Benim Albümüm 2.Sezon / Çeyrek Final Sonuçları

Beklemiyordum derken düzenli sana tam puan veriyor zaten. :)
tebrikler bizden bir adet semih kazandın :A @Forumdash görmesin:A
13435431_1064470786969260_8080481606519748584_n.jpg

Yarışmanın ilk haftasından bu yana destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Çeyrek Finale kadar bile gelemeyeceğimi düşünüyordum zaten ama şaşırtıcı derecede buraya kadar geldim sevindirici. Amacım Kıvırcık Ali'yi tanıtmaktı, iyi de tanıttığımı düşünüyorum. Yanımda Sen Olmayınca türküsü çok başarılı bir türküydü ama forumun düşük puanlarını benden yana kullanacağı aşikardı o yüzden beklediğim sonuç. :)

Eğer devam edebilseydim şu son iki türküyle devam edecektim ama kısmet diyelim artık. Yarı finale kalan arkadaşları tebrik ediyorum :) Favorim Yalın.

Ay Katy Perry'e 1 puanla geçilmişiz gel de sinirlenme şimdi. ss Neyse tebrikler @OzaN çok sevindim senin adına yarı finalde başarılar. :A

@denizz19 kardeşim geçmiş olsun çok iyi geldin bence buralarda kadar, Kıvırcık Ali'yi iyi bir biçimde temsil ettin. :D All-Star'da yarışma hakkı kazandırdın gerçi seçen olacağını sanmıyorum ama olsun :F

@MayısKralı sana ne yorum yapsam ki şimdi bilemedim :A Beni bir yarışmada geçme hayallerin yine bir başka bahara kaldı :F

@denizz19 hiç tanınmayan bir yarışmacıyla (Ben çok iyi tanısam da çoğu kişinin tanımadığından eminim) buraya kadar çok iyi geldin, tebrikler. :X

@OzaN nasıl birinci oldun şaşırdım ama sana da tebrikler. :)

Ay Katy Perry'e 1 puanla geçilmişiz gel de sinirlenme şimdi. ss Neyse tebrikler @OzaN çok sevindim senin adına yarı finalde başarılar. :A

@denizz19 kardeşim geçmiş olsun çok iyi geldin bence buralarda kadar, Kıvırcık Ali'yi iyi bir biçimde temsil ettin. :D All-Star'da yarışma hakkı kazandırdın gerçi seçen olacağını sanmıyorum ama olsun :F

@MayısKralı sana ne yorum yapsam ki şimdi bilemedim :A Beni bir yarışmada geçme hayallerin yine bir başka bahara kaldı :F
Kısmetimiz buraya kadarmış evet seçmeyeceğim. :D Sıla ile gelip intikamımızı almaya geleceğiz :F

@denizz19 hiç tanınmayan bir yarışmacıyla (Ben çok iyi tanısam da çoğu kişinin tanımadığından eminim) buraya kadar çok iyi geldin, tebrikler. :X

@OzaN nasıl birinci oldun şaşırdım ama sana da tebrikler. :)
Aynen iyi geldiğimi düşünüyorum verilen desteklerle. :)

katy 1.oldu sonunda vadikızı yokluğunda fırsatı iyi değerlendirdi @OzaN @Harunnn60:A
@denizz19 çeyrek final başarısıda iyidir ayrıca @MayısKralı nı geçerek yarışmayı 4.bitirdin oda iyi bir teselli olabilir :A

final puanı olayı bitti şuan barışın 18 , yalının 8 ve katy perry 5 puan var barışın finalde ciddi bir avantajı olucak kalırsa bakalım finale hanginiz çıkıcak katy final başarısıda gösterebilicekmi :A @OzaN @xemrexxx @Bully

Güzel puanlarla başladık herkese teşekkürler. Devamı da gelir inşallah. :)

@eskici ekstra teşekkürler galiba senden ilk kez tam puan hatta bu kadar iyi puan aldım. :D

@emree-29 kınıyorum bu şarkıya bile 1 puan. Avrupa görmüş insansın bir de. :T:
Katynin en sevdigim sarkisi bu o yüzden hic düsünmeden tam puani verdim :D

Yıldızlarda da haftaya zor olacak :A
Evet zor olacak ama o zorluga ragmen ben sana yüksek verecem galiba :A