordum derken düzenli sana tam puan veriyor zaten.![]()
Doğru karar hadi aç konumu da tebrikleri kabul edeyimevet yalını şampiyon ilan edecem birazdan yarışma bitti @Bully![]()
Kısmetimiz buraya kadarmış evet seçmeyeceğim.Ay Katy Perry'e 1 puanla geçilmişiz gel de sinirlenme şimdi. ss Neyse tebrikler @OzaN çok sevindim senin adına yarı finalde başarılar.
@denizz19 kardeşim geçmiş olsun çok iyi geldin bence buralarda kadar, Kıvırcık Ali'yi iyi bir biçimde temsil ettin.All-Star'da yarışma hakkı kazandırdın gerçi seçen olacağını sanmıyorum ama olsun
@MayısKralı sana ne yorum yapsam ki şimdi bilemedimBeni bir yarışmada geçme hayallerin yine bir başka bahara kaldı
![]()
Aynen iyi geldiğimi düşünüyorum verilen desteklerle.
birde laf ediyordun yarışmamdaki oylamaya
Katy hayalimde ki kadın. Tabi vereceğimBeklemiyordum derken düzenli sana tam puan veriyor zaten.![]()
Yıldızlarda da haftaya zor olacakBu hafta zordu kusura bakma
Bu mesaji yazdim bir kenara![]()
Katynin en sevdigim sarkisi bu o yüzden hic düsünmeden tam puani verdim
Evet zor olacak ama o zorluga ragmen ben sana yüksek verecem galibaYıldızlarda da haftaya zor olacak![]()
Ayy ne safsın ben sana düşük veriyorum sen yüksek.Katynin en sevdigim sarkisi bu o yüzden hic düsünmeden tam puani verdim
Evet zor olacak ama o zorluga ragmen ben sana yüksek verecem galiba![]()