- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
@MayısKralı oylama süresi Bayram sonuna kadarmı olacak?
Tamam teşekkürlerYok hayır yarın 18.00de bitiyor ama 7.hafta bayramdan sonra başlayacak.
sahneye gerek yokki algı ekenin sempatikliği 5 puan eder beş puanın üstüne çıkmak için sahne gerekiyor sadece
aaa kusura bakma gündüz yollayamadım akşam ise ramazanda 20:00 iftar saati zaten 22:00 falan yapaydın neyse çok geçmeden sahnemi vereyim koy hemen çünkü bu haftakı koyulan sahneyi ben listemden çıkardım kullanmıcam şunu koyarsınYok hayır yarın 18.00de bitiyor ama 7.hafta bayramdan sonra başlayacak.
berbat rezalet bir sahne keşke barış falayla birlikte senide forumdan eleyebilsek hogathaaaa kusura bakma gündüz yollayamadım akşam ise ramazanda 20:00 iftar saati zaten 22:00 falan yapaydın neyse çok geçmeden sahnemi vereyim koy hemen çünkü bu haftakı koyulan sahneyi ben listemden çıkardım kullanmıcam şunu koyarsın
aliye seversin senberbat rezalet bir sahne keşke barış falayla birlikte senide forumdan eleyebilsek hogatha
aliyeyi severim tabi dişi nede olsa ama isim ali olunca işler değişiyoraliye seversin sen
aaa kusura bakma gündüz yollayamadım akşam ise ramazanda 20:00 iftar saati zaten 22:00 falan yapaydın neyse çok geçmeden sahnemi vereyim koy hemen çünkü bu haftakı koyulan sahneyi ben listemden çıkardım kullanmıcam şunu koyarsın
Yahu sırf ilgini çeksin diye Leyla'yı sıkıştırdık araya. Hele bir sahneyi izlesene.hiçbirini daha izlemedim ama @MEnes in ali atik berbat gelmiş yine gelişinden anladım izlememe gerek kalmadı )
sahneye gerek yokki algı ekenin sempatikliği 5 puan eder beş puanın üstüne çıkmak için sahne gerekiyor sadece
Yahu sırf ilgini çeksin diye Leyla'yı sıkıştırdık araya. Hele bir sahneyi izlesene.
Oylamanın biri bitiyor diğeri başlıyor hiç zaman vermiyosunuz ki. Yollarım birazdan.@MEnes oylarını bekliyoruz
Sahneleri izliyorum şimdi yollarım oyları
Sahneleri izliyorum şimdi yollarım oyları
Sahneyi paylaşırken recap eklemeyi unutmuşum ya umarım bu etkilemez oylamayı