22 Mart 2016 Salı ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
22 Mart 2016 Salı ABD Reytingleri

flash-seriesbout.jpg

Salı Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

The Voice 2.4 reyting ile gecenin lideri oldu!

The Flash ise verdiği aradan sonra ağır kan kaybetti. Dizi 1.1 reytinge düşerek yaklaşık 0.3-0.4 reyting kaybetti.

Limitless ise geçen haftaya göre oranlarını arttırarak 1.3 reyting aldı.

İşte Salı Gecesinin Reytingleri;

TimeShowAdults 18-49 Rating/ShareViewers (millions)
8 p.m.The Voice (NBC)2.4/910.54
NCIS (CBS)2.0/715.59
Fresh Off the Boat (ABC)1.2/44.60
The Flash (The CW)1.1/43.00
New Girl (FOX)1.0/42.28
8:30 p.m.The Real O’Neals (ABC)1.0/43.82
Grandfathered (FOX) – R0.6/21.32
9 p.m.NCIS: New Orleans (CBS)1.8/613.11
Heartbeat (NBC) – P1.4/56.34
Agents of SHIELD (ABC)0.9/32.91
Brooklyn Nine-Nine (FOX) – R0.6/21.46
iZombie (The CW)0.5/21.27
9:30 p.m.The Grinder (FOX) – R0.4/11.38
10 p.m.Limitless (CBS)1.3/56.78
Chicago Fire (NBC) – R0.8/34.03
Beyond the Tank (ABC)0.6/22.29

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Fresh Off The Boat, The Flashı geçmiş. Sonrasındaki komedi de fena gitmiyor. Agents of Shield 0.9'a kadar düşmüş durumu kötü. :)

aaaaa 1.3 altına bu sezon ilk defa düştük galiba hatta 1.4 altına düşmüyorduk uzun zamandır @destere bu haftalık sevinsin ama 1 ay aradan döndüğü için böyle olmuştur haftaya 1.4 garanti :A:A:A
Aradan sonra artması gerekmiyor mu? İzleyici özlemiş oluyor o zaman. :A

Bu akşam birileri başına çok ağrıtacak. Bence en iyisi sen forumdan çıkış yap. :A

Aradan sonra artması gerekmiyor mu? İzleyici özlemiş oluyor o zaman. :A

Bu akşam birileri başına çok ağrıtacak. Bence en iyisi sen forumdan çıkış yap. :A
bence okadar uzun aradan sonra yayınlanma tarihii unutanlar olmuş yanı salı gecesi flash olduğunu bence bilmeyenler vardı :F:F:F

Flash ikinci arasını verdi, insanlar bölümün bile farkında değildi muhtemelen, düşüş normal. :D

Agents of SHIELD'da aynı şekilde BIKTIRICI ŞEKİLDE UZUN bir ara verdi, filmle bağlantı yapmak için fakat. Gelen bölümler şuana kadar sıkıcı ne yazık ki film olayı diziyi çok sıkıntıya düşürüyor demekten başka bir yolum yok. :(

Kedi ne alaka? Ben bahardan bahsetmiştim:A

Sen neden seviniyorsun? Twd 7.5'dan 6'ya düşmüşken bir de ben vurmim düşene:A
yalnız sen desterenin empatisi diyince benimde aklıma ilk mart ayı ve çatılardaki kediler geldi :) yani diyorsunki bu ayda kim evde oturup flash izler gidip kızlarla sosyalleşmek varken :))

@destere aylardır bu anı bekliyorsun biliyorum. :A

@Çiğdem- @Forumdash @OzaN

aaaaa 1.3 altına bu sezon ilk defa düştük galiba hatta 1.4 altına düşmüyorduk uzun zamandır @destere bu haftalık sevinsin ama 1 ay aradan döndüğü için böyle olmuştur haftaya 1.4 garanti :A:A:A

1.1 e düşmesi harika haber ama hala tam bir mutluluk yaşayamadım:) en azından 1 reytingin altına düşmesi şart :) CW dizilerine 1 ve üstü reyting haram olsun :))

yalnız sen desterenin empatisi diyince benimde aklıma ilk mart ayı ve çatılardaki kediler geldi :) yani diyorsunki bu ayda kim evde oturup flash izler gidip kızlarla sosyalleşmek varken :))

1.1 e düşmesi harika haber ama hala tam bir mutluluk yaşayamadım:) en azından 1 reytingin altına düşmesi şart :) CW dizilerine 1 ve üstü reyting haram olsun :))
Yani içiniz fesat:X aynen kızlarla sosyalleş erkeklerle sosyalleş (tercihine bağlı) illa bi selam verdiğin vardır:X