Yalnız Zülfikar'la fena bir etkileşim içerisine girdiler.aynen o muhteşem güzeliğin altında hümaşah simsiyah bir kalp taşıyormuşgelir gelmez o ne havalar o nasıl bir burun büyüklüğü? onun burnunu sürtecektir kösemim
![]()
Yalnız Zülfikar'la fena bir etkileşim içerisine girdiler.aynen o muhteşem güzeliğin altında hümaşah simsiyah bir kalp taşıyormuşgelir gelmez o ne havalar o nasıl bir burun büyüklüğü? onun burnunu sürtecektir kösemim
![]()
Yalnız Zülfikar'la fena bir etkileşim içerisine girdiler.Zülfikar Kösem'imin tarafındaydı iyi olmadı bu.
![]()
Zülfikar yeniçeriydi nerde o olacak o elektriklenme.gençlik yıllarında zülfikarla hümaşah arasında bir elentriklenme olmuş olabilirmi ?![]()
Zülfikar yeniçeriydi nerde o olacak o elektriklenme.İlk görüşte aşk gibi bir şey oldu sanırım.
Safinaz ve gıcık kızı karşılaştılar sonunda, bu sefer başka dizide.![]()
Hümaşah iyi laf sokuyor ama hain annesine biraz tuttum kızı.hanı gençlik yıllarında harem kızları, acem oğlanlarıyla pikniğe falan gittiyse ordan şeetmiş olabilirler)
hümaşah mantıklı kadınmış anası gibi saftirik değil![]()
Hümaşah iyi laf sokuyor ama hain annesine biraz tuttum kızı.)
Evet Safiş'e kim laf sokarsa ona biraz sempati duyasım geliyor.biraz acele ettin sevmeye karar vermeklehümaşah ın son lafını duydunmu ? anasına diyo '' ne kadar bir foka yaramasanızda sizin düşmanlarınıza boyun eğmem
)
yani anasının danası ondan bize hayır gelmez ?![]()
Evet Safiş'e kim laf sokarsa ona biraz sempati duyasım geliyor.) Neyse Kösem üstesinden gelecektir o cadının da hain anasının üstesinden geldiği gibi.
Kösem işi çözdü Handan ve Derviş'in sonu yakın işi pişirmeden ölmeseler bari.![]()
Çekti de o son sahne neydi öyle Handan kendini bilmezi Kösem'imize saldırdı. 😡 Gelecek bölüm nalları dikmesi dileklerimizle çok bile kaldı dizide.hacı ağayıda kendi tarafına çekti ?![]()
@destere seni yediğime göre artık barişabiliriz.![]()
senin olayı ne kadar yanlış anladığının göstergesi bu mesajı yazman
ben kimseye küsmem sadece konularına girmemden rahatsız olanların konusuna girmem buda arkadaşlara değer verdiğimi gösterir
rihannayı kim daha fazla seviyor diye teraziye vursalar benim daha fazla sevdiğim net belli olur amaç orda rihannanın veya evanın tur atlayıp atlamaması değil amacım hoşca zaman geçirmek gırgır şamatarihanna elenseydide benim için değeri aynı tur atlasaydıda....aynı şekilde evada öyle
ama eğer bir taraf rahatsız oluyorsa o konudan uzaklaşırım kimseyi kırmak gibi bir derdim yok benim
yani başlangıçta kiminle aram nasılsa şu andada öyle değişen bişey yok ?
değişen tek şey yabancı müzik yarışmasına artık katılmayacağım size bol eğlenceler dilerim![]()
senin olayı ne kadar yanlış anladığının göstergesi bu mesajı yazman
ben kimseye küsmem sadece konularına girmemden rahatsız olanların konusuna girmem buda arkadaşlara değer verdiğimi gösterir
rihannayı kim daha fazla seviyor diye teraziye vursalar benim daha fazla sevdiğim net belli olur amaç orda rihannanın veya evanın tur atlayıp atlamaması değil amacım hoşca zaman geçirmek gırgır şamatarihanna elenseydide benim için değeri aynı tur atlasaydıda....aynı şekilde evada öyle
ama eğer bir taraf rahatsız oluyorsa o konudan uzaklaşırım kimseyi kırmak gibi bir derdim yok benim
yani başlangıçta kiminle aram nasılsa şu andada öyle değişen bişey yok ?
değişen tek şey yabancı müzik yarışmasına artık katılmayacağım size bol eğlenceler dilerim![]()
Adımı polemiklerde görmek istemesem de magazin bir şekilde içine alıyor beni fark-ı benBen ciddiye alıyorum böyle şeyleri. Mesela @denizz19 ile o kadr çok tartıştık MS'de ama sonra düzeldi ben hırsla yapıyorum böyle şeyler işte bu da benim kusurum.Özür dilerim.
Rahatsız olmuyorum sadece o an strese gördüm çünkü o şarkıya elenmesi koyardı bana.ss
Ben ciddiye alıyorum böyle şeyleri. Mesela @denizz19 ile o kadr çok tartıştık MS'de ama sonra düzeldi ben hırsla yapıyorum böyle şeyler işte bu da benim kusurum.Özür dilerim.
Rahatsız olmuyorum sadece o an strese girdim çünkü o şarkıya elenmesi koyardı bana.ss
Ben ciddiye alıyorum böyle şeyleri. Mesela @denizz19 ile o kadr çok tartıştık MS'de ama sonra düzeldi ben hırsla yapıyorum böyle şeyler işte bu da benim kusurum.Özür dilerim.
Rahatsız olmuyorum sadece o an strese gördüm çünkü o şarkıya elenmesi koyardı bana.ss
Rahatsız olmuyorum sadece o an strese girdim çünkü o şarkıya elenmesi koyardı bana.ss
özüre gerek yok hata yaptığını düşünmüyorumki özür bekleyeyimo senin kendine has tavrın, benimde öyle başkasına ters gelen kendime has davranışlarım var ve bunun için kimseden özür dilemedim bugüne kadar
yani kısaca aramızda bir dargınlık yok yabancı müzik konusu haricinde heryerde gırgır şamataya devam ederiz bir sorun yok yani![]()
Adımı polemiklerde görmek istemesem de magazin bir şekilde içine alıyor beni fark-ı ben![]()
Adımı polemiklerde görmek istemesem de magazin bir şekilde içine alıyor beni fark-ı ben![]()
Ayy ben kavgacı değilim siz beni bu hale getirdiniz Allah sizi ıslah etsin pis kenafir gözlüler
burda dedikodu takip edeceğine git YGS ye çalış onca parayı çöpemi attın ?)
gençlik yıllarında zülfikarla hümaşah arasında bir elentriklenme olmuş olabilirmi ?
hamam böceği safinaz hücrede kendinden geçmiş
birde kakalağı zincire vurmuşlar üzüldüm şimdi)
Zülfikar yeniçeriydi nerde o olacak o elektriklenme.İlk görüşte aşk gibi bir şey oldu sanırım.
Safinaz ve gıcık kızı karşılaştılar sonunda, bu sefer başka dizide.![]()
@destere seni yediğime göre artık barişabiliriz.![]()
handan ilk defa gözüme girdi ne vurdu köseme öyleAdımı polemiklerde görmek istemesem de magazin bir şekilde içine alıyor beni fark-ı ben![]()
handan ilk defa gözüme girdi ne vurdu köseme öyleyanlız hatuncukun kafa da pek kalınmış azıcık parçalan dimi
![]()
turhan sultan gömecek esas kösemikendinizi yırtsanızda kösemim hepsini gömecek toprağa![]()