Serkayın yaptiği ile Semihin yaptiğinin arasında zaman farkı var! Şimdi bana Semihi savundurtma. Sen de Serkay'ı savunma şimdi. Semihin insani duygularını kapatmiş olması en uyuz oldugum noktası. ütopyada yaralı parmağa işemedi orda mı acıcak?Niye rahatsız oldun. Adam artisiklige karşıysa yapmayacak üstelik karşında güçsüz birine yaparsan bana göre pek insanı değil atakana yap da göreyim
Acun hala demedi "yok böylme bir kapişma" gibi bişey diyor. Sanırım burda diyecek?Oyun 9-9 olacak![]()
Beni savunma pozisyona sokma bir adam artistlik yapabilir bana göre özelikle egosu yüksek kişilere karşı artistlik iyidir. Semih artislige karşıydı smdi kendi yaptı ve üstelik güçsüz birine.. Itirazım buna sen karşı olduğun şeyi neden yaparsın üstelik güçsüz rakibine karşıSerkayın yaptiği ile Semihin yaptiğinin arasında zaman farkı var! Şimdi bana Semihi savundurtma. Sen de Serkay'ı savunma şimdi. Semihin insani duygularını kapatmiş olması en uyuz oldugum noktası. ütopyada yaralı parmağa işemedi orda mı acıcak?
Acun hala demedi "yok böylme bir kapişma" gibi bişey diyor. Sanırım burda diyecek?
Ben de onu diyorum sana girme o pozisyona. Zaten yarişma başladiğindan beridir ütopyadan sonra egosu burda tavan yaptı diye? Eeee beklenmıcek hareket mi? Seni çok şaşırtmış gibi Serkayın o hareketi çektiğinde sen de eleştiriyordunBeni savunma pozisyona sokma bir adam artistlik yapabilir bana göre özelikle egosu yüksek kişilere karşı artistlik iyidir. Semih artislige karşıydı smdi kendi yaptı ve üstelik güçsüz birine.. Itirazım buna sen karşı olduğun şeyi neden yaparsın üstelik güçsüz rakibine karşı
Serkayi savunduğum yok. İlla niye oraya getiriyon konuyuBen de onu diyorum sana girme o pozisyona. Zaten yarişma başladiğindan beridir ütopyadan sonra egosu burda tavan yaptı diye? Eeee beklenmıcek hareket mi? Seni çok şaşırtmış gibi Serkayın o hareketi çektiğinde sen de eleştiriyordunsen burda Semihi gömunce karşi taraf cok iyi olmuyor hani
yada o serkayın hareketi görmezden gelinmiyor.
Çok şükür bugun de tartişma konumuz oldu. Verdiğin nimetlere şükürler olsun Allah'ım. Amin![]()