İstersen sen hazırla bir çılgınlık yap at fragmanı belki yayınlarlar.3. fragmanı tamamen esas çifte ayırmaları lazım; yoksa izleyicinin bir kısmı diziye daha başlamadan küsebilir.
Fazla kasma, espri yapamıyorsun.İstersen sen hazırla bir çılgınlık yap at fragmanı belki yayınlarlar.
Espri yapmadım ki olanı söyledim imkansızı başarmış gibi Ranini ile iletişime geçmişsinFazla kasma, espri yapamıyorsun.
Niye yazın mont giyilmiyor mu belki havalar soğuk gidiyor tıpkı birkaç gündür olduğu gibi.Fragmanları iyi olabilir ama fragmanda mont falan var. Yaz aylarında mont. Erken çekmeselerdi keşke Mayısı bekleselerdi.
Yorumlaşırız gardaşİzlemeyi düşünüyorum.
Espri yapmadım ki olanı söyledim imkansızı başarmış gibi Ranini ile iletişime geçmişsin
Niye yazın mont giyilmiyor mu belki havalar soğuk gidiyor tıpkı birkaç gündür olduğu gibi.
Yorumlaşırız gardaş
Belki Alaska'da yaşıyorlar saaneHırka giyersinde mont olmaz.
Yazın kitle edinmesi daha iyi bence. Kışın güçlü rakipler geliyor çünkü.Temmuz'a kadar beklemişken yeni sezona sarkıtsalar daha iyi olurdu, ilk bölüme bakarım güzelse devam
3.fragman konuya eklendi.
@cookies @Billy Kane @Aserat @EFE UYSAL @MayısKralı @DarkLeqenD @GunesinOglu @Canol @Bully @ozmoturk @tekkol @halukerogluFOX @EnveR @soo
Ben de izleyeceğim.3.Fragmanda Cengiz Bozkurt oyunculuğunu konuşturuyor.Sırf Cengiz Bozkurt için diziyi izlemeği düşünüyorum.
İzleyecen mi sen deSon fragman çok iyi olmuş. Başlasın artık
Evet bu yaz merak ettiğim işlerden biri Hem kadrosu çok iyi hem de BSK Yapım kaliteli dizi yapıyor BBS gibiİzleyecen mi sen de
Ne güzel konuşuyorsun bir daha söyleEvet bu yaz merak ettiğim işlerden biri Hem kadrosu çok iyi hem de BSK Yapım kaliteli dizi yapıyor BBS gibi
Şımartırsan şımarırım tabi BSS gibi olmayacaktır ama onun kadar iddialı olacağını umuyorum.Şımarma hemen