Star Şahane Damat - Dizi Yorumları

kıza bak ayolll olumlu yorum gelince yüzünde çiçek açıyor ama kötü yorum gelince hemen triplere giriyor ayy madem yorumlara bukadar ilgili olucaktın bukadar saçma bir projeyle karşımıza çıkmaya hiçmi utanmadın :F

Bölümü izlemeye başlıyorum, bakalım @Çiğdem- gibi beğenmeyecek miyim yoksa beğenecek miyim? :A

Dizinin jeneriği fena değil ama diğer yaz dizilerine göre baya geride kalmış.

Yarım saat zor dayanabildim, bu nasıl dizi olmuş ya? :( Fragmanları hayal kırıklığı yaratmıştı ama bölüme şans vereceğimi söylemiştim. Ama hiç beğenmedim, ilk yarım saati de çok kötüydü. Osman Sınav nasıl böyle bir dizi çekmiş anlayamadım? :(

Melike karakteri üzerine hiç oturmamış Burcu'nun. Yani Burcu biraz daha durgun bir karakter, böyle karakter kesinlikle olmamış. Mesela Ali Ersan Duru'yu ilk kez izledim sanırsam ama ona Mehmet karakteri yakışmış. Estetik cerrahını canlandırıyor ve yakışmış.

Diziye zor dayanabildim, tutacağını sanmıyorum. @Çiğdem- tuttu tahminin. :A @xemrexxx

ay bu kadın burada da var 1 haftada 3 dizi :F 4-5 te vardır kesin:A kırgınlar-yüksek sosyete bir de bu:F @destere @Forumdash @cookies @Harunnn60
ClgMRXmXIAA4rvg.jpg

Bu teyze yeni bir dizi başladığı zaman nasıl seviniyordur Allah bilir. Mübarek her dizide var :F :F Hayat Mucizelere Gebe'dede, İDK'da falanda vardı bu. :A

Yarım saat zor dayanabildim, bu nasıl dizi olmuş ya? :( Fragmanları hayal kırıklığı yaratmıştı ama bölüme şans vereceğimi söylemiştim. Ama hiç beğenmedim, ilk yarım saati de çok kötüydü. Osman Sınav nasıl böyle bir dizi çekmiş anlayamadım? :(

Melike karakteri üzerine hiç oturmamış Burcu'nun. Yani Burcu biraz daha durgun bir karakter, böyle karakter kesinlikle olmamış. Mesela Ali Ersan Duru'yu ilk kez izledim sanırsam ama ona Mehmet karakteri yakışmış. Estetik cerrahını canlandırıyor ve yakışmış.

Diziye zor dayanabildim, tutacağını sanmıyorum. @Çiğdem- tuttu tahminin. :A @xemrexxx
komedi isteyen dediğim gibi seviyor sevmiyor baksın bu şahane damat rezilliği çekilicek gibi değil :A seviyor sevmiyora baktınmı sen bu arada :A

Yok, bakmadım.
İki bölüm ard arda izlerim. :D
izle bence bu yazda 2 dizide karar kırdım yüksek sosyete ve seviyor sevmiyor birisini sevmiştin zaten bakalım diğerinide seversen tamamdır :F

ayy bu arada bu kız kiralık aşktan defneyi taklit etmeye çalışmış şahane damatta ay iyiki şaşkın saçmalayan defne karakteri tuttu hemen defne kopyaları çıktı ortaya :F

izle bence bu yazda 2 dizide karar kırdım yüksek sosyete ve seviyor sevmiyor birisini sevmiştin zaten bakalım diğerinide seversen tamamdır :F

ayy bu arada bu kız kiralık aşktan defneyi taklit etmeye çalışmış şahane damatta ay iyiki şaşkın saçmalayan defne karakteri tuttu hemen defne kopyaları çıktı ortaya :F
Bodrum Masalı da var etti 3 :Z :A

Aynen sakar hareketleri falan. :D Yani o benim için problem değildi ama çok saçma geldi, boş boş muhabbetler, Nükhet Duru öte yandan saçmalıyordu. Bizimle diğil :(

Defneden önce Acil Aşk Aranıyor Nisan vardı bence Defne onun kopyası:F

Defneden önce Acil Aşk Aranıyor Nisan vardı bence Defne onun kopyası:F
Bodrum Masalı da var etti 3 :Z :A

Aynen sakar hareketleri falan. :D Yani o benim için problem değildi ama çok saçma geldi, boş boş muhabbetler, Nükhet Duru öte yandan saçmalıyordu. Bizimle diğil :(
o diziyi izlemedim mayıskralı olabilir belki bilmiyorum :F

yiğit senaryo güzel olsa izlenirde iş yok şu şarkıcı olmak isteyen adam işkencesi çekilirmi yaa ayrıca diva intihar sahnesi nekadar saçmaydı ilk yarım saati birde uzun uzun oraya almışlar saçma sapan diyologlar :A

o diziyi izlemedim mayıskralı olabilir belki bilmiyorum :F

yiğit senaryo güzel olsa izlenirde iş yok şu şarkıcı olmak isteyen adam işkencesi çekilirmi yaa ayrıca diva intihar sahnesi nekadar saçmaydı ilk yarım saati birde uzun uzun oraya almışlar saçma sapan diyologlar :A
Fragmanları çok kötüydü zaten, ben yine de bakmak istemiştim. Hayatımdan yarım saat gitti. :(

Farkı Kanal D diyoruz işte. :D

Bu Şahane Damat da tutmaz, kimse beğenmemiş. Yorumları okudum genel olarak kötü yorumlar almış, merak ediyorum ne yapacak?
bu yaz dizilerinden ilk gidicekler belli oldu bence aşk laftan anlamaz ve şahane damat yakında gider bunlar :A

Şuan kardeşim açtı da bende bakıyorum boş bir dizi gibi görünüyor. Zaten kediye de sek süt verdi içine su katmaları lazımdı. Şu başrol kız GK dizisinde de yapmacıktı şimdi de yapmacık ben beğenmiyorum pek oyunculuğunu tatlı kız ama oyunculuk out.