diyelim.Milletin günahını ala ala cehennemlik olacğaım ya.
Bu kitabı okuduğun için mi modunda değilsin, yoksa "Seni ilgilendirmez." demeye mi getirdin?
O zaman ilk yarışmacımız belli oldu diyelim mi?
diyelim.Milletin günahını ala ala cehennemlik olacğaım ya.
Bu kitabı okuduğun için mi modunda değilsin, yoksa "Seni ilgilendirmez." demeye mi getirdin?
O zaman ilk yarışmacımız belli oldu diyelim mi?
Önemli olan o kombinleri kendisine(modele) yakıştırmak Nur yerlitaş diyorya bazen parçalar ayrı ayrı çok güzeller ama senin tipine vucuduna oymamiş filan diye. Ben ordan şey ettim yine de sen bilirsinSen katılmayacaksan kim katılacak yav. Sen benim en büyük destekçim olacaktın. Hayalim buydu.
Aslında bence bir modele gerek yok. Kıyafetleri ve parçaları bile görünce zihninde canlandırabilir insan. Yani bence tabiii. bukombin.com diye bir site var. Orada modelsiz kombinlerde var. Bir bak baalım canlanacak mı gözünde. Canlanmazsa buluruz bir model.
Önemli olan o kombinleri kendisine(modele) yakıştırmak Nur yerlitaş diyorya bazen parçalar ayrı ayrı çok güzeller ama senin tipine vucuduna oymamiş filan diye. Ben ordan şey ettim yine de sen bilirsin
2.sine aynen.
Ya aslında aklımda 2 tane format vardı. Şimdilik bunu seçtim. Bu ilgi görmezse diğerini uygulayacağım. Senin bahsettiğin şey diğer formata uyuyor. Bilemedim. Neyse bir deneyelim böyle yine de.
Ee yarışmacı veya jüri misin?
Sonra Yiğit trip atınca ergen oluyor. Allah'ım sen bana sabır ver.
Etkiliğe zaman ayıramıyorum yarıda bırakmış olurum. Keşke önceden olsaymış ya da yazın filanYa aslında aklımda 2 tane format vardı. Şimdilik bunu seçtim. Bu ilgi görmezse diğerini uygulayacağım. Senin bahsettiğin şey diğer formata uyuyor. Bilemedim. Neyse bir deneyelim böyle yine de.
Ee yarışmacı veya jüri misin?
Sonra Yiğit trip atınca ergen oluyor. Allah'ım sen bana sabır ver.
Ne beğenmesi. Yorum yazacaktım forum çöktü günahımı alma.
Katılabilirim eğer uygun olursam.