Survivor 2016 19.Bölüm Yorumları

Memiçe biat ediceksiniz!

Yuh Nagihan benden küçükmüş. 😱 Askerliği nerde yaptı acaba? :)

Niye rahatsız oldun. Adam artisiklige karşıysa yapmayacak üstelik karşında güçsüz birine yaparsan bana göre pek insanı değil atakana yap da göreyim
Serkayın yaptiği ile Semihin yaptiğinin arasında zaman farkı var! Şimdi bana Semihi savundurtma. Sen de Serkay'ı savunma şimdi. Semihin insani duygularını kapatmiş olması en uyuz oldugum noktası. ütopyada yaralı parmağa işemedi orda mı acıcak?

Acun hala demedi "yok böylme bir kapişma" gibi bişey diyor. Sanırım burda diyecek?

Gönüllüler kazanıyor sanırım. Kurre yine etkinlik başlatmiş. Haber almiştir o :F

Serkayın yaptiği ile Semihin yaptiğinin arasında zaman farkı var! Şimdi bana Semihi savundurtma. Sen de Serkay'ı savunma şimdi. Semihin insani duygularını kapatmiş olması en uyuz oldugum noktası. ütopyada yaralı parmağa işemedi orda mı acıcak?

Acun hala demedi "yok böylme bir kapişma" gibi bişey diyor. Sanırım burda diyecek?
Beni savunma pozisyona sokma bir adam artistlik yapabilir bana göre özelikle egosu yüksek kişilere karşı artistlik iyidir. Semih artislige karşıydı smdi kendi yaptı ve üstelik güçsüz birine.. Itirazım buna sen karşı olduğun şeyi neden yaparsın üstelik güçsüz rakibine karşı

Semih alirsa sayemde lop lop yediniz der :)

Alpin sunduğu programda 9-7i ama en güçlüler seçilmedi. Acun yarışmayı uzatmak için haksızlık yapıyor. Acun olunca yarışmalar daha heyecanlı olması bundan

@Billy Kane olmasi lazimdi hafta da 3 ödül oyunu oluyor ve 2 oldu su an bugün olmazsa yarin 2 oyun olur o zaman :D

Gönulluler alirsa herkes ayni yattaktami yatacaklar ? :)

Semihe finalde Yarıştıran zekaya))). Adam hep güçsüzlere Karsi kazanıyor bu yarışmayı kazanması imkansızdi

Beni savunma pozisyona sokma bir adam artistlik yapabilir bana göre özelikle egosu yüksek kişilere karşı artistlik iyidir. Semih artislige karşıydı smdi kendi yaptı ve üstelik güçsüz birine.. Itirazım buna sen karşı olduğun şeyi neden yaparsın üstelik güçsüz rakibine karşı
Ben de onu diyorum sana girme o pozisyona. Zaten yarişma başladiğindan beridir ütopyadan sonra egosu burda tavan yaptı diye? Eeee beklenmıcek hareket mi? Seni çok şaşırtmış gibi Serkayın o hareketi çektiğinde sen de eleştiriyordun(b) sen burda Semihi gömunce karşi taraf cok iyi olmuyor hani:F yada o serkayın hareketi görmezden gelinmiyor.

Çok şükür bugun de tartişma konumuz oldu. Verdiğin nimetlere şükürler olsun Allah'ım. Amin:)

Ben de onu diyorum sana girme o pozisyona. Zaten yarişma başladiğindan beridir ütopyadan sonra egosu burda tavan yaptı diye? Eeee beklenmıcek hareket mi? Seni çok şaşırtmış gibi Serkayın o hareketi çektiğinde sen de eleştiriyordun(b) sen burda Semihi gömunce karşi taraf cok iyi olmuyor hani:F yada o serkayın hareketi görmezden gelinmiyor.

Çok şükür bugun de tartişma konumuz oldu. Verdiğin nimetlere şükürler olsun Allah'ım. Amin:)
Serkayi savunduğum yok. İlla niye oraya getiriyon konuyu

Evet şaşırdım bu kadar rezil yapacağını düşünmedim. benim rahatsız olduğum nokta açık güçsüz birine ego göstermesi benim hayatta en rahatsız olduğum nokta budur. Daha önce eşit şartlarda aşağılama yada karşında kimse yokken ego gösterisi yapardı. Yukarıda yazdım artistlik yapılır ama... Yanı Amasi önemli..