11 alamaz sanmamHaftaya 11 rahat gelirkemalim ölemez
![]()
Hiç sanmıyorum zaten olacağını o kavgaları çok seviyorum ben haftaya kesin 10u aşması lazımDefne düşmesin ya yetimhaneye o da kızlarla samimi olursa kim dalaşacak![]()
Cemre ile ilgili sır verilmedi bakalım ne olacakHiç sanmıyorum zaten olacağını o kavgaları çok seviyorum ben haftaya kesin 10u aşması lazım![]()
Fark-ı KırgınlarLa bir bölümde iyi olsu be! her bölüm olay ağlama , gerilim yok yok![]()
Bakalım bu dizide hiç duygusuz bölüm olmıcakmı hep üzüntü hep gerilim biraz yavaş gelinCemre ile ilgili sır verilmedi bakalım ne olacakAma yarın ki bölüm 10 reytingi aşmalı
Fark-ı Kırgınlar![]()
Bakacağız artık ama sanmam tempo hiç durmuyorBakalım bu dizide hiç duygusuz bölüm olmıcakmı hep üzüntü hep gerilim biraz yavaş gelin![]()
Bu dizi neden abde düşük alıyor anlamıyorum çok kaliteli bir dizi ordada 8 .9 alması lazım Yarın 10 bekliyorum artıkBakacağız artık ama sanmam tempo hiç durmuyor![]()
Totali çok yüksek çok total sahneler yazıyorlar yapsınlar şöyle aşk meşk olayları AB de yükseliyorBu dizi neden abde düşük alıyor anlamıyorum çok kaliteli bir dizi ordada 8 .9 alması lazım Yarın 10 bekliyorum artık![]()
Cidden oda doğru hep gerilim hep total oyunları abde bir 9 görelim enazındanTotali çok yüksek çok total sahneler yazıyorlar yapsınlar şöyle aşk meşk olayları AB de yükseliyor![]()
Aynen fazla drama ters tepebilir.Cidden oda doğru hep gerilim hep total oyunları abde bir 9 görelim enazından3 grupta zirvede oluruz bence yarın ama tnsye hiç güven olmuyor çok iyi bölümde düşüyoruz @Billy Kane iyi bilir.
Çok dram dolu dizi biraz diğer alanlara da yönelelimAynen fazla drama ters tepebilir.Neyse zirvede olalım da
![]()
Kemalden bıktık artıkAhahah yok artık bu sefer Kemaller kaza yapıyor.![]()
Hep gerilim hep üzüntü