Polat Şaşmaz
Favori Üye
Çok haklısın hacı.Gaye Gürsel bir türlü o karekteri yansıtamadı .safiye karakterini eskiden severdim begüm kütük on numara oynuyordu gaye gürsel e kanım hiç ısınamadı
safiye karakterini eskiden severdim begüm kütük on numara oynuyordu gaye gürsel e kanım hiç ısınamadı
Netten izlicez artık.aksiyon sahnelerini kaçırdın cendere orchestral eşliğinde pkk lı itleri gömdük coşacaktın![]()
aslında gaye gürseli işler güçlerden görüp beğenmiştim güzel kız diyordum ama fazla dikkat etmemişim demek ki o kadar güzel değilmişÇok haklısın hacı.Gaye Gürsel bir türlü o karekteri yansıtamadı .
Bende onu istiyorum ama iste sadece bekliyoruzaslında yeniden ihtiyarların konuşmalarını gösterseler on numara olacak esrarengiz hafif karanlık bir ortamda müthiş olurdu
bu konuya verdiğin katkılar için teşekkürler aga unutma ki karşılığını vereceğizNetten izlicez artık.![]()
3 haftadır pek bişi vermedim hacı ama eyvallah.bu konuya verdiğin katkılar için teşekkürler aga unutma ki karşılığını vereceğiz![]()
3 senedir yapa yapa insan alisiyor aga@Polat Şaşmaz aga sen nasıl canlı anlatım yapıp vadiyi izliyorsun ya şuan başım ağrımaya başladı zor oluyormuş![]()