Mart 2016 Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• Polat Şaşmaz

Oy: 10 41.7%
  • destere

• Forumdash

• Çiğdem-

Oy: 11 45.8%
  • eskici

Oy: 5 20.8%
  • MayısKralı

• Since2011

Oy: 11 45.8%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onun yerine sen kendine oy verseydin keşke daha zahmetsiz olmuyoymudu acaba
:F:F:F

kendime oy veremem :) kendikendime oy verirken kendimi bir garip hissediyorum :) ama @MEnes benle forumdash a oy atsa daha makbule geçmiş olur :) hep beraber kurtarırız elemeyi :)

keşke @eskici yide kurtarsak ama o arkadaşımız çok gerilerde kalmış :)

Ne yani şimdi birileri benden bir şeyler mi bekliyor ? :FDaha yeni katıldım bilemem ki kim ayın favori üyesi olmayı hak ediyor :D:D
Gönlünden kimler geçiyorsa o kişilere oy atabilirsin sen de bir üyemizsin sonuçta oy verme hakkın var. :D

Ne yani şimdi birileri benden bir şeyler mi bekliyor ? :FDaha yeni katıldım bilemem ki kim ayın favori üyesi olmayı hak ediyor :D:D

sen destere forumdash eskici yaz gerisine karışma :) herkese tur atlattırıcam :)

Gönlünden kimler geçiyorsa o kişilere oy atabilirsin sen de bir üyemizsin sonuçta oy verme hakkın var. :D
O işin şakası 4 yıldır falan takip ediyorum forumu üşengeçlikten girip üye olmamıştım:D Yani oy atacağım kişiler hakkında fikrim var :D

senden gelen iyilik lady gagadan gelsin daha iyi :)

kurallar öyleymiş sen dedin :) kurallar ne diyorsa o :) isterse 20 kişi olsun :)
Valla düello falan yapardım da aslında uğraşamam 6 kişi finale çıkacaksa çıksın hep beraber kapışırsınız işte forum tarihinde de bir ilk olmuş olur. :A

O işin şakası 4 yıldır falan takip ediyorum forumu üşengeçlikten girip üye olmamıştım:D Yani oy atacağım kişiler hakkında fikrim var :D

fikrine göre hareket etme orda 9 puanı tamamlat eksik olanlara :)

Hey maşallah bu nasıl üşengeçlikse artık. :F Neyse geç de olsa aramıza katılman güzel. :A

Bekliyoruz o zaman oylarını. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...