Aynen. Uzun reklamlari birak arada bir suru loki lokum reklami dönup duruyor@dosimosi sizde fazla reklam giriyor galiba![]()
Avrupa reklamlari hep yiyecek uzerine kurulu
Aynen. Uzun reklamlari birak arada bir suru loki lokum reklami dönup duruyor@dosimosi sizde fazla reklam giriyor galiba![]()
Eyw başkan adamsın.))
Ya sendende bu beklenir zaten aferin dosi senin bu nikinde bana Pizzacıyı hatırlatıyo )) ama bu aralar biraz asabisin ne oldu sakinleştinmi.))Ben bazen yaziyorum @eskici yokken. Ben detayli yaziyorum cunku baskasininkini okurken detay istiyorum
Bilmem. Bizim isimiz gucumuz yeme icme galiba![]()
Dunku yazilarima bak sen yokken anlarsin nasil yazilir detaylar@dosimosi vaaay burda bana bir gönderme mi var![]()
Pizzaci?Ya sendende bu beklenir zaten aferin dosi senin bu nikinde bana Pizzacıyı hatırlatıyo )) ama bu aralar biraz asabisin ne oldu sakinleştinmi.))
Geçen baya patladın ya hatırlamaman doğal.))Dunku yazilarima bak sen yokken anlarsin nasil yazilir detaylar
Pizzaci?
Ne asabiligi ? NEZAMAN kime karsi yapmisim?![]()
Sanami patladim sanki. Icimdekileri döktum sadeceGeçen baya patladın ya hatırlamaman doğal.))
Bende yaticam kim aldı senin Atakan nasıldı bugünSanami patladim sanki. Icimdekileri döktum sadece
Yarisma kismi bitsinde bende isime gucume döneyim![]()