30 Mart 2016 Çarşamba ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
30 Mart 2016 Çarşamba ABD Reytingleri

empire.jpg

Çarşamba Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

Empire 4.7 reyting alarak günün lideri oldu!

Her ne kadar 1 reyting altına düşse de Arrow kanalının en çok izlenen 2. dizisi olmayı başarırken adeta yıllara ve rakiplerine meydan okuyan Supernatural ise geçen haftaya nazaran 0.04 reyting kaybetti.

Survivor 2.1 reyting ile geceyi 2.sırada tamamladı

İşte Çarşamba Gecesinin Reytingleri;

TimeShowAdults 18-49 Rating/ShareViewers (millions)
8 p.m.Survivor (CBS)2.1/89.43
Rosewood (FOX)1.4/55.13
The Middle (ABC) – R1.2/45.44
Heartbeat (NBC)0.9/34.81
Arrow (The CW)0.9/32.44
8:30 p.m.The Goldbergs (ABC) – R1.2/44.61
9 p.m.Empire (FOX)4.7/1412.24
Criminal Minds (CBS)1.8/69.34
Law & Order: SVU (NBC)1.4/56.03
Modern Family (ABC) – R1.3/44.74
Supernatural (The CW)0.6/21.56
9:30 p.m.Black-ish (ABC) – R1.1/43.94
10 p.m.Chicago PD (NBC)1.5/56.69
Criminal Minds: Beyond Borders (CBS)1.4/57.32
Nashville (ABC)0.9/33.87
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
@Forumdash la @Çiğdem- in yorumlamaya takati kalmamıştır neyi yorumlasınlar 1 reytingin altına düştü oliver yuvarlağı:) daha sittin senede 1 reytinge ulaşamaz :))
İşte böyle diyoruz sonra bizi antici ilan ediyorlar. :F Olanı söylüyoruz işte. :A

Ahh ahh sakalımız yok ki sözümüz dinlensin. :A

empire yine bol reyting alıyor bu ne zaman başladıki ? :)

süperportakalın 0.6 reytingi garanti bir ara 0.9 a kadar zorluyordu şansını şimdi tümden koyverdi 0.6 da takıldı kaldı :)

Yaz evladım

Her ne kadar 1 reyting altına düşse de Arrow kanalının en çok izlenen 2. dizisi olmayı başarırken adeta yıllara ve rakiplerine meydan okuyan Supernatural ise geçen haftaya nazaran 0.04 reyting kaybetti...

@Harunnn60 şok, @destere iptal @xemrexxx vefat:sunglasses::handfist:

Ücünüz laf ettiğiniz için:A
Ne övdünn be. 😱 Annem bile beni bu kadar övmez. :F Cidden. :F

Yaz evladım

Her ne kadar 1 reyting altına düşse de Arrow kanalının en çok izlenen 2. dizisi olmayı başarırken adeta yıllara ve rakiplerine meydan okuyan Supernatural ise geçen haftaya nazaran 0.04 reyting kaybetti...

@Harunnn60 şok, @destere iptal @xemrexxx vefat:sunglasses::handfist:

Ücünüz laf ettiğiniz için:A

rakamlar böyle demiyor ama :) övüyorsunda boşuna :) hele bir 1 reytinge çıkın sonra övmeye başlarsın :)

Bişeylerden eksiksen:A

Önce bunu @Harunnn60 bi yazsın 1 reyting olunca güncellerim:A
yani hala umudun var :)) yalnız hangi hafta bir reytinge çıkacak sence net bir hafta belirleyin öyle iddiaya girin :) yoksa kırk hafta 0.6 larda dolaşıpta kırk yılda bir konuk oyuncu gelirde diziniz 1 reytinge çıkarsa tesadüfen kazandımmı diyeceksin :))

yani hala umudun var :)) yalnız hangi hafta bir reytinge çıkacak sence net bir hafta belirleyin öyle iddiaya girin :) yoksa kırk hafta 0.6 larda dolaşıpta kırk yılda bir konuk oyuncu gelirde diziniz 1 reytinge çıkarsa tesadüfen kazandımmı diyeceksin :))
Gecen hafta yayınladiği fragmanı bölümünü yayınlamamiş (@Çiğdem-'in yalancısıyım) o yuzden net bölüm tarihi veremem:/ zaten bir reyting alsın ben acarım konuyu:A

Gecen hafta yayınladiği fragmanı bölümünü yayınlamamiş (@Çiğdem-'in yalancısıyım) o yuzden net bölüm tarihi veremem:/ zaten bir reyting alsın ben acarım konuyu:A

@Harunnn60 bu iddiada şansız olan taraf :) kırk yıl diziniz yerlerde sürünecek kırk yılda bir bir reytinge ulaştığınızda kazandım kazandım diyip lady gaganın başının etini yiyeceksiniz :) adaletsizlik bu :)

Konuyu yine Fav10'un Paralelcileri basmış. :F Yeter algı operasyonu yaptığınız, halk size inanmıyor. :A

Bişeylerden eksiksen:A

Önce bunu @Harunnn60 bi yazsın 1 reyting olunca güncellerim:A
aaa süpernaturalımı diyorsunu evet geçen hafta fragmanda olan bölüm yayınlanmadı ve bugünkü bölümde o fragman yine yoktu haftaya o fragmandakı bölüm olucak galiba yanı avcılık bölümlerimiz düşük alıyor ama ana konu bölümelri yüksek alıyor haftaya ana konuya dönüyoruz 0.8 garanti @destere @Forumdash :A:A:A

ayrıca arrow ge.en hafta 0.7 bu hafta yükseliş yaşayıp 0.9 olmuş @Harunnn60 @destere:A

@Harunnn60 bu iddiada şansız olan taraf :) kırk yıl diziniz yerlerde sürünecek kırk yılda bir bir reytinge ulaştığınızda kazandım kazandım diyip lady gaganın başının etini yiyeceksiniz :) adaletsizlik bu :)
@Harunnn60 'la çok ortak zevklerimiz var başlasa o da sevecek diziyi ama ben başlaması taraftarı değilim:F @xemrexxx gibi herşeyi haber olarak açıyor. Zaten bu dizilere katlanamayn bi kitle var:A onlara yazık olacak:F