CW Dizileri Birer Sezon Daha Devam Edecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayy açıkcası şu @xemrexxx in dizilerine çokta sevinmedim Jane The Virgin, Crazy Ex-Girlfriend ve reign bizim kanalımızın bu dizilerden kurtulması lazım aslında emreden kurtuluş olmadığı gibi tuhaf dizilerindende kurtuluş yok ayol sülük gibi yapıştılar kanala :F:F @destere @Harunnn60
bi kere ben sadece reign i izliyim ayrıca senin dizilerşinden 10 kat daha güzeldir o diziler:A

ayy açıkcası şu @xemrexxx in dizilerine çokta sevinmedim Jane The Virgin, Crazy Ex-Girlfriend ve reign bizim kanalımızın bu dizilerden kurtulması lazım aslında emreden kurtuluş olmadığı gibi tuhaf dizilerindende kurtuluş yok ayol sülük gibi yapıştılar kanala :F:F @destere @Harunnn60

hayalimdeki kanal CW bir ara seninle bir dizi çekelim çiğdem ? cw de bir bölümü yayınlansın yeterli :) ondan sonraki tüm bölümlerin içine etsekte en az bir 10 sezon yan gelip yatarız keyfimize bakarız reyting derdi yok bişey yok :)

hayalimdeki kanal CW bir ara seninle bir dizi çekelim çiğdem ? cw de bir bölümü yayınlansın yeterli :) ondan sonraki tüm bölümlerin içine etsekte en az bir 10 sezon yan gelip yatarız keyfimize bakarız reyting derdi yok bişey yok :)
bi kere ben sadece reign i izliyim ayrıca senin dizilerşinden 10 kat daha güzeldir o diziler:A
hahahha ayy olur vlla @destere bizlerin ünlülerden ne farkı var :F:F:F

aaa yalan konuşma @xemrexxx Jane the Virgin dizisi bakire değilmi onuda izliyorsun sen :F:F:F

@Harunnn60 ayyy görüyormusun @destere çatlayıp patlamış ayoll:F

@destere vampire diaries bu kanalın en köklü dizilerinden sezon açılış rekoruda onlarda
6 yıl boyunca çok başarılı gittiler 7.sezonda düştüler nina olmadığı için galiba ama 1 yıl kötü oldular diye 6 yılkı başarılarını çöpe atmak olmazdı originalsta son sezonlarda düştü ama 1 sezon kötü gittiler diye bitirmezler tabikide köklü dizilerimizden :A:A:A

ayrıca maliyet düşük yorumları çok okuyorum geçen günlerde konusu açıldı cw en masraflı kanallardan birisi buna rağmen dizilerimize sahip çıkıyoruz :Z:Z:Z
Regin için ne diyorsun. :F Onada sevindin yani. :F

ayy açıkcası şu @xemrexxx in dizilerine çokta sevinmedim Jane The Virgin, Crazy Ex-Girlfriend ve reign bizim kanalımızın bu dizilerden kurtulması lazım aslında emreden kurtuluş olmadığı gibi tuhaf dizilerindende kurtuluş yok ayol sülük gibi yapıştılar kanala :F:F :F@destere @Harunnn60
:F:F

Gülü seven dikenine katlanır hesabı seninkide işte. :A

:F:F

Gülü seven dikenine katlanır hesabı seninkide işte. :A
ödül almaları kanalımız için iyi olmuş zamanında ama bu kanala fantastik dizi dısındakıler yakışmıyor ayoll :F:F:F

yinede tüm dizilerimize onay gelmeside iyi olmuş özellikle @destere akbaba gibi bekliyordu vampir dizilerimin bitmesi için ohh olsun :A:A:A

Supernatural'in bittiği gün muhtemelen hayatımdan bir parça kopmuş gibi hissedeceğim dile kolay 12 sezon.

Izombie'nin ilk sezonu bayağı güzeldi, 2. sezon etkisini kaybetti gibi. Yazın boş zamanım olursa bakarım, ama yinede zor bu saatten sonra takip etmem.

Cw kadar yeteneksiz bir kanal gormedim originali bitirmeliydi en azindan. Kokenleri tvd ye gecirip reytingleri saglamlastirailirlerdi vasat reytingi var tvd gore ayni timur la bu cw :F

The 100 için çok sevindim. :Z The Flash, Supernatural, Arrow'un onay alacağı belliydi zaten. :)

Flash, Arrow, Supernatural bu 3'ünden hiç şüphem yoktu zaten:Oley:

Vampire Diaries ve Orginals şaşırttı. Hem cumaya atıldılar hem de giderek reytingi düştü. İptal olsaydı keşke:T: VD'ye klause gelecek diye devam ettim hala o bölümü izlicem guya:/ Orginalsı çoktan bırakmıştım:X

ay gülüm sen twittere dön kpa 190 ülkeye satıldı diyerek hayallerini satmaya buralar sana uygun değil :F
Ahh canim herkese nasip olmaz senide anliyoum her dizimiz yurtdisindanoduller aliyor son 2 dizimiz de uluslar arasi basari saglaadik 2 emmy adayligi 1 de seulda kazanilan odulumuz var sen geriden gel ya ancak sisme haberlerle yetinin

Ahh canim herkese nasip olmaz senide anliyoum her dizimiz yurtdisindanoduller aliyor son 2 dizimiz de uluslar arasi basari saglaadik 2 emmy adayligi 1 de seulda kazanilan odulumuz var sen geriden gel ya ancak sisme haberlerle yetinin
yapımcıların reklam politikaları beni ilgilendirmiyor o yüzden emmy ve seul ilgi alanımda değil :F
ayrıca her gittiği ülkede reytingte çakılan dizilere başarılı demem ben hadi çüz baby daddy ve x company gelmiş keyifle onları izliyim sonra twittera girip bakayım ne hayaller kurmuşsunuz:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,553
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy