11 alamaz sanmamHaftaya 11 rahat gelir kemalim ölemez
Hiç sanmıyorum zaten olacağını o kavgaları çok seviyorum ben haftaya kesin 10u aşması lazımDefne düşmesin ya yetimhaneye o da kızlarla samimi olursa kim dalaşacak
Cemre ile ilgili sır verilmedi bakalım ne olacak Ama yarın ki bölüm 10 reytingi aşmalıHiç sanmıyorum zaten olacağını o kavgaları çok seviyorum ben haftaya kesin 10u aşması lazım
Fark-ı KırgınlarLa bir bölümde iyi olsu be! her bölüm olay ağlama , gerilim yok yok
Bakalım bu dizide hiç duygusuz bölüm olmıcakmı hep üzüntü hep gerilim biraz yavaş gelinCemre ile ilgili sır verilmedi bakalım ne olacak Ama yarın ki bölüm 10 reytingi aşmalı
Fark-ı Kırgınlar
Bakacağız artık ama sanmam tempo hiç durmuyorBakalım bu dizide hiç duygusuz bölüm olmıcakmı hep üzüntü hep gerilim biraz yavaş gelin
Bu dizi neden abde düşük alıyor anlamıyorum çok kaliteli bir dizi ordada 8 .9 alması lazım Yarın 10 bekliyorum artıkBakacağız artık ama sanmam tempo hiç durmuyor
Totali çok yüksek çok total sahneler yazıyorlar yapsınlar şöyle aşk meşk olayları AB de yükseliyorBu dizi neden abde düşük alıyor anlamıyorum çok kaliteli bir dizi ordada 8 .9 alması lazım Yarın 10 bekliyorum artık
Cidden oda doğru hep gerilim hep total oyunları abde bir 9 görelim enazından 3 grupta zirvede oluruz bence yarın ama tnsye hiç güven olmuyor çok iyi bölümde düşüyoruz @Billy Kane iyi bilir.Totali çok yüksek çok total sahneler yazıyorlar yapsınlar şöyle aşk meşk olayları AB de yükseliyor
Aynen fazla drama ters tepebilir. Neyse zirvede olalım daCidden oda doğru hep gerilim hep total oyunları abde bir 9 görelim enazından 3 grupta zirvede oluruz bence yarın ama tnsye hiç güven olmuyor çok iyi bölümde düşüyoruz @Billy Kane iyi bilir.
Çok dram dolu dizi biraz diğer alanlara da yönelelimAynen fazla drama ters tepebilir. Neyse zirvede olalım da
Kemalden bıktık artıkAhahah yok artık bu sefer Kemaller kaza yapıyor.