ben sana oy vermiştim tühh sana
ben sana oy vermiştim tühh sana
allah beni kahretsin nasıl unuttum ya neyse yine eleme turunu geçersin büyük ihtimalben sana oy vermiştim tühh sana
Tebrik ediyorum seni. Finale 3 kişi çıkacaktı verdiğin bu oylarla 4 kişi çıkacak yani @Çiğdem- e 1 rakip daha gelmiş oldu, çok iyi oldu.
Tebrik ediyorum seni. Finale 3 kişi çıkacaktı verdiğin bu oylarla 4 kişi çıkacak yani @Çiğdem- e 1 rakip daha gelmiş oldu, çok iyi oldu.
onun yerine sen kendine oy verseydin keşke daha zahmetsiz olmuyoymudu acabayani şimdi @MEnes veya başka herhangi bir arkadaşımız gelip sadece @destere ve @Forumdash a oy atsa 6 kişi finale çıkacağız öylemi bu iş güzelmiş valla
Ne yani şimdi birileri benden bir şeyler mi bekliyor ? Daha yeni katıldım bilemem ki kim ayın favori üyesi olmayı hak ediyoryani şimdi @MEnes veya başka herhangi bir arkadaşımız gelip sadece @destere ve @Forumdash a oy atsa 6 kişi finale çıkacağız öylemi bu iş güzelmiş valla
onun yerine sen kendine oy verseydin keşke daha zahmetsiz olmuyoymudu acaba
Gönlünden kimler geçiyorsa o kişilere oy atabilirsin sen de bir üyemizsin sonuçta oy verme hakkın var.Ne yani şimdi birileri benden bir şeyler mi bekliyor ? Daha yeni katıldım bilemem ki kim ayın favori üyesi olmayı hak ediyor
Ne yani şimdi birileri benden bir şeyler mi bekliyor ? Daha yeni katıldım bilemem ki kim ayın favori üyesi olmayı hak ediyor
Of karıştırdın sen de şimdi işleri 6 kişilik final mi olur layani şimdi @MEnes veya başka herhangi bir arkadaşımız gelip sadece @destere ve @Forumdash a oy atsa 6 kişi finale çıkacağız öylemi bu iş güzelmiş valla
senden gelen iyilik lady gagadan gelsin daha iyi@destere seni kurtarayım mı. Elime düştün.
kurallar öyleymiş sen dedin kurallar ne diyorsa o isterse 20 kişi olsunOf karıştırdın sen de şimdi işleri 6 kişilik final mi olur la
Son kararın mı iyi düşün.senden gelen iyilik lady gagadan gelsin daha iyi
O işin şakası 4 yıldır falan takip ediyorum forumu üşengeçlikten girip üye olmamıştım Yani oy atacağım kişiler hakkında fikrim varGönlünden kimler geçiyorsa o kişilere oy atabilirsin sen de bir üyemizsin sonuçta oy verme hakkın var.
yukarda benim mesaja pis pis okudum diye smile yazan kimdi umarım @Çiğdem- in oklavası başında patlar )Son kararın mı iyi düşün.
Valla düello falan yapardım da aslında uğraşamam 6 kişi finale çıkacaksa çıksın hep beraber kapışırsınız işte forum tarihinde de bir ilk olmuş olur.senden gelen iyilik lady gagadan gelsin daha iyi
kurallar öyleymiş sen dedin kurallar ne diyorsa o isterse 20 kişi olsun
O işin şakası 4 yıldır falan takip ediyorum forumu üşengeçlikten girip üye olmamıştım Yani oy atacağım kişiler hakkında fikrim var
Tamam işte attık daafikrine göre hareket etme orda 9 puanı tamamlat eksik olanlara
Sonradan vay efendim bana niye vermedin. Senin yüzünden çıkamadım deme ama.yukarda benim mesaja pis pis okudum diye smile yazan kimdi umarım @Çiğdem- in oklavası başında patlar )
Hey maşallah bu nasıl üşengeçlikse artık. Neyse geç de olsa aramıza katılman güzel.O işin şakası 4 yıldır falan takip ediyorum forumu üşengeçlikten girip üye olmamıştım Yani oy atacağım kişiler hakkında fikrim var