İyelik eki de ne oluyor aga [emoji2] hayırdır [emoji35]Vaaaayyyy Damlam Galatasaraylıymış Helal be
İyelik eki de ne oluyor aga [emoji2] hayırdır [emoji35]Vaaaayyyy Damlam Galatasaraylıymış Helal be
Kasla yakışıklılıkla olmaz içi çok pis ki Serkay'ın çok acıyorum ona çok yazık! Semih daha iyi ondan her türlü net! bU Aarada semihçi falan değilim ama bunet böyle.Sol taraf iticilik abidesi, sağ taraf tatlilik abidesi. Farkı göremeyen yoktur.
Kasla yakışıklılıkla olmaz içi çok pis ki Serkay'ın çok acıyorum ona çok yazık! Semih daha iyi ondan her türlü net! bU Aarada semihçi falan değilim ama bunet böyle.
Hayır kötü net sürekli küfür ağzında. Semih en azından sinsise de net belli ediyor kendini. SERkaç ve efecik ise sürekli yaptıklarını örtmeye calısıyorlar terbiyesizliklerini. acuunun karşısnda muma dönüyorlar kediye falan. çok yazık onlara..Serkayın içinin kötü olduğunu düşünmüyorum serkayda kincilik var onu törpülemesi
lazım yapmadığı sürece böyle kötü görünüyor
Hayır kötü net sürekli küfür ağzında. Semih en azından sinsise de net belli ediyor kendini. SERkaç ve efecik ise sürekli yaptıklarını örtmeye calısıyorlar terbiyesizliklerini. acuunun karşısnda muma dönüyorlar kediye falan. çok yazık onlara..
Ne düzelttilerk endinlerini Allah aşkına sadece öyle görünüyorlar yada görünmek istiyorlar. İbo da oburlar gibi. damla zaten hep sinsiydi. gizem memüç ise çok şeytan. kısa ca gönüllülerin hepsi berbat net. umarım gidecekler teker teker.Ama dün kü tartışma da serkay küfürü kendine yaptı semih üstüne alındı
bu arada serkay fanı değillim yanlış anlama beni efecan kendini düzeltti
semihe cevap vermiyor bunu serkay da yapmalı
Ne düzelttilerk endinlerini Allah aşkına sadece öyle görünüyorlar yada görünmek istiyorlar. İbo da oburlar gibi. damla zaten hep sinsiydi. gizem memüç ise çok şeytan. kısa ca gönüllülerin hepsi berbat net. umarım gidecekler teker teker.
Aynen.Abuu haluk sen resmen gönüllülerden nefret ediyosun he
Ki şunu diyeyim ben Serkaycı ve nihalciydim. serkayın gerçek yüzünü görünce şok oldum çok kötü bi ir insan o aynen semih halkı v e sinside!!Bir an semih yazdı sandım yahu
Ki şunu diyeyim ben Serkaycı ve nihalciydim. serkayın gerçek yüzünü görünce şok oldum çok kötü bi ir insan o aynen semih halkı v e sinside!!
atakan mı semih mi diye sorarsan semih yine tabi.. bence..Bende baştan beridir atakan alsın istiyorum bakalım ne olacak
atakan mı semih mi diye sorarsan semih yine tabi.. bence..
Ben de dıyorum yalandan sınırlendı dıyeAcun susturmaya çalışmadı uyardı çünkü ne kadar uyarsa da semih laf sokmaya
devam etti acun söz verdi semihe medeniyetsizden başladı semih kötü kalpliliğe
getirdi acun da müdahale etti bu yüzdenmi sana söz hakkı verdim diye
semih te şu var son sözü ben söyleyeyim olduğu için sürekli söz istiyor
Şimdi dünkü kavgada iki tarafta haksız ne semihe haklı diyebiliriz ne serkaya
önceki dokunmazlık oyununda serkay semihe hareket yapmıştı semihte bayrağı
fırlatmıştı serkay diyor ki o hareketi yapmamda sebep şu iletişim oyunlarını
kaybettiğimizde semih annem şarkısını söylemeye başladı bende bilendim ona
diyo serkaya haklı demiyorum yanlış anlamayın ama adam iletişim ödülünü
kaybetmiş anneye babaya sevgiliye özlem var sen başlıyosun annem şarkısını
söylemeye kim olsa sinirlenir buna semih serkayın neye sinirlendiğini hassas
noktalarını biliyor üstüne üstüne gidiyo semih bunu yapmayacak serkayda
sinirlerine hakim olacak iki tarafta haksız
Damlayı yazar çünkü gizem bir bayan olarak damlayı yanında görmek istiyor ama
