2.bölümde miBu diziye bölüm açmak harbi mantıksız oldu, 2 bölümde havası söndü..
O lafın gelişiydi saf.2.bölümden demişsin 20 desen neyse
zaten günein kızlarına bölüm açmadınız pisler .ss
ayol kpa,şefkat tepe bölümleri bile var şu eski bölümleri de alt bölümlere gönderin artık bence az çalışın ayoş oturduğunuz yerden yiyip yiyip kilo alıyonuz yönetim istifaO lafın gelişiydi saf.
Oldu olacak komple xemrexxx diye bir bölüm açalım sen oraya istediğin konuları aç.
Onlar bizim işimiz değil, idari amirimiz bakıyor.ayol kpa,şefkat tepe bölümleri bile var şu eski bölümleri de alt bölümlere gönderin artık bence az çalışın ayoş oturduğunuz yerden yiyip yiyip kilo alıyonuz yönetim istifa
Sanmam kivanc ekcini istemem noname biri olsun demis herhslde @Çiğdem- ka çirkin karisi istemediOnlar bizim işimiz değil, idari amirimiz bakıyor.
Elçin Sangu diziden ayrılacakmış doğru mu?
Hayır habere baktım şimdi, Kıvanç Elçin'i istemiş ama hanımı olmaz demiş. Kıskanmış yani. O yüzden no-name isim arıyorlardır.Sanmam kivanc ekcini istemem noname biri olsun demis herhslde @Çiğdem- ka çirkin karisi istemedi
Uçankuş haberu miHayır habere baktım şimdi, Kıvanç Elçin'i istemiş ama hanımı olmaz demiş. Kıskanmış yani. O yüzden no-name isim arıyorlardır.
Haha nerden anladın. Uçankuş kaynaklı fakat tüm siteler haber yaptı.Uçankuş haberu mi
Uydurmalar işye neyse ceyda ates koseme katiliyor diyolla seni de bekleriz @denizz19 ikna eder seniHaha nerden anladın. Uçankuş kaynaklı fakat tüm siteler haber yaptı.
Dün o haberi görmüştüm açacaktım ama Emre açmıştır deyip vazgeçtim, açsana.Uydurmalar işye neyse ceyda ates koseme katiliyor diyolla seni de bekleriz @denizz19 ikna eder seni
Ay kiralij aşk izliyim su an teldeyum sen aç safiye sultan hazretlerinin kizi olacak galiba begenmedim seken soyder falwn olydi.ssDün o haberi görmüştüm açacaktım ama Emre açmıştır deyip vazgeçtim, açsana.
Haberi bulamıyorum ki, silmişler herhalde.Ay kiralij aşk izliyim su an teldeyum sen aç safiye sultan hazretlerinin kizi olacak galiba begenmedim seken soyder falwn olydi.ss
aaa konuşanada bakın ayolll sizler terk etmeseydiniz diziyi övünüyorsunuz birdeBu diziye bölüm açmak harbi mantıksız oldu, 2 bölümde havası söndü..
kız senin ömüş oğlan coşmuş maşallah beğenen sayısına bak @Forumdash ın çağatayı @sokak sanati nin serenayı @mrt-06 nın hülyasından sonra 4.sırada türkiyede ay çok abarttınız @cookies @vadikızı @Harunnn60 @destereaaa konuşanada bakın ayolll sizler terk etmeseydiniz diziyi övünüyorsunuz birde
Meryo'sh'umu izliyorum lütfen rahatsız etmeyiniz!kız senin ömüş oğlan coşmuş maşallah beğenen sayısına bak @Forumdash ın çağatayı @sokak sanati nin serenayı @mrt-06 nın hülyasından sonra 4.sırada türkiyede ay çok abarttınız @cookies @vadikızı @Harunnn60 @destere Ekli dosyayı görüntüle 49207