Mehmet Günsür 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in Yeni Sezonunda!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Mehmet Günsür 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in Yeni Sezonunda!

bb2931c0-fb0b-4af2-8f31-2984094c3417.jpg

Merakla beklenen 2. sezonuna birçok yenilikle girecek olan Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in kadrosuna sürpriz isim!

Hürriyet'in haberine göre; Kösem Sultan'ın yaşlılığını Nurgül Yeşilçay'ın, IV. Murat'ı ise Metin Akdülger'in canlandıracağı yapımın 2. sezonunda son olarak 'Muhteşem Yüzyıl'da ölümüyle izleyicileri yasa boğan Şehzade Mustafa karakterine hayat veren Mehmet Günsür de yer alacak. Başarılı oyuncu, uçmayı başaran ilk insan Hezarfen Ahmed Çelebi'yi canlandıracak.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in yeni sezonu Ekim'de izleyicilerle buluşacak.
Orijinal formatta oku

Töbe töbe Musti canlandı diycekler :A

Wrong tercih :(

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum ama bu reytinglerden sonra yapımın ihtiyacı da var sanki böyle şeylere

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum ama bu reytinglerden sonra yapımın ihtiyacı da var sanki böyle şeylere

Muhteşem Yuzyıl:Diriliş olacak dizinin adı:A millet iyice goygoya vurur.

Bu arada
Da Vinci cakması gibi bi rol sergiler. Heycanli hep bişeyler düşenen filan:F saçı da uzun(reklamlarda öyle) keşke myden sonra devamı olmasaydı:F batırdılar iyice sıvıyacaklar:A

Muhteşem Yuzyıl:Diriliş olacak dizinin adı:A millet iyice goygoya vurur.

Bu arada
Da Vinci cakması gibi bi rol sergiler. Heycanli hep bişeyler düşenen filan:F saçı da uzun(reklamlarda öyle) keşke myden sonra devamı olmasaydı:F batırdılar iyice sıvıyacaklar:A
Ay eleme kedere for :A ayricatarihizi bu karakter çilginsa çilgin olur ne çakmaliği:)) yilmaz şahin dişinda bir sivama gözümiyi sen çaçanin dizisine odaklan ilk ciddi sınavi olacak neticede:A

Ay eleme kedere for :A ayricatarihizi bu karakter çilginsa çilgin olur ne çakmaliği:)) yilmaz şahin dişinda bir sivama gözümiyi sen çaçanin dizisine odaklan ilk ciddi sınavi olacak neticede:A
Konu değiştirmeye for asıl:F kösem de gördüm ilk bölümler spartacusten alıntı sahneler bile vardı:F şimdiki durak Davinci olmuş:F sen de izledin hem o diziyi çakması olmayacak mı sanki itiraf et kurtul:F

Gerçekten boşa hamleler. Benim anlamadığım Mehmet Günsür niye bu teklifi kabul etti. Neyse zaten maksimum 3-5 oynar konuk oyuncu olarak. Bu arada eğer hem bu dizi hem de Vatan Haini perşembe akşamı olursa tercihim VH olur.

Hahaha bu nedir la :A Konuyu forum listesinde görünce biri eski konuları uplatmış sandım :F Yazık lan MY'nin kötü de olsa bi şekli, bi vizyonu vardı. Şimdi onu da yerle yeksân edecekler. Benzetme alakasız olsa da aynı şu anki Pusu'nun eski Vadi'nin imajını zedelediği gibi :)