damla memiçi desteklemiyor bu yüzdende gizem yazmıştır
Yalandan sinir olmuş yahu
Serkay semihe küfür etmedi kendisine küfür etti semih olay çıksın diye
üstüne aldı küfürü
Semih mi kaostan beslenmiyor tabii tabii
Semih mi tatlı Ay neresi tatlı yahuu
Yuh artık adamın annem şarkısı söylemesini de Serkayın zayıf noktasına bağladinız ya ne diyeyim.Niye Serkaylar Kazanınca doya doya eğlenmesini biliyorAcun susturmaya çalışmadı uyardı çünkü ne kdar uyarsa da semih laf sokmaya
devam etti acun söz verdi semihe medeniyetsizden başladı semih kötü kalpliliğe
getirdi acun da müdahale etti bu yüzdenmi sana söz hakkı verdim diye
semih te şu var son sözü ben söyleyeyim olduğu için sürekli söz istiyor
Şimdi dünkü kavgada iki tarafta haksız ne semihe haklı diyebiliriz ne serkaya
önceki dokunmazlık oyununda serkay semihe hareket yapmıştı semihte bayrağı
fırlatmıştı serkay diyor ki o hareketi yapmamda sebep şu iletişim oyunlarını
kaybettiğimizde semih annem şarkısını söylemeye başladı bende bilendim ona
diyo serkaya haklı demiyorum yanlış anlamayın ama adam iletişim ödülünü
kaybetmiş anneye babaya sevgiliye özlem var sen başlıyosun annem şarkısını
söylemeye kim olsa sinirlenir buna semih serkayın neye sinirlendiğini hassas
noktalarını biliyor üstüne üstüne gidiyo semih bunu yapmayacak serkayda
sinirlerine hakim olacak iki tarafta haksız
Damlayı yazar çünkü gizem bir bayan olarak damlayı yanında görmek istiyor ama
damla memiçi desteklemiyor bu yüzdende gizem yazmıştır
Yalandan sinir olmuş yahu
Serkay semihe küfür etmedi kendisine küfür etti semih olay çıksın diye
üstüne aldı küfürü
Semih mi kaostan beslenmiyor tabii tabii
Semih mi tatlı Ay neresi tatlı yahuu
Aynen öyle Serkay'ın 2 lafından biri küfür neredeyse. Çok kötü çok yazık ona acıyorum. 1. falan da olamaz. çok bekler.Yuh artık adamın annem şarkısı söylemesini de Serkayın zayıf noktasına bağladinız ya ne diyeyim.Niye Serkaylar Kazanınca doya doya eğlenmesini biliyor
Semih yapınca mı zorlarına gidiyor ?
Serkay daha önceden de Semihe kaybedince hakaret ve küfür atmıştı Semih küfür ettiğini duyunca Serkay'a bak yine küfür ediyor bu mu tahrik bu mu kavga.Serkay net haksız yahu Semih haklı.
Serkay o küfürü Semihe atmamış diyelim yine etti küfür.Adamın ağzı bozuk
Survivordan önce hocalığını yaptığı salona gidip kendisini keşfetmiştim sonra işte kendini kendime istedim o da benim gibi birini reddedemedi tabii Survivordan hemen sonra size sürpriz yapacaktık ama söylim şimdiden nikahı kıyıyoruz bekliyorum seni deİyelik eki de ne oluyor aga [emoji2] hayırdır [emoji35]
Yuh artık adamın annem şarkısı söylemesini de Serkayın zayıf noktasına bağladinız ya ne diyeyim.Niye Serkaylar Kazanınca doya doya eğlenmesini biliyor
Semih yapınca mı zorlarına gidiyor ?
Serkay daha önceden de Semihe kaybedince hakaret ve küfür atmıştı Semih küfür ettiğini duyunca Serkay'a bak yine küfür ediyor bu mu tahrik bu mu kavga.Serkay net haksız yahu Semih haklı.
Serkay o küfürü Semihe atmamış diyelim yine etti küfür.Adamın ağzı bozuk
Kaybeden takıma karşı demedi gitti parkurda ortaya doğru gözlerini kapatarak söylediAblacım semihin ne niyetle söylediğini gayet iyi biliyosun ortada kaybedilen bir iletişim
ödülleri var kazananlar aileleri ile konuştular demi şimdi semihte bilerek bu şarkıyı
söylüyor burda şarkı değil niyet önemlidir yoksa şarkı söylemesinden banane ben
serkaycı değilim yarışma boyunca semihin annem şarkısını söylediğini duydunmu
duymadık art niyetle bu şarkıyı söylüyorsun hemde kaybeden takıma bakarak dediğim
gib şarkı değil niyet önemlidir