Valla ben beğendim diziyi, ikinciyi de beğenirsem izlerim tamamıyla herhalde.![]()
bende beğendim yiğit devam edeceğim ben diziye
Valla ben beğendim diziyi, ikinciyi de beğenirsem izlerim tamamıyla herhalde.![]()
Dediğin gibi beklenti büyüktü. Vahide Perçin elinden geleni yaptı, bi durun ana hikayeye yoğunlaşın gereksiz yere modern hanımı gösterip durdular.Ya aslında kötü değildi bölüm ama ben daha dolu dolu bir dizi beklemiştim. Beklenti büyük olunca böyle bir duruma düştüm. Ama senaryoyu iyi anlamda evirebilirlerse şansı var bence zirve yarışı için.
Birlikte yorumlaşırız artıkbende beğendim yiğit devam edeceğim ben diziye
Birlikte yorumlaşırız artık![]()
Hiç sorma bir balicinin önleri kesmesini de beklemedim değilAynen ondan.Anam bunlar intihar etsin bence bir günde; paraları çalındı, kaldıkları yere fuhuş baskını oldu, ölümden döndüler, sokaklara düştüler. Benim hayatım neden bu kadar monoton?
Okan'ı bekliyorum hala dizi bitecek gibi de durmuyor.![]()
@MelankoliK ikinciyi de izle, öyle karar ver bence paşam.tabii yorumlaşırız ne demek
arkadaşlar daha dizinin ilk bölümü izleyelim bakalım devamı nasıl olacak
Çok güzel ağlardıKırgın çiçeklere yakışırdı aslında kiraz![]()
Bakalım 2.fragman çıktı mı? Ben bir arayayım Karagül gibi dikkatleri çekecek bir fragman yayınlarsalar meraktan bakabilirim@MelankoliK ikinciyi de izle, öyle karar ver bence paşam.![]()
Yok, fragman çıkmadı daha.Çok güzel ağlardı
Bakalım 2.fragman çıktı mı? Ben bir arayayım Karagül gibi dikkatleri çekecek bir fragman yayınlarsalar meraktan bakabilirim![]()
Bakalımtabii yorumlaşırız ne demek
arkadaşlar daha dizinin ilk bölümü izleyelim bakalım devamı nasıl olacak
Ohoo hani 4 yıldır uğraşıyorlardı bir fragmanı mı yetiştiremediler?Yok, fragman çıkmadı daha.![]()
Çıkarırlar pazartesi canım, bölüm 2 ay önce çekildi.Bakalım
Aldatıldığını düşünen hanımı fazlasıyla gösterdiler biraz sıktı,
dizide pek bir aksiyon da yoktu bakalım nasıl oranlar alacak?
Ohoo hani 4 yıldır uğraşıyorlardı bir fragmanı mı yetiştiremediler?![]()
Sonun da vermeleri belki benim gibi kararsız kalanlar için izleme fırsatı doğurabilirdiÇıkarırlar pazartesi canım, bölüm 2 ay önce çekildi.Sorun olduğundan değil, Star ilgi çekecek anda yayınlamayı düşünmüştür.
Aynen, bende verilmesini isterdim. Hata ettiler kesinlikle.Sonun da vermeleri belki benim gibi kararsız kalanlar için izleme fırsatı doğurabilirdi![]()
Bakalım
Aldatıldığını düşünen hanımı fazlasıyla gösterdiler biraz sıktı,
dizide pek bir aksiyon da yoktu bakalım nasıl oranlar alacak?
Ohoo hani 4 yıldır uğraşıyorlardı bir fragmanı mı yetiştiremediler?![]()
Dün gece izledim netten gayet iyiydi vallahi.Diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrarı şu an Star'da başladı.![]()
Onca boş diziye kıyasla iyidir fakat dizi beklentimi karşılayamadı.Çocuklar hiç uyumlu değil ufak çocuk hele İtalyalı gibi, bakalım Vahide Perçin ile Talat Bulut diziyi sırtlayabilecek mi?talat bulutun eşini diyosun aynen bencede çok gösterdiler o kadar gerek yoktu
buna rağmen ben çok beğendim diziyi devam edeceğim
ratingleri süper gelmiş zaten