☆♡ Mutlu Yıllar Harunnn60 ♡ ☆

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060
Ve günlerden 24 Ocak. Bugün Harun'un doğum günü.

Kendisiyle Eylül 2013'ten beri tanışiyoruz, çünki sadece birkaç gün ara ile kayıt olmuştuk. O tarihten beri de hep konuştuğum ve sevdiğim bir arkadaşım.
Forumda da samimiyeti ve güzel kalbiyle herkesin iyi anlaştiği bu güzel insan bugün 19 yaşında..

Kendisini tebrik ediyor, sevdiklerinle nice mutlu seneler diliyorum.

Hediye.
Hep TWD temalı falan hediye koyardım ama bu defa çok farklı birşey olacak.
Birkaç hafta önce Harun kendisi benim adımı bir kağitda yazdı ve bana özelde gönderdi o resmi.
Ben de biraz aceleye geldi, aynısını yaptim kendisi için.
Doğru kendisi gördü hediyeyi ama olsun şimdi veriyorum tekrardan.

Bu da hediyen @Harunnn60 :D :
( yazınca baya eyri olmuş sanırım :D )

B612-2016-01-03-22-21-42.jpg

Cok tesekkürler gerçekten cok güzel yazmışsın. Ne diyecegimi bilemedim. :D Ben hep küçük hediyelerden bile mutlu olurum ama bu hediyenin bende her zaman yeri ayrı olacak..

Foruma iyi ki gelmişim. iyi ki sen ve diger arkadaslar ile tanışmışım. :bhr: @Ahmad

Mutlu yıllar Haruncum, özellikle son zamanlarda seninle sık konuşuyoruz. Seni daha yakından tanıyabildim çok iyi bir insansın ve konuşurken hep o pozitif enerjini hissedebiliyorum. Kısacası seviliyorsun. 😉 Hemen iyi dileklerime ve hediyelerime de geçeyim. :A Sevdiklerinle beraber nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol başarı dolu yeni bir yaş diliyorum, iyi ki doğdun. :bhr:

Sana hediye olarak da Maggie'yi veriyorum, buyur. :A

giphy.gif

tumblr_nkjdnxaMFB1up3dlno1_500.gif

Mutlu yıllar kardeşim. Nice mutlu, başarılı, huzurlu, sağlıklı, senaryosu güzel TWD'li yıllara.

Aha bu da benden :D :

Sarah-Wayne-Callies-sarah-wayne-callies-1490642-1024-768.jpg

Yeni yaşın kutlu olsun Harun. Daimi görmek Dilek'leriyle. :)
Çok teşekkürler. :D Senide aynı şekilde. 🙄

Mutlu yıllar Haruncum, özellikle son zamanlarda seninle sık konuşuyoruz. Seni daha yakından tanıyabildim çok iyi bir insansın ve konuşurken hep o pozitif enerjini hissedebiliyorum. Kısacası seviliyorsun. 😉 Hemen iyi dileklerime ve hediyelerime de geçeyim. :A Sevdiklerinle beraber nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol başarı dolu yeni bir yaş diliyorum, iyi ki doğdun. :bhr:

Sana hediye olarak da Maggie'yi veriyorum, buyur. :A

giphy.gif

tumblr_nkjdnxaMFB1up3dlno1_500.gif
Off hediyeye bayıldım. :D Çok teşekkürler. :D
Evet konuşuyoruz özelden. Bence kan çekti bizi. :F

Sağol Emre. :D Hediyeye bayıldım. :bhr:

Nice mutlu yaşlara Harun :)

Hediyelerin coğu gitmiş bende bunu hediye edeyim beğenirmisin bilemem: :A
lori-grimes-picutre.png

@Harunnn60 canım arkadaşım kardeşim forumda yeni yeni aktif olduğum zamanlarda kötü olduğumda ilk sen sormuştun hemen ne oldu diye canım kardeşim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana istediğin tüm mutlulukları getirsin her zaman dualarımle seninle canım kardeşimm :bhr::bhr: buda hediyelerin umarım beğenirsin

5ME4Lq.jpg

A58EnX.jpg

Vv8A0V.jpg

Teşekkürler. :D

Sevdiklerinle ve tabii bizimle nice mutlu yıllara. :):)

Katy Perry hediyesini de ben kapmış olayım senin için. :D

Katy-Perry:-Billboard-2015--09.jpg
Bayıldım resme. :bhr::Z Çok teşekkürler. :D

Mutlu yıllar kardeşim. Nice mutlu, başarılı, huzurlu, sağlıklı, senaryosu güzel TWD'li yıllara.

Aha bu da benden :D :

Sarah-Wayne-Callies-sarah-wayne-callies-1490642-1024-768.jpg
Teşekkürler en güzel hediyelerden birisini vermişsin. :bhr: :A
Prison Break'ta rol alacak inşallah. :A

doğum günün kutlu olsun @Harunnn60 buda hediyen
Muhte%C5%9Fem-y%C3%BCzy%C4%B1l-k%C3%B6sem.jpg
@pompy teşekkürler. :D Kösem'i seviyorum umarım bitmez. :)

@Harunnn60 canım arkadaşım kardeşim forumda yeni yeni aktif olduğum zamanlarda kötü olduğumda ilk sen sormuştun hemen ne oldu diye canım kardeşim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana istediğin tüm mutlulukları getirsin her zaman dualarımle seninle canım kardeşimm :bhr::bhr: buda hediyelerin umarım beğenirsin

5ME4Lq.jpg

A58EnX.jpg

Vv8A0V.jpg
Teşekkürler Abla. :D Sende benim için değerlisin. :bhr:😉

Teşekkürler. :D

Bayıldım resme. :bhr::Z Çok teşekkürler. :D

Teşekkürler en güzel hediyelerden birisini vermişsin. :bhr: :A
Prison Break'ta rol alacak inşallah. :A

@pompy teşekkürler. :D Kösem'i seviyorum umarım bitmez. :)

Teşekkürler Abla. :D Sende benim için değerlisin. :bhr:😉

canımm benimm ablasının bir tanesi resmini görmedim ama yinede yakışıklı kardeşim benim
diyecem:D:D