Star Göç Zamanı - Dizi Yorumları

Ya aslında kötü değildi bölüm ama ben daha dolu dolu bir dizi beklemiştim. Beklenti büyük olunca böyle bir duruma düştüm. Ama senaryoyu iyi anlamda evirebilirlerse şansı var bence zirve yarışı için.
Dediğin gibi beklenti büyüktü. Vahide Perçin elinden geleni yaptı, bi durun ana hikayeye yoğunlaşın gereksiz yere modern hanımı gösterip durdular.
Üstteki mesaj da gördüğüm bazı eksiklikleri de yazdım,gördün mü? :)

Aynen ondan. :A Anam bunlar intihar etsin bence bir günde; paraları çalındı, kaldıkları yere fuhuş baskını oldu, ölümden döndüler, sokaklara düştüler. Benim hayatım neden bu kadar monoton? :A

Okan'ı bekliyorum hala dizi bitecek gibi de durmuyor. :F
Hiç sorma bir balicinin önleri kesmesini de beklemedim değil :A

Bakalım
Aldatıldığını düşünen hanımı fazlasıyla gösterdiler biraz sıktı,
dizide pek bir aksiyon da yoktu bakalım nasıl oranlar alacak? :)

Ohoo hani 4 yıldır uğraşıyorlardı bir fragmanı mı yetiştiremediler? :D
Çıkarırlar pazartesi canım, bölüm 2 ay önce çekildi. :D Sorun olduğundan değil, Star ilgi çekecek anda yayınlamayı düşünmüştür.

Ben yarısını izledim. Bizimkiler hepsini izlediler öyle kötüde yorum yapan olmadı. Klişe filan dediniz ama önemli olan klişeyi de iyi işlemek. Gerçi bazı yerlerde neler olacağını tahmin ediyorsun ( Adamın kıza taciz edeceği belliydi mesela. )

Dikkatimi çeken dizi hemen İstanbul'a geçti. Evet doğu'da dizi çekmek filan zor oyuncular İstanbul'da yaşıyor ama en azından ilk 5 bölüm doğuda filan geçseydi. Sonuçta sen sağlam bir dizi yapmak istiyorsan birazda zorluk çek yani.

Vahide Gördüm için tutmasını isterim zira diziden en olmuş isim bu isim. :) Birde baya emek vermiş gerçekten.

Ama ben yinede diyorum Survivor zorlar. Kitleler benzemiyor diyorsunuz da survivor bir yarışma sonuçta. Hemen herkesin ilgisini çekiyor dizi değil yani. :) Neyse önce Kösem sonra Gecenin Kraliçesi artık Star' tv bir dizi tuttursun. :D

Bakalım
Aldatıldığını düşünen hanımı fazlasıyla gösterdiler biraz sıktı,
dizide pek bir aksiyon da yoktu bakalım nasıl oranlar alacak? :)

Ohoo hani 4 yıldır uğraşıyorlardı bir fragmanı mı yetiştiremediler? :D

talat bulutun eşini diyosun aynen bencede çok gösterdiler o kadar gerek yoktu
buna rağmen ben çok beğendim diziyi devam edeceğim
ratingleri süper gelmiş zaten

Diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrarı şu an Star'da başladı. :)

talat bulutun eşini diyosun aynen bencede çok gösterdiler o kadar gerek yoktu
buna rağmen ben çok beğendim diziyi devam edeceğim
ratingleri süper gelmiş zaten
Onca boş diziye kıyasla iyidir fakat dizi beklentimi karşılayamadı.Çocuklar hiç uyumlu değil ufak çocuk hele İtalyalı gibi, bakalım Vahide Perçin ile Talat Bulut diziyi sırtlayabilecek mi?

Dün dizinin tekrarını izleme olanağı buldum. Vahide Perçin der susarım ben ya! Bir kadın bu kadar mı güzel rol yapar ? Yaşıyor, yaşıyor ! Hürrem den sıyrılıp Cennet olmuş hayranlıkla izledim güçlü kadın Cennet'i.

Talat Bulut her zaman ki gibi karizma. Vahide Perçin ile gerçekten çok uyumlular, tekrar bir arada görmek iyi geldi. Özlemişim :bhr:

Cansu Tosun çok şekerdi. Ama özel üniversite dışlanma falan olacak fazla klişe :T:
Yılmaz'ın oğlunu da sevemedim. İnşallah Cansu ile çift olmazlar dedim ve fragmanı gördüm😕

Elif Ceren Balıkçı : Bu kızı bir türlü sevemiyorum. Filinta dada sevememiştim. Yine gıcık rolünde umarım fazla ileri gitmez:ppp:

Tilbe Saranı hiç beğenmedim çok uyuz olmuş :T:

Dizide beğenmediğim tek sahne; Cennet'in paraları trenden atması oldu. Ne olursa olsun kızlarınla istanbula gidiyorsun 5 kuruş paran yok fazla abartıydı.

Senaryoyu fazla çabuk harcadılar. Bundan sonra ne yaparlar bilmiyorum ama umarım mantıklı ve biraz daha yavaş ilerlerler (b)