bergüzarı eleştirmedim hiçbir zaman karadayıdaki rolünüOna bakarsan sen de Binbir Gece'den beri Bergüzar'ı sevdiğini söylüyorsun ama Karadayı için ettiğin elem kederler ortada.![]()
bergüzarı eleştirmedim hiçbir zaman karadayıdaki rolünüOna bakarsan sen de Binbir Gece'den beri Bergüzar'ı sevdiğini söylüyorsun ama Karadayı için ettiğin elem kederler ortada.![]()
ayy bir o eksikti zaten gelsinde kösemi yayından kaldırsınlartilki suratlı dedimde serenay sarıkayayı çağrıştırdı bir an @xemrexxx @Almila @Harunnn60 @Çiğdem- sizcede nasıl olur? güzel olmazmı yakışır bence turhan sutan rolüne![]()
Eger Ahmet anne katili olursa bizim millette ters teper. Ben bile okuyunca soğudum Ahmet'ten.*TEORİ*
Alderson, III.Mehmed'in aile tablosunda, Handan için T.Shirley'den şu alıntıyı yapmıştır : "I.Ahmed annesini onore edeceği yerde, onu 1605 Ağustosunda zehirledi ki bu, harem entrikalarının bir sonucuydu." Dizide Hacı Ağa Köseme hünkarımızı "anne katili yapma" demişti. Kösem babasının hayatını kurtarmak için Handanın yaptıklarını Ahmed'e anlattı. Yılmaz bu söylentiye dayanarak Handanın ölümünü hazırlamış olabilir. İlk teaserde de Handan son nefesini Ahmed'in kollarında veriyor, arka planda ise Safiye Sultan var. Handanın ölümüne giden yolu Safiye hazırladı onu öldürecek olan kişi de bizzat öz oğlu olabilir.
Bana çok mantıklı geldi sizlerle paylaşayım dedim.
-alıntıdır-
@xemrexxx @Harunnn60 @denizz19 @Bully
bu yöntemi @Çiğdem üzerinde de uygulamalı*TEORİ*
Alderson, III.Mehmed'in aile tablosunda, Handan için T.Shirley'den şu alıntıyı yapmıştır : "I.Ahmed annesini onore edeceği yerde, onu 1605 Ağustosunda zehirledi ki bu, harem entrikalarının bir sonucuydu." Dizide Hacı Ağa Köseme hünkarımızı "anne katili yapma" demişti. Kösem babasının hayatını kurtarmak için Handanın yaptıklarını Ahmed'e anlattı. Yılmaz bu söylentiye dayanarak Handanın ölümünü hazırlamış olabilir. İlk teaserde de Handan son nefesini Ahmed'in kollarında veriyor, arka planda ise Safiye Sultan var. Handanın ölümüne giden yolu Safiye hazırladı onu öldürecek olan kişi de bizzat öz oğlu olabilir.
Bana çok mantıklı geldi sizlerle paylaşayım dedim.
-alıntıdır-
@xemrexxx @Harunnn60 @denizz19 @Bully
Ben 2. bölümde izlemeyi bıraktım Hilalcim.Şimdi izledim. Sonunda zafer yine Safiye Sultan'ın oldu![]()
Benli Hasekinin eski sarayda hakkın rahmetine kavuşmasını ümit ediyoruz
Sonunda Kösem için masumiyet bittiBir süre daha Safiye kazanır ama malesef Safişim de bir gün gözyaşı sarayına gidecek. Neyse biz şuanın keyfini sürelim
@xemrexxx @Harunnn60 @Bully @denizz19
Atacan sen neden yoksun yorumlarda ?@mrt-06
ay pis hani sen gelmicektin.ssBen 2. bölümde izlemeyi bıraktım Hilalcim.Yazın devam ederim, izleyecek bir şey bulamıyorum yaz aylarında.
![]()
1, 2 gün yokum dedik herhalde temelli gitcem demedim. .ssay pis hani sen gelmicektin.ss
ben 4 gün olarak anlamıştım .ss1, 2 gün yokum dedik herhalde temelli gitcem demedim. .ss
vadikızıın da terbiyesini bozdu çikinella çiğdem .ss
Eee forumun en ünlü kişilerinden olunca bizim dilimize düşmen çok normal.ayol birşey demedim hemen dilinize düşmeyeyim ya
bu resme yorumun neayol birşey demedim hemen dilinize düşmeyeyim ya
benim terbiyemi kimse bozamaz yahu![]()
ayol birşey demedim hemen dilinize düşmeyeyim ya
benim terbiyemi kimse bozamaz yahu![]()
ayyy zaten bu kız gibi sapıklar yüzünden kösem bu halde halvet olmazsa bakmayız diye söylüyorlarvadikızıın da terbiyesini bozdu çikinella çiğdem .ss
ayyy zaten bu kız gibi sapıklar yüzünden kösem bu halde halvet olmazsa bakmayız diye söylüyorlar![]()
bu resme yorumun ne
![]()