Beşiktaş'tan Serdar Aziz İçin Flaş Teklif

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Beşiktaş'tan Serdar Aziz İçin Flaş Teklif

serdar-aziz-bursaspor_1ve0nolueutjg1ku1hu688dck2-150x150.jpg

Ara transferde kadrosunu bir kaleci, bir stoper ve bir de orta saha ile güçlendiren Beşiktaş, Bursaspor'dan Serdar Aziz için resmi teklifte bulundu.

Siyah beyazlılar, eğer Milli stoperi kadrosuna katabilirse Ersan Adem Gülüm'ün Çin'e satışına da onay verecek. Hatırlanacağı üzere Çin'in Shanghai Shenhua kulübü Ersan için Beşiktaş'a 6-7 milyon Euro arası resmi teklifte bulunmuştu.

Öte yandan Bursaspor'un yeni başkanı Ali Ay, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada satılmayacak futbolcumuz yok demişti. Bugün iki kulüp arasındaki temasta da ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Yeşil-beyazlı forma altında toplam 165 resmi maçta görev alan 25 yaşındaki oyuncunun Alman internet sitesi "transfermarkt.de"nin verilerine göre değeri 4 milyon 750 bin Euro.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Bu transferin gerçekleşebilmesi için günlerce dua ettim. Türkiye'nin açık ara en hızlı, atletik ve pas yüzdesi yüksek en iyi stoperi. İnşallah gerçekleşir ne diyeyim bir kez de bizim yüzümüz gülsün. Olursa seneye yanına da Altınordu'dan Çağlar gelecek ve en az 10 sene stoper ihtiyacımız kalmayacak. @ABAY_06 @EFE UYSAL @DarkLeqenD @-potterhead-

Bu transferin gerçekleşmesi için günlerce dua ettim. Türkiye'nin açık ara en hızlı, atletik ve pas yüzdesi yüksek en iyi stoperi. İnşallah gerçekleşir ne diyeyim bir kez de bizim yüzümüz gülsün. Olursa seneye yanına da Altınordu'dan Çağlar gelecek ve en az 10 sene stoper ihtiyacımız kalmayacak. @ABAY_06 @EFE UYSAL @DarkLeqenD @-potterhead-
Serdar Aziz çok iyi bir transfer olur ama Bursa bize bırakır mı acaba? İnşallah haber doğrudur Serdar için 5+ milyon verilir bence. Yerli oyuncu alınacaksa böylesi alınsın.

Güzel transfer de yerli sevici Hamza bırakmaz

Serdar Aziz çok iyi bir transfer olur ama Bursa bize bırakır mı acaba? İnşallah haber doğrudur Serdar için 5+ milyon verilir bence. Yerli oyuncu alınacaksa böylesi alınsın.
NTV Spor başta olmak üzere tüm spor basını son dakika olarak verdiler haberi. Zaten Şenol Güneş'in eski talebesinde ısrarıcı olduğu ve alınmasını istediği aylardır konuşuluyor. Bursa'dan Fenerbahçe'nin uşağı Bölükbaşı ayrılınca hemen düğmeye basıldı. Yoksa Bölükbaşı kalsa onu da Fener'e verirdi. Bakalım kesin değil daha kaç para isteyecekler o da var tabii. 5-6 milyon Euro'dan aşağıya bırakmazlar bence ama acil paraya ihtiyaçları var oyuncu ödemesi yapmak için. Yoksa futbolcuları FİFA nezdinde serbest kalacaklar. O yüzden olabilitesi var bence. Ali Ay başkanımda düzgün birine benziyor olur mu olur? :)

bursa başkanı canlı yayında beyaz futbol da

Güzel transfer de yerli sevici Hamza bırakmaz
Sabahtan beri Hamza hocamı savunuyorum yapsın bize bir güzellik. :) @Danger UA!

Serdar devre arası olmasa bile sezon sonunda takımdan ayrılacak. Fenerbahçe'ye gitse daha mı iyi yani? Yeter daha 4 futbolcu verdiler olmadı kulübün tapusunu da versinler. :)

Serdar devre arası olmasa bile sezon sonunda takımdan ayrılacak. Fenerbahçe'ye gitse daha mı iyi yani? Yeter daha 4 futbolcu verdiler olmadı kulübün tapusunu da versinler. :)
bursa dan gittikten sonra kime gittiğinin ne önemi var bursa için; siz verin daha çok parayı siz alın :A

Satmayacağız diyorlarsa satarlar bence :F Bu kulüp başkanların açıklamaları hiç inandırıcı gelmiyor bana nedense :D

Vallaha kardeş kardeş Bursayı iyi somürdünüz bizim Trabzona yaptığımız gibi :D Bursa iyice Hamzanın köyüne döndü. Zaten bırakmayacakmış Başkan konuşuyor şu an :)

Hamza izin verse bile Bursa size oyuncu vermez galiba. Bir de bu adam o kadar kaliteli stoper mi bilemiyorum. Pek mantıklı da gelmiyor transferin gerçekleşeceği. Bursa kaç yıldır bu adamı bırakmıyor, devre arasında 5'ten aşağı bırakmaz. Fiko 5 milyon € vermez bence.

Sinan Engin, Fikret Orman düşmanlığı yapıyor. Olası bir transferin önüne geçmek için elinden geleni yapıyor yazıklar olsun.

bursa dan gittikten sonra kime gittiğinin ne önemi var bursa için; siz verin daha çok parayı siz alın :A
Fiko'yu eleştiririm ama bazı konularda da hakkını teslim etmek lazım. Tolgay Arslan'ı 500 bin Euro, Oğuzhan Özyakup'u 750 nin Euro ve Cenk Tosun'u bedava aldı. Serdar'a 3.5 milyon Euro'dan fazla teklif etmez. Herkesi önüne gelene 7 milyon Euro veren Aziz Yıldırım mı sandın? :A

Hamza izin verse bile Bursa size oyuncu vermez galiba. Bir de bu adam o kadar kaliteli stoper mi bilemiyorum. Pek mantıklı da gelmiyor transferin gerçekleşeceği. Bursa kaç yıldır bu adamı bırakmıyor, devre arasında 5'ten aşağı bırakmaz. Fiko 5 milyon € vermez bence.
Gerçekler açığa kavuşuyor yavaş yavaş Ali Ay Serdar için 10 milyon Euro istemiş. Ya satmak istemiyor ya da işi yokuşa sürüyor. Senin dediğin gibi Fiko hayatta 5 milyon Euro vermez.