İşte Benim Tarzım Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milletin günahını ala ala cehennemlik olacğaım ya. :F

Bu kitabı okuduğun için mi modunda değilsin, yoksa "Seni ilgilendirmez." demeye mi getirdin? :F

O zaman ilk yarışmacımız belli oldu diyelim mi? :Z
diyelim.:F

Sen katılmayacaksan kim katılacak yav. Sen benim en büyük destekçim olacaktın. Hayalim buydu. :(

Aslında bence bir modele gerek yok. Kıyafetleri ve parçaları bile görünce zihninde canlandırabilir insan. Yani bence tabiii. :D bukombin.com diye bir site var. Orada modelsiz kombinlerde var. Bir bak baalım canlanacak mı gözünde. Canlanmazsa buluruz bir model. :X:X
Önemli olan o kombinleri kendisine(modele) yakıştırmak:X Nur yerlitaş diyorya bazen parçalar ayrı ayrı çok güzeller ama senin tipine vucuduna oymamiş filan diye. Ben ordan şey ettim yine de sen bilirsin :X

Önemli olan o kombinleri kendisine(modele) yakıştırmak:X Nur yerlitaş diyorya bazen parçalar ayrı ayrı çok güzeller ama senin tipine vucuduna oymamiş filan diye. Ben ordan şey ettim yine de sen bilirsin :X

Ya aslında aklımda 2 tane format vardı. Şimdilik bunu seçtim. Bu ilgi görmezse diğerini uygulayacağım. Senin bahsettiğin şey diğer formata uyuyor. Bilemedim. Neyse bir deneyelim böyle yine de. :X

Ee yarışmacı veya jüri misin? :Z

Sonra Yiğit trip atınca ergen oluyor. Allah'ım sen bana sabır ver. :T:

Ya aslında aklımda 2 tane format vardı. Şimdilik bunu seçtim. Bu ilgi görmezse diğerini uygulayacağım. Senin bahsettiğin şey diğer formata uyuyor. Bilemedim. Neyse bir deneyelim böyle yine de. :X

Ben orada boş ver demek istedim.:F Sen az seçenek koymuşsun.:D

Etkiliğe zaman ayıramıyorum:( yarıda bırakmış olurum. Keşke önceden olsaymış ya da yazın filan:(

Bu konuda benim fikrim 5 jüriden az olmasın..çünkü 3 jüri çok az olur:)

Program İptal edilmiş.

Konu sahibinin ricası üzerine konu kilit.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...