Poyraz Karayel evreninde herkes aynı anda mutlu olamayacağını bilmiyor musun?Sema'nın iyileşecek Sefer ölecek oldu mu şimdi bu ey pis senarist
Böyle evrene ben.Poyraz Karayel evreninde herkes aynı anda mutlu olamayacağını bilmiyor musun?
Gerçekten bu Selçuk'u kendi ellerimle boğmak istiyorum, o ve kabak tadı veren şantajlarından kurtulmak varken Sefer'in ölecek olması büyük haksızlık.Böyle evrene ben.
Yarın öbür gün bana bir şey olursa diyor.
Senin de aklın fikrin halvette.Meltem'le Zülfikar halvete girmemişler. ss
Çok tatlı değiller mi yaSenin de aklın fikrin halvette.
Zülfikar ve Meltem, yemek niyetine çiçeği yiyorlar.
Daha birkaç hafta önce adamı övüyordunuz, şimdi de yerin dibine batırıyorsunuz; sizi gerçekten anlamıyorum.Çok tatlı değiller mi ya
Pis Ethem Özışık bu güzelim çifti de ayırmaz inşallah. ss
Her şey Ayşegül'ün karnından çocuğu almasıyla başladı. ssAslı tüm parçaları yanlış birleştirdi, bu yüzden Ayşegül de Poyraz'ı ihbar edecek. Of ki, ne of. .ss
Daha birkaç hafta önce adamı övüyordunuz, şimdi de yerin dibine batırıyorsunuz; sizi gerçekten anlamıyorum.
Adam hakkında caniymiş gibi konuşuyorsun, alt tarafı bir dizi işte.Her şey Ayşegül'ün karnından çocuğu almasıyla başladı. ss
Ay bi sus sen. ssAdam hakkında caniymiş gibi konuşuyorsun, alt tarafı bir dizi işte.