kıza bak ayolll olumlu yorum gelince yüzünde çiçek açıyor ama kötü yorum gelince hemen triplere giriyor ayy madem yorumlara bukadar ilgili olucaktın bukadar saçma bir projeyle karşımıza çıkmaya hiçmi utanmadın
kıza bak ayolll olumlu yorum gelince yüzünde çiçek açıyor ama kötü yorum gelince hemen triplere giriyor ayy madem yorumlara bukadar ilgili olucaktın bukadar saçma bir projeyle karşımıza çıkmaya hiçmi utanmadın
ay bu kadın burada da var 1 haftada 3 dizi 4-5 te vardır kesin kırgınlar-yüksek sosyete bir de bu @destere @Forumdash @cookies @Harunnn60
komedi isteyen dediğim gibi seviyor sevmiyor baksın bu şahane damat rezilliği çekilicek gibi değil seviyor sevmiyora baktınmı sen bu aradaYarım saat zor dayanabildim, bu nasıl dizi olmuş ya? Fragmanları hayal kırıklığı yaratmıştı ama bölüme şans vereceğimi söylemiştim. Ama hiç beğenmedim, ilk yarım saati de çok kötüydü. Osman Sınav nasıl böyle bir dizi çekmiş anlayamadım?
Melike karakteri üzerine hiç oturmamış Burcu'nun. Yani Burcu biraz daha durgun bir karakter, böyle karakter kesinlikle olmamış. Mesela Ali Ersan Duru'yu ilk kez izledim sanırsam ama ona Mehmet karakteri yakışmış. Estetik cerrahını canlandırıyor ve yakışmış.
Diziye zor dayanabildim, tutacağını sanmıyorum. @Çiğdem- tuttu tahminin. @xemrexxx
Yok, bakmadım.komedi isteyen dediğim gibi seviyor sevmiyor baksın bu şahane damat rezilliği çekilicek gibi değil seviyor sevmiyora baktınmı sen bu arada
izle bence bu yazda 2 dizide karar kırdım yüksek sosyete ve seviyor sevmiyor birisini sevmiştin zaten bakalım diğerinide seversen tamamdırYok, bakmadım.
İki bölüm ard arda izlerim.
Bodrum Masalı da var etti 3izle bence bu yazda 2 dizide karar kırdım yüksek sosyete ve seviyor sevmiyor birisini sevmiştin zaten bakalım diğerinide seversen tamamdır
ayy bu arada bu kız kiralık aşktan defneyi taklit etmeye çalışmış şahane damatta ay iyiki şaşkın saçmalayan defne karakteri tuttu hemen defne kopyaları çıktı ortaya
izle bence bu yazda 2 dizide karar kırdım yüksek sosyete ve seviyor sevmiyor birisini sevmiştin zaten bakalım diğerinide seversen tamamdır
ayy bu arada bu kız kiralık aşktan defneyi taklit etmeye çalışmış şahane damatta ay iyiki şaşkın saçmalayan defne karakteri tuttu hemen defne kopyaları çıktı ortaya
Defneden önce Acil Aşk Aranıyor Nisan vardı bence Defne onun kopyası
o diziyi izlemedim mayıskralı olabilir belki bilmiyorumBodrum Masalı da var etti 3
Aynen sakar hareketleri falan. Yani o benim için problem değildi ama çok saçma geldi, boş boş muhabbetler, Nükhet Duru öte yandan saçmalıyordu. Bizimle diğil
Fragmanları çok kötüydü zaten, ben yine de bakmak istemiştim. Hayatımdan yarım saat gitti.o diziyi izlemedim mayıskralı olabilir belki bilmiyorum
yiğit senaryo güzel olsa izlenirde iş yok şu şarkıcı olmak isteyen adam işkencesi çekilirmi yaa ayrıca diva intihar sahnesi nekadar saçmaydı ilk yarım saati birde uzun uzun oraya almışlar saçma sapan diyologlar
Fragmanları çok kötüydü zaten, ben yine de bakmak istemiştim. Hayatımdan yarım saat gitti.
ayy bence hiçç bulaşma ayoll zamanını ayırdığına deymez vllaYorumlar kötüyse başlamıyım, fragmanlarda rezaletti zaten
hahah ayy one öyle bee fantastik diziler gibiDizideki karakterler Su, Ateş, Kelebek falanmış tam senlik senaryo. Ha bi de @pompy reyizlik.
Farkı Kanal D diyoruz işte.hahah ayy one öyle bee fantastik diziler gibi
bu yaz dizilerinden ilk gidicekler belli oldu bence aşk laftan anlamaz ve şahane damat yakında gider bunlarFarkı Kanal D diyoruz işte.
Bu Şahane Damat da tutmaz, kimse beğenmemiş. Yorumları okudum genel olarak kötü yorumlar almış, merak ediyorum ne yapacak?
İki diziyi de beğenmedim, ben beğenmediysem gidicidir zaten.bu yaz dizilerinden ilk gidicekler belli oldu bence aşk laftan anlamaz ve şahane damat yakında gider bunlar