ne alakası var 2 dersim kaldı işte daha fazlasını istesem de vermiyi okulBu gidişle de hep 2 tane kalacak zaten az forumdan çıkta hayatını yaşa kurtlandın forumda kala kala![]()
tabi ahmetin yerinde olmak istiyodun dimi dervişle ormana gitmek falanson sahneler çok boş geçiyor
Bölüm harika gidiyor son 2-3 durgun bölümden sonra çok iyi geldi.DeniyorNeyse bölüm Nasıl yarın 6,5 alır mı
![]()
Nasıl iyi geldi mi.ben de kullandım 5 yıl önce falan![]()
Tabi vermezler baktılar herifler ders çalışmıyor demişler bu saftiriğin kapasitesi buna anca yeter fazlasını verip de GDO'sunu zorlamayalımne alakası var 2 dersim kaldı işte daha fazlasını istesem de vermiyi okul
tabi ahmetin yerinde olmak istiyodun dimi dervişle ormana gitmek falan![]()
Hmm konuyu Uğursuz Emre açmış bi cacık olmaz bu bölümdenBölüm harika gidiyor son 2-3 durgun bölümden sonra çok iyi geldi.
6.5 uçuk olur ama 5.5'i geçmesi lazım ab ve abc1'de.![]()
kredim doluyor 2 dersleTabi vermezler baktılar herifler ders çalışmıyor demişler bu saftiriğin kapasitesi buna anca yeter fazlasını verip de GDO'sunu zorlamayalım
Hmm konuyu Uğursuz Emre açmış bi cacık olmaz bu bölümden![]()
Dolar tabi bütün sene çalışma sonra kredin dolsun taşsınkredim doluyor 2 dersle
HürreMeryeM Sultan Hazretleri'nin ''Sadakat her şeyden mühimdir'' sözünü ''Sevgi sadakaktten önce gelir'' diye değiştirdin hadsiz Derviş ölümü hakettin![]()
geçen dönem fazladan 2 ders aldım bir dersi de geçen sene üstten almıştım bu döneme 2 tane kaldı zaten biri bitirme dersiDolar tabi bütün sene çalışma sonra kredin dolsun taşsın![]()
Ara sıra alttan almak lazımgeçen dönem fazladan 2 ders aldım bir dersi de geçen sene üstten almıştım bu döneme 2 tane kaldı zaten biri bitirme dersi![]()
ayyy o total akıllar için ben bir marka olarak erkenden bitirdim dersleriAra sıra alttan almak lazım![]()
Neyse ben yatmaya gidiyorum sabah erkenciyimayyy o total akıllar için ben bir marka olarak erkenden bitirdim derslerihandan boşuna seviniyor
![]()
daha dervişi öldürecektikNeyse ben yatmaya gidiyorum sabah erkenciyim![]()
söz konusu sen oluncaherkes kasığında boru şeklinde mektup çıkarıyor şimdi oraya bişey koyup dolaşsak millet kesin yanlış anlar ?
Hümaşahlar kovalasın senidaha dervişi öldürecektik
neyse hümaşah öğrendi gizli şehzademizi![]()
Hümaşahlar kovalasın seni![]()
ne güzel beddua la oHümaşahlar kovalasın seni![]()