her türlü şahit olurum yeter ki çiğdem evlensin yoksa evde kalıcak
Koriş pastirmali yumurts istiyor canim çekti.ssher türlü şahit olurum yeter ki çiğdem evlensin yoksa evde kalıcak
bu bölümün sadece ilk sahnesini izledim fikret defne sahnesini ayy bu fikret karakterini ne yapmışlar öyle ilk geldiği bölümlerdeki kız gitmiş basit bir kız gelmiş tebrik ediyorum senaristleri
ay senin seviyene indiridler kızı .ss ay sen izlemiyon mu yolarım seni pis.ssbu bölümün sadece ilk sahnesini izledim fikret defne sahnesini ayy bu fikret karakterini ne yapmışlar öyle ilk geldiği bölümlerdeki kız gitmiş basit bir kız gelmiş tebrik ediyorum senaristleri
yarın olunca izliyorum canlı olarak kehribara bakıyorumay senin seviyene indiridler kızı .ss ay sen izlemiyon mu yolarım seni pis.ss
gözlüklerimi koydum bu yoruma kontrol edicem yarınyarın olunca izliyorum canlı olarak kehribara bakıyorum
bnm gibi bir marka olunca konu coşuyorKonuyu coşturmuşsunuz rekor herhalde bu kadar sayfa. ))
nefret ediyorum o smileden ben yaaa ne gıcık birşey öylegözlüklerimi koydum bu yoruma kontrol edicem yarın
bnm gibi bir marka olunca konu coşuyor