Arkadaşlar şu an yayınlanan en güçlü dizinin ardından gece yarısı çıkan bir programın cumartesi veya çarşamba 20:00'de olamayacağı kesindi, ben ilk 10 sürpriz olur demiştim,hakikaten de öyle oldu,neredeyse giremeyecekti. Haftaya ilk ona girme olasılığı yok,bu hafta az reklam alındı...
Haftaya durumu söyleyelim, Akasya Durağı 20:00 - Şanslı Masa 22:45 veya şanslı Masa salı 23:00- çarşamba 20:00 olmaya devam eder... Çarşamba günü 20:00 doğru karar, o saate koyacak bir şeyi olmayan bir kanal 3-4 share için şanslı masayı yayınlamaya devam edecektir... Son kararım Şanslı masa'nın sadece çarşamba 20:00 olması,23:00'e kadar devam etmeli, uzun bir program hazırlanmalı, şimdilik 3-5 share alır, yazın 10 share'ı aşarak başarılı olabilir...
Şimdi merak ettiğim nokta gelecek Cumartesi Kanal D, Şanslı Masa'yı mı yayınlayacak yoksa Kavak Yelleri'ni mi geri çağıracak
Niye bu kadar aksisin ?
Sadece fikrine katılmadığını söylemiş. Herkes senin fikrini desteklemek zorunda değil ki
Bence uzun yayınlanmamalı. Uzun olursa sıkıcı bir hal olur.
Haftaya Cumartesi 20.00'de yayınlayacaklarını sanmıyorum ben de. Akasya Durağı ile yerlerinin değişmesi ve Çarşamba 20.00 devam etmesi en iyisi olur gibi.
Kavak Yelleri ise Çarşamba 22.00 olmalı bence.
Hesap vermekle ne alakası var. O mesajda yanlış anlaşılacak o kadar ters şekilde algılanılacak hiçbir şey yok. Senden başka hiç kimse o kadar yanlış anlayamazdı o mesajınona hesap mı verecem bir cümle yazıyoruz burada ne alaksı var bir daha yazıyoruz nereden çıkardın o zaman düzgün konuşsunlar aynı şekilde sende hep bana köstek çıkıyorsun haklı olduğum zaman olmuyor ki....? The Killing bana aynı cümleleri yazdığın sesin yok ben yazdığım sesin var...............
İzmir Çetesi, ratinglerini arttıramayacakmış gibi gözüküyor. Oyuncu takviyelerinin de pek katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Özellikle Cem Davran çok sevdiğim bir oyuncu ama bu diziye uyacağını düşünmüyorum pekYeni durum akasya durağına yaramış gibi gözüküyor.Bu dizinin hala bu sıralarda olması gerçekten garip. Acun da artık bu programı ikiye bölme sahtekarlığından vazgeçsede survivor gerçekte kaçıncı oluyor görsek..
Bu arada izmir çetesinde pek değişiklik olmamış.Star için iyi sayılır bu reytingler ama bence hakettiği yerden çok uzak.Cem davran ve Dost elverin kadroya katılacağı söyleniyor.Cem davran belki biraz etkiler ama oyuncu transferi herzaman pozitif etki yaratmaz.Bir şekilde reytingleri artırmayı başarırlar umarım..
bu reytinglere en çok ben sevindim sizlerede demiştim aksya durağı ile yahşi cazibe Birbirini etkiliyor örnek abde akasya durağın yükşelisine bakın yahşi caizbe ile aynı saatte olduğunda 3 reytingi zor görüyor ve geçen hafta galiba 2 reytingi görememiştiBence haftaya şanslı masa yerine akasya durağıni yayınlasinlar şanslı masayı yayınlayarak yahşi cazibenin ekmeğine yağ sürdüler.
ona hesap mı verecem bir cümle yazıyoruz burada ne alaksı var bir daha yazıyoruz nereden çıkardın o zaman düzgün konuşsunlar aynı şekilde sende hep bana köstek çıkıyorsun haklı olduğum zaman olmuyor ki....? The Killing bana aynı cümleleri yazdığın sesin yok ben yazdığım sesin var...............
Hesap vermekle ne alakası var. O mesajda yanlış anlaşılacak o kadar ters şekilde algılanılacak hiçbir şey yok. Senden başka hiç kimse o kadar yanlış anlayamazdı o mesajın
Bu arada daha 2 gün önce tazıcan'ın sana hakaret ettiği için banlandığını hatırlatırım.
İzmir Çetesi, ratinglerini arttıramayacakmış gibi gözüküyor. Oyuncu takviyelerinin de pek katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Özellikle Cem Davran çok sevdiğim bir oyuncu ama bu diziye uyacağını düşünmüyorum pek
Kavak yelleri ölü bir proje,cumartesi 22:45'de zorla ilk ona girmeye çalışıyordu, sence Muhteşem Yüzyılın karşısında iddialı bir saat olan 22:00'de durumu nice olur,söyletme beni üstadım,sen benden daha iyi bilirsin bu işleri...
Türkan kavak yellerinden fazla reyting alırken perşembe 23:15'den çarşamba 22:00'ye alındı,sonuç ne oldu 3 share, tek çare benim dediğim saat gibi, orada 10-15 share rahat alır, zaten bitecek...
Çarşamba 20:00'de şanslı masa bence uzatılmalı, aslında sıkıcı olmuyor,sorun her şakanın iyi olmaması,eğer çok çekim yapılıp en iyilerini yeni bölüme koyarlarsa bence sıkıcı olmaz...
Bu arada Kanal D'nin inanılmaz hatalarına ne diyorsun üstadım,eskiden en istikrarlı kanaldı,şimdi tüm programlar yayın akışında saat kapmaca oynuyorlar...
İzmir Çetesi gün değişikliğine gitmeli.Pazartesi'ye alınabilir.20:00'da yayınlanırsa ilk 10'a girebileceğini düşünüyorum...
Star'da bir sorun var bence.Nazar değdirdiler Kanala.Bir okuyup üfletsinler.Bizim köyde bir Cinci Hoca var ona bir danışsınlar