En Pahalı Diziler Sense8 ve Game of Thrones

Herkesin dnasını bozdun @destereyi de bozduysan helal:F forumun hali kör tuttugunu severmiş:F
destere dünden istekliydi hep diyorum destere ile çiğdem aynı şeyi arıyor sürekli: büyük memeler:) tek fark çiğdemin aradığı memeler sertçene destereninkiler daha yumuşak yani aradıkları arasındaki fark küçük arada ortaklaşa kullanabilirler:A

16 farklı ABD kanalının en pahalı dizileri açıklandı.

Buna göre maliyeti en yüksek dizi bölüm başı 9 milyon dolar ile Netflix dizisi Sense8 oldu. İkinci sırada ise 8 milyon dolarlık ücretle HBO dizisi Game of Thrones yer alıyor. Üçüncü sırada 4.5 milyo dolarlık ücretle House of Cards ve Once Upon A Time dizileri bulunuyor. Gotham, Orange is New Black, Daredevil ve The Big Bang Theory'nin bölüm başı ücretleri 4 milyonun üstünde.

Reklam gelirinde ise ilk sırada Empire dizisi yer alıyor, 30 saniyelik reklamdan 521.794 dolar kazanıyor dizi.
Listenin ikinci sırasında 502.500 dolarla The Walking Dead yer alırken; 289.621 dolarlık ücretle The Big Bang Theory ise 3.sırada.

Dizilere en çok para harcayan kanal HBO iken, onu Amazon, CW, ABC ve NBC takip ediyor. Amazon ve Netflix 40 milyon aboneyi aşarken HBO'nun ise 30 milyon abonesi bulunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 48381

@destere @Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @cookies @Harunnn60 @Aserat @Forumdash @DarkLeqenD

twd kaçıncı olmuştur acaba o zombileri yapmak masraflıdır :) birde z. nation ı merak ettim ondada zombi var hemde sevişenlerinden onların masrafı dahada bir artmıştır :)
Sonra benim dizi kalitemle dalga geçersin @xemrexxx :F cw'le alip veremeyen @destere @sürgünüm ve @OzaN'a da selamlar:A

Sense8'e çok şaşırdım. Diziyi izledim 9m'lik bişy yoktu hani:F İzlandaya gitmek çok pahalı yada (sanırım 6. Bölümdeki) 5-6 dklık sevişme sahnesiyle oyuncular yüksek ücret talep ettiler @Harunnn60 @xemrexxx

abc nbc türü kanalları geçmişsiniz onlar zaten dizi kanalları değilki arada bir iki kaliteli dizileri çıkıyor başkada bişeyleri yok zaten CSI los angeles CSI arizona CSI minnesota tarzı pembe dizi tarzı konulara sahip şeylere pek bir masrafları olmamıştır o yüzden CW geçmiş :)
CW nin masrafının çok olduğuna eminim? mesela the flashta ki pilli çocuğun sadece duracell pil maliyeti bir çok dizinin masrafını sollar :) sizin kanal hep fantazik şeyler çekiyor buda fazla masraf demektir :)

twd kaçıncı olmuştur acaba o zombileri yapmak masraflıdır :) birde z. nation ı merak ettim ondada zombi var hemde sevişenlerinden onların masrafı dahada bir artmıştır :)

abc nbc türü kanalları geçmişsiniz onlar zaten dizi kanalları değilki arada bir iki kaliteli dizileri çıkıyor başkada bişeyleri yok zaten CSI los angeles CSI arizona CSI minnesota tarzı pembe dizi tarzı konulara sahip şeylere pek bir masrafları olmamıştır o yüzden CW geçmiş :)
CW nin masrafının çok olduğuna eminim? mesela the flashta ki pilli çocuğun sadece duracell pil maliyeti bir çok dizinin masrafını sollar :) sizin kanal hep fantazik şeyler çekiyor buda fazla masraf demektir :)
twd 2.8 milyonmuş sudan ucuz @Harunnn60 @OzaN :A

yalan mı dicez.ss al tablosu.ss
1111.png

ouat ın pahalı olduğunu yazdık zaten konuda okumuyon mu .ss neyse diğerleri de şöyle @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 48441
The Walking Dead'a bu yıl kardeş dizi geldi ondan dolayı kısılmış olabilir. Cidden çok düşük gerçekten. Ama kanalın iç yapımı olduğu içinde olabilir sanki? (b)

Yok artık The Flash ve Arrow daha maliyetliymiş.😕😱 @Çiğdem- destek mi veriyor acaba. :A

Vikings az maliyetliymiş. @destere savaş mavaş var diyor ama kısıyorlar demek ki. :A

Sense8 birçok ülkede çekildiği için maliyetli oldu. Zamanla düşer bence. :)

Once Upon A Time'de neler oluyor acaba her bölüm fantastik savaşlar mı oluyor? :FO maliyet ne öyle?😕
Yooo stv dizisi gibi çekim kalitesi. Arka plan görünüyor. Masal dünyasındaki karakterin masal dünyasına geçiş yaptıklarında saraylar kuleler öyle stv dizisi gibi ki izlesen gülersin.. @mrt-06 gibi ben bunu movie maker da yaparım dersşn:F çok kötü efektleri ama senaryo işleyişi gota bile 10 basar:smirk::smirk::smirk: kötülediğime bakma ekrandaki en kaliteli dizi!

Yooo stv dizisi gibi çekim kalitesi. Arka plan görünüyor. Masal dünyasındaki karakterin masal dünyasına geçiş yaptıklarında saraylar kuleler öyle stv dizisi gibi ki izlesen gülersin.. @mrt-06 gibi ben bunu movie maker da yaparım dersşn:F çok kötü efektleri ama senaryo işleyişi gota bile 10 basar:smirk::smirk::smirk: kötülediğime bakma ekrandaki en kaliteli dizi!
O dizi her sezon 22 değilde 13 bölüm olsa cidden daha çok tutulurdu. Hatırlıyorum ilk sezonlarında baya popülerdi. :D

ouat ın pahalı olduğunu yazdık zaten konuda okumuyon mu .ss neyse diğerleri de şöyle @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 48441
SHameleess kaça çekiliyor.(göremedim) Sense8 o sahneyle 9'sa Fiona'nın o sahneleri kaçtır:F grafiğe sığmayacak kadar pahalamıydı:F

O dizi her sezon 22 değilde 13 bölüm olsa cidden daha çok tutulurdu. Hatırlıyorum ilk sezonlarında baya popülerdi. :D
Bir de 2,sezon iyi olsaydı(bana göre en kötü sezon)

reklam gelirinde empire ve TWD açık ara önde :) az maliyetle kaliteyi yakalamış twd ve empire blacklist masrafını kurtarmıyor :)

ilk baştaki rakam bölüm başı reklam geliri değilmi yanlış şapmıyalım değerlendirmeyelim :))
soldaki rakam 30 saniyelik reklam ücreti sağdaki dizinin maliyeti:)

reklam gelirinde empire ve TWD açık ara önde :) az maliyetle kaliteyi yakalamış twd ve empire blacklist masrafını kurtarmıyor :)

ilk baştaki rakam bölüm başı reklam geliri değilmi yanlış şapmıyalım değerlendirmeyelim :))

iki sefer yazmasan anlamayacaktım nerdeyse :)
demekki 30 saniyede cookie mor totosuyla para basıyor helal olsun kadına :)