Hahaha aynen çok etkileniyor bu çocuk ordan burdan.İzlemiyor cocgunlukla Twitter da yada ekşi izleyenleri okuyup öyle cevap veriyor.. İzlese zaten seminin ne mal olduğunu anlar)))
Hahaha aynen çok etkileniyor bu çocuk ordan burdan.İzlemiyor cocgunlukla Twitter da yada ekşi izleyenleri okuyup öyle cevap veriyor.. İzlese zaten seminin ne mal olduğunu anlar)))
EN son nagi rop.'de "atakan kendini söyletsinmiş yoksa herşeyi kojuşacaklarmiş"Yaris baslamadimi daha ?
Misafirlikteydim tam anlamadim. Yattara onlar uyandimi. Konusuldumu mevzular
Yunus da gelip naginin dediklerinin aynısını diyince hafiften kilandi o kadar ama yati ile nagi dokunulmazlıkta arkana senin ismini onerelim diyeceklermis arkan hayır derse ipleri koparcaklarYaris baslamadimi daha ?
Misafirlikteydim tam anlamadim. Yattara onlar uyandimi. Konusuldumu mevzular
EN son nagi rop.'de "atakan kendini söyletsinmiş yoksa herşeyi kojuşacaklarmiş"
Sanki yattara atakana dedi nagihana yattarayi sevmiyorum senle finale gitmek istiyorum demissin dedi. Alt yazilari okudum.Yunus da gelip naginin dediklerinin aynısını diyince hafiften kilandi o kadar ama yati ile nagi dokunulmazlıkta arkana senin ismini onerelim diyeceklermis arkan hayır derse ipleri koparcaklar
Belki fragmandi ben görmedim atakan hala neler dönüyor bilmiyor. Bunu yattra dese atakan nagihani gömerSanki yattara atakana dedi nagihana yattarayi sevmiyorum senle finale gitmek istiyorum demissin dedi. Alt yazilari okudum.
Yok fragman degil programin en basindaydi. Konsey elemesinden hemen sonra oturup konustular. Hatta yatara dedi mehmet aenle önce konusalim dedi ben bekliyelim dedim simdi konusuyorum. Atakanda dediki demek konseyde gecen konu buydu. Siz beni taniyorsunuz ben arkadaslarimi yari yolda birakmam dedi. Simdide bunlar nagihana belli etmiyorlar.Belki fragmandi ben görmedim atakan hala neler dönüyor bilmiyor. Bunu yattra dese atakan nagihani gömer
Hata mehmet ve yatara biraz tepki gösterdiklerini belirttiler özur gibi birseyler dedi mehmet ve atakan dedi önemli degil. Sizi anliyorum o an ani tepkiler verilebilirBelki fragmandi ben görmedim atakan hala neler dönüyor bilmiyor. Bunu yattra dese atakan nagihani gömer
Yok fragman degil programin en basindaydi. Konsey elemesinden hemen sonra oturup konustular. Hatta yatara dedi mehmet aenle önce konusalim dedi ben bekliyelim dedim simdi konusuyorum. Atakanda dediki demek konseyde gecen konu buydu. Siz beni taniyorsunuz ben arkadaslarimi yari yolda birakmam dedi. Simdide bunlar nagihana belli etmiyorlar.
Belki dönerler serkay ben de bişey var dediFragman yine ters köşe yaptı fragmanda nagi kızıyordu ama ünlüler kazaniyor
Acun fark acıkınca oyun Uzansın diye kesin oyunları öne alıyor Mehmet ve yunus sırada)))Belki dönerler serkay ben de bişey var dedihem damlacık çığıracak "haydiiii semiiihhh"
Geçenki kıbrıs sembol oyunundaki atakan ve semihin erken eşleşmesi gibi komplo yaptınAcun fark acıkınca oyun Uzansın diye kesin oyunları öne alıyor Mehmet ve yunus sırada)))
Yok bak atakan ve negiyi en sona koydu ben semini Mehmetten sonraya koyar diye düşündüm bu da olurGeçenki kıbrıs sembol oyunundaki atakan ve semihin erken eşleşmesi gibi komplo yaptın![]()