Yok tarihten daha fazla sapmayalım bence.yalana bak sıska şey.ss
bir patlama olsunb artık![]()
Yok tarihten daha fazla sapmayalım bence.yalana bak sıska şey.ss
bir patlama olsunb artık![]()
tarihte ne olduğunu nereden biliyon kösemin her an yanında mıydın yaparmı yaparYok tarihten daha fazla sapmayalım bence.![]()
Kösem'im senin Hürrem gibi mi başkalarıyla kırıştırsın.tarihte ne olduğunu nereden biliyon kösemin her an yanında mıydın yaparmı yapargerçi ben ahmetle iskenderden daha çok şüpheleniyom çok uyumlular
![]()
seni de mukaddesin akıl hastanesine kapatıcazBu forum bensiz yapamaz o yüzden daha çok umucan.![]()
ıyy yalanlara bak.ssKösem'im senin Hürrem gibi mi başkalarıyla kırıştırsın.
He amca yiğen süper uyumlular cidden.![]()
seni de mukaddesin akıl hastanesine kapatıcaz
ıyy yalanlara bak.ss
pek belli etmiyorlar amca-yiğeni![]()
nolmuş hala en asil bizizSeninde sonun safinazın gibi olmasında. .ss
nolmuş hala en asil biziz![]()
zamanında hümşahı biz yapmışız o da bizi kurtarsın bi zahmetHümaşah yetişmese hali nolurdu acep.![]()
o bizim bülbülümüz ona bişi olmaz.ssBülbül ne hallere düştü.![]()
Sadık izleyicileriz işte biz.o bizim bülbülümüz ona bişi olmaz.ss
neyse yine senle ben kaldık galiba poyraz konusunda da böyle oluyor.ss
bülbülümüz doğru konuştu ama kösem gücün kölesi olacakSadık izleyicileriz işte biz.
Kösem'im Bülbül'ü yanına çekmeli.![]()
Halime cadısı entrika yaptı Kösem'imi hedef gösterdi. ssbülbülümüz doğru konuştu ama kösem gücün kölesi olacak![]()
Ne yaptı o yılan yinebülbülümüz doğru konuştu ama kösem gücün kölesi olacak
halimem yılan gözlüm yine yaptı yılanlığını@denizz19
handanla kösemi düşman ettiNe yaptı o yılan yineYılanları severiz
![]()
negzel yaptı kösemin paçozluğu ortaya çıkıyor :f hele ki kızımız hümşah gelsin kösem fare deliğine kaçacak gudubetliktenHalime cadısı entrika yaptı Kösem'imi hedef gösterdi. ss
bülbülümüz doğru konuştu ama kösem gücün kölesi olacak
halimem yılan gözlüm yine yaptı yılanlığını@denizz19
+15000000000000000000 @sokak sanati @Bully @destere ye nanikMuhteşem Yüzyıl havası yok hiç bu dizide. Kösemin Türkçe'side çabuk düzelmiş bakıyorum. Nasya kalmalıydı hata yaptılar..