Survivor 2016 - 105. Bölüm Yorumları

Sen tatilden döndün mü bu arada?

İzliyorum. :D Nagihan Atakan sayesinde ilk etabı önde tamamladı, Atakan resmen bilerek verdi ona son oyunu. :D

@destere'nin Damla'sı oyunları kaybedince daha ilk turdan moralman çöktü. :A

@bir saat içinde @Yiğitt in elinden kaptım damlayı şimdi çatlıyordur :) hem onun damlayla ne işi olur gidip parlakları desteklesin :)

Burda biri elencek kalan 3ü yarın başka oyuna çıkacak değil mi?

Serkay Atakan Damla Nagihan şeklinde biter oyun. Nagihan smsle yolcu büyük ihtimal.

Atakan ilk turda daha fazla sayıyı bilerek verdi nagihana:)
Serkay Damla'ya sayı verdiğinde sesin çıkmıyor ama. :A

Valla Nagihan Serkay'dan sayı aldı, Damla da Atakan'dan aldı demek ki kızlar da erkekleri yenebiliyor. Atakan'ın Nagihan'a sakat diye bir torpili olmuş olabilir ama Serkay'ın Damla'ya verdiği sayılar daha barizdi bence. :)

Serkay Damla'ya sayı verdiğinde sesin çıkmıyor ama. :A

Valla Nagihan Serkay'dan sayı aldı, Damla da Atakan'dan aldı demek ki kızlar da erkekleri yenebiliyor. Atakan'ın Nagihan'a sakat diye bir torpili olmuş olabilir ama Serkay'ın Damla'ya verdiği sayılar daha barizdi bence. :)
Yok sesin çıkmadı diyorsun ama ben aksini iddaa etmiyorum dikkat ediyorsan.serkayda yaptı bunu ama Atakan daha bariz yaptı bunu.ayrıca kızların erkekleri yenmiş olması tabiki doğal bir durum..ama şunu anlamıyorsunuz nagi kaç defa Atakanla kavga etti kaç defa onu tersledi su kabını masaya sertçe vurup atakana bana birinci diyeceksin deyip kibir yaptı.ben olsaydın bunları unutmazdım.bunun için oyunu bilerek vermesi bence yanlış açıkçası

Yok sesin çıkmadı diyorsun ama ben aksini iddaa etmiyorum dikkat ediyorsan.serkayda yaptı bunu ama Atakan daha bariz yaptı bunu.ayrıca kızların erkekleri yenmiş olması tabiki doğal bir durum..ama şunu anlamıyorsunuz nagi kaç defa Atakanla kavga etti kaç defa onu tersledi su kabını masaya sertçe vurup atakana bana birinci diyeceksin deyip kibir yaptı.ben olsaydın bunları unutmazdım.bunun için oyunu bilerek vermesi bence yanlış açıkçası
Sen bence Nagihan'a olan nefretin yüzünden biraz fazla tepki veriyorsun. :D

Atakan'ın da Nagihan'ı fazla sevdiğini sanmıyorum ama takım arkadaşı sonuçta birbirlerine ihtiyaçları var. Daha önce aralarında bir şeylerin geçmesi, birbirlerine destek vermemeleri gerektiği anlamına gelmez ki.

İşte Atakan adam gibi adamdır kendisine o kadar yanlış yapmış birisine turu geçmesi için sonuna kadar moral veriyor, motivasyonunu arttırmaya çalışıyor bu yüzden şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. :A

Sen bence Nagihan'a olan nefretin yüzünden biraz fazla tepki veriyorsun. :D

Atakan'ın da Nagihan'ı fazla sevdiğini sanmıyorum ama takım arkadaşı sonuçta birbirlerine ihtiyaçları var. Daha önce aralarında bir şeylerin geçmesi, birbirlerine destek vermemeleri gerektiği anlamına gelmez ki.

İşte Atakan adam gibi adamdır kendisine o kadar yanlış yapmış birisine turu geçmesi için sonuna kadar moral veriyor, motivasyonunu arttırmaya çalışıyor bu yüzden şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. :A
Dikkat ediyorsan yarışmada taraf filan asla tutmuyorum.bu yarışmayı Nagihan kazanmasın kim kazanırsa kazansın umrumda değil..nagihana bu kadar olumsuz bakmamın tek bir açıklaması bulunuyor..aşırı kibirli biri.böyle biri olmasaydı onada bu kadar olumsuz bakmazdım ama böyle biri olduğu da ortada

Atakan nagiye serkay damlaya oyun verdi.

Nagihan ne zaman kaybetse adeletsiz oyun seçimi oluyor gonullulerin atışı berbat acun ilk oyunda atış oyunu koyunca acun adaletli oluyor denge oyunu koyunca damla ve serkayci

Ki bu oyunda damlanın elenmesi damala ya açık ara hakiszlikti kız son dörde kalmi kesinleştirmişti. Burdan bakınça Bile adaletli sonuç oldu

Atakan nagiye serkay damlaya oyun verdi.

Nagihan ne zaman kaybetse adeketsiz oyun seçimi oluyor gonullulerin atışı berbat acun ilk oyunda atış oyunu koyunca acun adaletli oluyor denge oyunu koyunca damla ve serkayci
Nagihan 6 sayı ile ikinci oyuna büyük bir avantajla başladı Nagihan için adaletsiz bir oyun olduğunu söylemek çelişki olur

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs