Üzülme zaten uzulme sen.sss Semih ortaligi toz duman ediyordur ins![]()
Yılmaz morgülü yendi semih
Üzülme zaten uzulme sen.sss Semih ortaligi toz duman ediyordur ins![]()
Yılmaz'ı yendi şimdi.Üzülme zaten uzulme sen.sss Semih ortaligi toz duman ediyordur ins![]()
Senin beddualarin yuzunden.sssYılmaz'ı yendi şimdi.Mehmet'e kaybetti bir tek 2 ya da 3 oyun kazandı ama bayılacak birazdan.
@Maskeli Fedai melunu ile oturup karşılıklı ağlarsınız artıkSenin beddualarin yuzunden.sssSemih farkı Morgül dersini aldı demek
![]()
En azından iyiyi yendi ya zaferi yenseydiGeçen oyundaki şanssızlığından ötürü demiştir öyle normaldir.![]()
Manevi yönü güçlü biri mi bilmem ama geçenden bahsettiğin olay sanırım yine İbrahimle yarişacağı oyunda dua etmişti. Hatta @beyazsoy serkayın dua etmesini söylerken ben de atakanın dua etmesini söylemiştimAtakanın bu tarafını seviyorum ama oyuna başlarken de dua ediyordu aferim ona
En azından iyiyi yendi ya zaferi yenseydi
Manevi yönü güçlü biri mi bilmem ama geçenden bahsettiğin olay sanırım yine İbrahimle yarişacağı oyunda dua etmişti. Hatta @beyazsoy serkayın dua etmesini söylerken ben de atakanın dua etmesini söylemiştimibrahimi rakip olarak göruyor sanırım. Zaten Yılmaz az önce söylemişti..İbrahim, Atakanın öğrencisiymiş Atakan adada bunun egosunu yapıyormuş
![]()
Oyle deme adada tek eglencemiz@Maskeli Fedai melunu ile oturup karşılıklı ağlarsınız artıkMorgül'ün havası söndü şansa kazanıyordu zaten. ss
Aylin coşuyor bugün makine gibi mübarek. ss
Yok la üzülürüm biraz.Oyle deme adada tek eglencemizSen gulcen dimi kesin
Neyse Gizemim Kerimoglum nasil?
Off yine senin yuzunden kıza adaya girip gucsuzluk surubu icirdin kesin.ssssYok la üzülürüm biraz.Gizem felaket bugün 3'te 0.
![]()
Şimdi de Nagihan'a kaybetti 4'te 0.Off yine senin yuzunden kıza adaya girip gucsuzluk surubu icirdin kesin.ssss