14 Mayıs 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

bende geniş aile ve adanalıyı takip ediyordum hatta sınav olduğu günler bile geniş aileyi kaçımıyordum ondan sonra diziyi pazara aldılar yinede seyrettim ama eskisi gibi sıkı takipçi olmadım ondan sonra cumaya geçti star tv de yine bakıyordum ama o gün güzel yapım olmadığı için bazı bölümler çok güzel oluyordu ondan sonra cumaya çocuklar duymasın gelince niyese bende anti geniş aile tarafı oldum:(
adanalı dizisi 2 sezon 7 reytingin altına inmedi 3.sezon tüm kadro değişince 5 reytinglerde dolaştı bir iki hafta sonra 4 lerde kaldı gün değişikliğinden sonra güzel bir sahne ile final yaptılar

Bana sorsalar en sevdiğin dizi hangisi diye geniş aile ve adanalı derim ikiside benim gözümde aynı.ikiside kaliteli ve süper diziler.

Ben geniş ailenin bir bölümünü tam izleyememiştim hatta tekrarı çıkıyordu.okula öğlen gitmedim geniş aileyi izledim.ayrıca geçen yaz geniş aile ve adanalınin tekrarı sabahları çıkıyordu.tatildeyken bile onlar için sabahin köründe kalkıyordum.

Bugün bir değişiklik var diyordum, anket açılmamış. :) Gündem yoğunluğuna geldi, unutuldu sanırım. :)

Ne çok Adanalı fanı varmış forumda :) Demek Adanalı devam etseydi En Favori Dizi 2011'in en büyük favorilerinden olacaktı :)

Ben 2.sezonunda izlemeye başladım. Gayet başarılıydı. Özellikle Selin Demiratar'ın sırrının ortaya çıktığı bölümler harikaydı :)

Ama son sezonu gerçekten çok kötüydü. Serenay Sarıkaya'nın ayrılması, yeni gelen karakterlerin başarısız olması normal olarak dizinin sonunu hazırladı...

o iki dizi benim gözümde efsane oldu artık ara sıra internetten izliyorum canım sıkılınca

Benim sevdiğim en iyi ikililer.Cevahir&Ulvi ve Adanalı Yavuz&Maraz Ali.Bu ikililer süper.

Ne çok Adanalı fanı varmış forumda :) Demek Adanalı devam etseydi En Favori Dizi 2011'in en büyük favorilerinden olacaktı :)

Ben 2.sezonunda izlemeye başladım. Gayet başarılıydı. Özellikle Selin Demiratar'ın sırrının ortaya çıktığı bölümler harikaydı :)

Ama son sezonu gerçekten çok kötüydü. Serenay Sarıkaya'nın ayrılması, yeni gelen karakterlerin başarısız olması normal olarak dizinin sonunu hazırladı...

çok haklısın ben şok olmuştum idilin hain olduğunu görünce o gün o sahneyi internette defalarca izlemiştim:)

Ayrıca adanalı ve geniş aile hayranları birbirine çok yakın kitleler.

Ben birde Emret Komutanım'ı unutamıyorum 3 dizi benim için efsane: Adanalı,Geniş Aile,Emre Komutanım

emret komutanımda güzeldi benim en çok sevdiğim bu güne kadar
1-Adanalı
2-Kaybolan Yıllar
3-Çapkın,Serseri
4-Kurtlar Vadisi Pusu
Bu Diziler

Biliyorum.Zaten ben onun için izlemeye başlamıştım Geniş Aile'yi ondan sonra bırakamadım:)

Emret Komutanim geri dönerse cok güzel olur, SHOW TV'de baslar yine, sali günü felan...
SHOW TV Yönetimleri size duyuruyorum, yeniden baslatin Emret Komutani'ni...
Cogu oyuncular baska bir projede yer almiyor zaten örnek: Sarp Levendoglu... sadece Ufuk Özkan ama o da Genis Aile bittiginde baska bir projesi yok galiba...

Benim en çok sevdiğim diziler geniş aile ve adanalı.bu iki dizi benim için efsane bide KVP var ama o benim için takip ettiğim dizi.Yani benim için efsane değil.

Emret Komutanim geri dönerse cok güzel olur, SHOW TV'de baslar yine, sali günü felan...
SHOW TV Yönetimleri size duyuruyorum, yeniden baslatin Emret Komutani'ni...
Cogu oyuncular baska bir projede yer almiyor zaten örnek: Sarp Levendoglu... sadece Ufuk Özkan ama o da Genis Aile bittiginde baska bir projesi yok galiba...

Haklısın ama Tutar mı? Bildiğim kadarıyla biteceği zamanlar reytinglerinde önemli bir düşüş olmuştu.